Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #14 Porod na centimetry

#14 Porod na centimetry

10. 5. 2023

9 min

Obrázek epizody Píše mi spousta matek, které jsou na tom jako já. Bojují, aby trauma nepředaly dál, říká Toy Box

Píše mi spousta matek, které jsou na tom jako já. Bojují, aby trauma nepředaly dál, říká Toy Box

10. 5. 2023

22 min

Obrázek epizody V lese | Kozlíček Kaštánek ||| Pohádkovídání #458

V lese | Kozlíček Kaštánek ||| Pohádkovídání #458

10. 5. 2023

19 min

Obrázek epizody Výchova batolete: Nonstop ho hlídat, nebo mu dát prostor?

Výchova batolete: Nonstop ho hlídat, nebo mu dát prostor?

10. 5. 2023

14 min

Obrázek epizody O tatérovi, co chtěl do Tater

O tatérovi, co chtěl do Tater

10. 5. 2023

13 min

Obrázek epizody Pacienti z menších center jsou často podléčovaní kvůli strachu z hemofilie a vykrvácení | Peter Salaj

Pacienti z menších center jsou často podléčovaní kvůli strachu z hemofilie a vykrvácení | Peter Salaj

10. 5. 2023

17 min

Obrázek epizody Jedna z nejdražších káv se vyrábí z bobků. Kolik stojí a proč někteří před cibetkovou kávou varují?

Jedna z nejdražších káv se vyrábí z bobků. Kolik stojí a proč někteří před cibetkovou kávou varují?

10. 5. 2023

3 min

Obrázek epizody Zvídavec Evy Sinkovičové: Jedna z nejdražších káv se vyrábí z bobků. Kolik stojí a proč někteří před cibetkovou kávou varují?

Zvídavec Evy Sinkovičové: Jedna z nejdražších káv se vyrábí z bobků. Kolik stojí a proč někteří před cibetkovou kávou varují?

10. 5. 2023

3 min

Obrázek epizody #101 Pracovních příležitostí pro čerstvé rodiče je stále málo, je potřeba dělat změny

#101 Pracovních příležitostí pro čerstvé rodiče je stále málo, je potřeba dělat změny

10. 5. 2023

45 min

Obrázek epizody 46 - Na co si dát při koupi nemovitosti pozor, aby se z plnění snu nestala drahá noční můra

46 - Na co si dát při koupi nemovitosti pozor, aby se z plnění snu nestala drahá noční můra

9. 5. 2023

48 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Tsunami jako mrakodrap. Poznejte pravou tvář nejděsivějších přírodních živlů

Klub Rádia Junior: Tsunami jako mrakodrap. Poznejte pravou tvář nejděsivějších přírodních živlů

9. 5. 2023

33 min

Obrázek epizody Pohádka: O blýskání na lepší časy

Pohádka: O blýskání na lepší časy

9. 5. 2023

16 min

Obrázek epizody 35 - Jak nastartovat podnikání na rodičovské s Bárou Vašíčkovou

35 - Jak nastartovat podnikání na rodičovské s Bárou Vašíčkovou

9. 5. 2023

32 min

Obrázek epizody Orel | Kozlíček Kaštánek ||| Pohádkovídání #457

Orel | Kozlíček Kaštánek ||| Pohádkovídání #457

9. 5. 2023

13 min

Obrázek epizody O ženském zdraví II

O ženském zdraví II

9. 5. 2023

16 min

Obrázek epizody 41. Mirek Svoboda - Výpovědi svědků (4. díl)

41. Mirek Svoboda - Výpovědi svědků (4. díl)

9. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Mihule se živí krví a může být jedovatá. Dříve to byla pochoutka. Kde žije?

Mihule se živí krví a může být jedovatá. Dříve to byla pochoutka. Kde žije?

9. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody Zvídavec Evy Sinkovičové: Mihule se živí krví a může být jedovatá. Dříve to byla pochoutka. Kde žije?

Zvídavec Evy Sinkovičové: Mihule se živí krví a může být jedovatá. Dříve to byla pochoutka. Kde žije?

9. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody #33 Julie Wohanková: Jak mohou psí sporty obohatit běžný život se psem

#33 Julie Wohanková: Jak mohou psí sporty obohatit běžný život se psem

9. 5. 2023

32 min

Obrázek epizody #29 V krizové situaci nejsme objektivní - Pavla Poláková

#29 V krizové situaci nejsme objektivní - Pavla Poláková

8. 5. 2023

46 min

Obrázek epizody Čtení dětem: Vesmírná zásilkovna

Čtení dětem: Vesmírná zásilkovna

8. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Viděla jsem jídlo a měla pocit, že přibírám, vzpomíná na anorexii vicemiss Čerešňáková

Klub Rádia Junior: Viděla jsem jídlo a měla pocit, že přibírám, vzpomíná na anorexii vicemiss Čerešňáková

8. 5. 2023

38 min

Obrázek epizody Na mýtině | Kozlíček Kaštánek ||| Pohádkovídání #456

Na mýtině | Kozlíček Kaštánek ||| Pohádkovídání #456

8. 5. 2023

15 min

Obrázek epizody Voják a kočka

Voják a kočka

8. 5. 2023

9 min

Obrázek epizody #8  Moje mateřský fuckupy

#8 Moje mateřský fuckupy