Úvod
Podcasty
Byznys
SCHAUMANN: ROZJEĎTE S NÁMI VYŠŠÍ UŽITKOVOST A LEPŠÍ EKONOMIKU!
#Díl 3.: Schaumann - VÝROBA OBJEMNÝCH KRMIV

#Díl 3.: Schaumann - VÝROBA OBJEMNÝCH KRMIV

Poslechněte si podcast
12. 5. 2023
45 min
O epizodě podcastu
VÝROBA OBJEMNÝCH KRMIV je alfou a omegou všeho. ? Pokud jste lidově řečeno z branže, jistě víte, že se jedná o klíčovou oblast celé zemědělské produkce.
A právě výroba objemných krmiv je tématem našeho TŘETÍHO podcastu.? Naši specialisté Ing. Jiří Kuník, Ph.D. a Ing. Dušan Kořínek, Ph.D. poradili, jak vybrat správné osivo a dali tip na speciálně šlechtěnou jemnolistou kostřavu rákosovitou. Mluvili o riziku nevhodných termínů seče, o chybách v technice zavadání a vlivu délky řezanky pro správné trávení přežvýkavců. Posledními body byly příprava, plnění a zakrývání silážních jam.
Děkujeme za skvělé vysvětlení celého procesu ? a již teď se těšíme na další podcast, kde probereme samotný proces silážování a jeho ovlivnění. ✅️
VÝROBA OBJEMNÝCH KRMIV je alfou a omegou všeho. 😊 Pokud jste lidově řečeno z branže, jistě víte, že se jedná o klíčovou oblast celé zemědělské produkce.
A právě výroba objemných krmiv je tématem našeho TŘETÍHO podcastu.🎙 Naši specialisté Ing. Jiří Kuník, Ph.D. a Ing. Dušan Kořínek, Ph.D. poradili, jak vybrat správné osivo a dali tip na speciálně šlechtěnou jemnolistou kostřavu rákosovitou. Mluvili o riziku nevhodných termínů seče, o chybách v technice zavadání a vlivu délky řezanky pro správné trávení přežvýkavců. Posledními body byly příprava, plnění a zakrývání silážních jam.
Děkujeme za skvělé vysvětlení celého procesu 👍 a již teď se těšíme na další podcast, kde probereme samotný proces silážování a jeho ovlivnění. ✅️