Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Cíl zhubnout a přestat kouřit.

Cíl zhubnout a přestat kouřit.

15. 1. 2020

6 min

Obrázek epizody #1 – Co je NLP + něco o mně

#1 – Co je NLP + něco o mně

13. 1. 2020

16 min

Obrázek epizody Pokud se ještě nerozvinula těžká fyzická závislost, je možné usilovat o kontrolované pití alkoholu, říká psycholožka

Pokud se ještě nerozvinula těžká fyzická závislost, je možné usilovat o kontrolované pití alkoholu, říká psycholožka

10. 1. 2020

19 min

Obrázek epizody BJ Fogg | How the Tiniest Habits Lead to the Biggest Changes

BJ Fogg | How the Tiniest Habits Lead to the Biggest Changes

2. 1. 2020

36 min

Obrázek epizody Ellen Latham | When Setbacks are Your Biggest Training Asset

Ellen Latham | When Setbacks are Your Biggest Training Asset

19. 12. 2019

33 min

Obrázek epizody Lidé, kteří berou drogy, neumí žít v tomhle světě, říká psycholožka Ilona Preslová

Lidé, kteří berou drogy, neumí žít v tomhle světě, říká psycholožka Ilona Preslová

13. 12. 2019

18 min

Obrázek epizody Moje terapie - „Spoustu informací o nás samotných a našich potřebách máme uloženou v těle,“ říká terapeutka

Moje terapie - „Spoustu informací o nás samotných a našich potřebách máme uloženou v těle,“ říká terapeutka

11. 12. 2019

21 min

Obrázek epizody „Spoustu informací o nás samotných a našich potřebách máme uloženou v těle,“ říká terapeutka

„Spoustu informací o nás samotných a našich potřebách máme uloženou v těle,“ říká terapeutka

11. 12. 2019

21 min

Obrázek epizody Moje terapie - Moje terapie, epizoda 6: Intimní cizinky

Moje terapie - Moje terapie, epizoda 6: Intimní cizinky

11. 12. 2019

34 min

Obrázek epizody Moje terapie, epizoda 6: Intimní cizinky

Moje terapie, epizoda 6: Intimní cizinky

11. 12. 2019

34 min

Obrázek epizody Klimatická krize nad námi visí pořád, nelze si od ní odpočinout, říká terapeutka o spouštěči environmentálního žalu

Klimatická krize nad námi visí pořád, nelze si od ní odpočinout, říká terapeutka o spouštěči environmentálního žalu

6. 12. 2019

18 min

Obrázek epizody Moje terapie - „Vyhořelí bývají učitelé nebo pokladní v Tescu, nejen manažeři,“ říká terapeutka Weigertová

Moje terapie - „Vyhořelí bývají učitelé nebo pokladní v Tescu, nejen manažeři,“ říká terapeutka Weigertová

6. 12. 2019

29 min

Obrázek epizody „Vyhořelí bývají učitelé nebo pokladní v Tescu, nejen manažeři,“ říká terapeutka Weigertová

„Vyhořelí bývají učitelé nebo pokladní v Tescu, nejen manažeři,“ říká terapeutka Weigertová

6. 12. 2019

29 min

Obrázek epizody Dr. Joel Kahn | Food is Medicine

Dr. Joel Kahn | Food is Medicine

5. 12. 2019

34 min

Obrázek epizody Moje terapie - Moje terapie, epizoda 5: Když vypne tělo

Moje terapie - Moje terapie, epizoda 5: Když vypne tělo

4. 12. 2019

34 min

Obrázek epizody Moje terapie, epizoda 5: Když vypne tělo

Moje terapie, epizoda 5: Když vypne tělo

4. 12. 2019

34 min

Obrázek epizody S rizikem se má žít, ne se před ním chránit, říká o léčbě úzkostí psychiatrička Jiřina Kosová

S rizikem se má žít, ne se před ním chránit, říká o léčbě úzkostí psychiatrička Jiřina Kosová

29. 11. 2019

20 min

Obrázek epizody „Hodně zjistíte ze vztahu klient–terapeut, takže jde i o to, jak se cítím já,“ říká psychoanalytička

„Hodně zjistíte ze vztahu klient–terapeut, takže jde i o to, jak se cítím já,“ říká psychoanalytička

27. 11. 2019

38 min

Obrázek epizody Moje terapie - Moje terapie, epizoda 4: Zjistit, kdo jsem

Moje terapie - Moje terapie, epizoda 4: Zjistit, kdo jsem

27. 11. 2019

32 min

Obrázek epizody Moje terapie, epizoda 4: Zjistit, kdo jsem

Moje terapie, epizoda 4: Zjistit, kdo jsem

27. 11. 2019

32 min

Obrázek epizody Ondřej Trhoň o svých potížích s OCD: Nemůžu po všech lidech chtít, aby mi vyšli vstříc

Ondřej Trhoň o svých potížích s OCD: Nemůžu po všech lidech chtít, aby mi vyšli vstříc

22. 11. 2019

20 min

Obrázek epizody Simon Sinek | Finding Your “Why”

Simon Sinek | Finding Your “Why”

22. 11. 2019

28 min

Obrázek epizody Moje terapie - „Na terapii lidi chodí, ale stydí se a začínají pozdě. Obzvlášť muži,“ říká terapeutka Karin Emily

Moje terapie - „Na terapii lidi chodí, ale stydí se a začínají pozdě. Obzvlášť muži,“ říká terapeutka Karin Emily

20. 11. 2019

28 min

Obrázek epizody „Na terapii lidi chodí, ale stydí se a začínají pozdě. Obzvlášť muži,“ říká terapeutka Karin Emily

„Na terapii lidi chodí, ale stydí se a začínají pozdě. Obzvlášť muži,“ říká terapeutka Karin Emily

20. 11. 2019

28 min

Obrázek epizody Moje terapie - Moje terapie, epizoda 3: Povinnost být perfektní

Moje terapie - Moje terapie, epizoda 3: Povinnost být perfektní

20. 11. 2019

34 min