Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Lubomír Lízal (bývalý člen ČNB): Pokropte levnou energií všechny, ať to stojí co to stojí

Lubomír Lízal (bývalý člen ČNB): Pokropte levnou energií všechny, ať to stojí co to stojí

9. 6. 2022

16 min

Obrázek epizody Ep. 41 - Komunikace část 2 - Porady

Ep. 41 - Komunikace část 2 - Porady

9. 6. 2022

31 min

Obrázek epizody 3. Jak být produktivnější

3. Jak být produktivnější

9. 6. 2022

10 min

Obrázek epizody Michala Janatová | Mým jediným zájmem je klientova spokojenost, aby mi zaplatil další fakturu.

Michala Janatová | Mým jediným zájmem je klientova spokojenost, aby mi zaplatil další fakturu.

9. 6. 2022

29 min

Obrázek epizody Jan Sušánka: Jsme na cestě k úspěchu, ale stále mám v sobě pokoru

Jan Sušánka: Jsme na cestě k úspěchu, ale stále mám v sobě pokoru

9. 6. 2022

32 min

Obrázek epizody #599: New Insights from Sam Harris, Dr. Peter Attia, Ramit Sethi, and Elizabeth Gilbert

#599: New Insights from Sam Harris, Dr. Peter Attia, Ramit Sethi, and Elizabeth Gilbert

8. 6. 2022

2 hod 17 min

Obrázek epizody Ondřej Štefek: U 3D tisku můžete řídit výrobu z Prahy, ale tiskárny mít na druhém konci světa 2/2

Ondřej Štefek: U 3D tisku můžete řídit výrobu z Prahy, ale tiskárny mít na druhém konci světa 2/2

8. 6. 2022

19 min

Obrázek epizody Pavel Tykač (Sev.En Energy): Proč nabízíme státu levnou elektřinu? Myslíme na potřebné, tvrdí miliardář

Pavel Tykač (Sev.En Energy): Proč nabízíme státu levnou elektřinu? Myslíme na potřebné, tvrdí miliardář

8. 6. 2022

18 min

Obrázek epizody #08: Doosan Škoda Power & Ivo Řeřicha, Richard Kabuď

#08: Doosan Škoda Power & Ivo Řeřicha, Richard Kabuď

8. 6. 2022

1 hod 1 min

Obrázek epizody 005 Realita bez limitů aneb žádný cíl není dost velký - Nela Hanáková, mentorka a spoluzakladatelka Udrumi.cz

005 Realita bez limitů aneb žádný cíl není dost velký - Nela Hanáková, mentorka a spoluzakladatelka Udrumi.cz

8. 6. 2022

40 min

Obrázek epizody Pavel Březina (COOP): Kvůli drahotě může zkrachovat až tisíc vesnických prodejen

Pavel Březina (COOP): Kvůli drahotě může zkrachovat až tisíc vesnických prodejen

7. 6. 2022

14 min

Obrázek epizody Jak funguje realitní kancelář

Jak funguje realitní kancelář

7. 6. 2022

29 min

Obrázek epizody 2. 3 důvody, proč e-shop neroste

2. 3 důvody, proč e-shop neroste

7. 6. 2022

12 min

Obrázek epizody Progress Your Mind #12 PETR HAVLÍČEK - „Zdravý člověk má energii, příjemnou energii. Je usměvavý a není to žádná hra.“

Progress Your Mind #12 PETR HAVLÍČEK - „Zdravý člověk má energii, příjemnou energii. Je usměvavý a není to žádná hra.“

7. 6. 2022

26 min

Obrázek epizody 43: Markéta Karman | Jak zjistit, kdo je skutečně můj zákazník

43: Markéta Karman | Jak zjistit, kdo je skutečně můj zákazník

7. 6. 2022

36 min

Obrázek epizody 47: Martin Slanina: Jsem celoživotní přemýšleč nad tím, co chci dělat

47: Martin Slanina: Jsem celoživotní přemýšleč nad tím, co chci dělat

7. 6. 2022

24 min

Obrázek epizody 34: Podcast #34 Josef Homolka - Z ekonoma pivovarů k finančnímu řízení nemocnic

34: Podcast #34 Josef Homolka - Z ekonoma pivovarů k finančnímu řízení nemocnic

7. 6. 2022

45 min

Obrázek epizody S1 Ep85: Vím, jak roztleskat vaši firemní komunikaci - Irena Zatloukalová

S1 Ep85: Vím, jak roztleskat vaši firemní komunikaci - Irena Zatloukalová

7. 6. 2022

33 min

Obrázek epizody Radoslav Conev: Když vás něco baví, dělejte to

Radoslav Conev: Když vás něco baví, dělejte to

7. 6. 2022

20 min

Obrázek epizody Kvido Štěpánek (Isolit-Bravo): Ostrá jednání v autoprůmyslu. Argumentem je už i ukončení výroby

Kvido Štěpánek (Isolit-Bravo): Ostrá jednání v autoprůmyslu. Argumentem je už i ukončení výroby

6. 6. 2022

15 min

Obrázek epizody The BIGGEST Thing I Spend Time Thinking About | The Nine Club Podcast

The BIGGEST Thing I Spend Time Thinking About | The Nine Club Podcast

6. 6. 2022

9 min

Obrázek epizody #13 Monika Michaelová (Mosty Puentes) | Mattering Talks

#13 Monika Michaelová (Mosty Puentes) | Mattering Talks

6. 6. 2022

1 hod 53 min

Obrázek epizody #18 Lilia Khousnoutdinová: ”V mateřství i v podnikání je důležité zůstat autentická”

#18 Lilia Khousnoutdinová: ”V mateřství i v podnikání je důležité zůstat autentická”

6. 6. 2022

35 min

Obrázek epizody Proč se OPRAVDU vymlouváš a jak s tím už konečně přestat?

Proč se OPRAVDU vymlouváš a jak s tím už konečně přestat?

6. 6. 2022

20 min

Obrázek epizody 45: Jan Rada: Budujte firmu tak, jako byste ji jednou chtěli prodat.

45: Jan Rada: Budujte firmu tak, jako byste ji jednou chtěli prodat.

6. 6. 2022

52 min