Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody V Tatenici mají renesanční zámek i unikátní železniční stavby

V Tatenici mají renesanční zámek i unikátní železniční stavby

27. 2. 2022

25 min

Obrázek epizody Není den, kdy bychom na Švédsko nevzpomínaly.  Cestovatelky Lucie a Aneta o trase Kungsleden

Není den, kdy bychom na Švédsko nevzpomínaly. Cestovatelky Lucie a Aneta o trase Kungsleden

27. 2. 2022

48 min

Obrázek epizody Casablanca: Není den, kdy bychom na Švédsko nevzpomínaly.  Cestovatelky Lucie a Aneta o trase Kungsleden

Casablanca: Není den, kdy bychom na Švédsko nevzpomínaly. Cestovatelky Lucie a Aneta o trase Kungsleden

27. 2. 2022

48 min

Obrázek epizody #Trailer | Pavla Gultová: "Když jsem přijela poprvé do Anglie, tak jsem neuměla nic. I přesto jsem ale byla schopna nějakým způsobem komunikovat." 🌏

#Trailer | Pavla Gultová: "Když jsem přijela poprvé do Anglie, tak jsem neuměla nic. I přesto jsem ale byla schopna nějakým způsobem komunikovat." 🌏

27. 2. 2022

2 min

Obrázek epizody Putin není žádný šachista

Putin není žádný šachista

26. 2. 2022

19 min

Obrázek epizody #2 - 22 způsobů, jak se živit online

#2 - 22 způsobů, jak se živit online

26. 2. 2022

29 min

Obrázek epizody Epizoda 49 - Jak poeticky i vtipně vznikly názvy některých měst

Epizoda 49 - Jak poeticky i vtipně vznikly názvy některých měst

26. 2. 2022

19 min

Obrázek epizody #1 - Proč začít pracovat online

#1 - Proč začít pracovat online

26. 2. 2022

22 min

Obrázek epizody #0 - Seznamte se s podcastem Ven z krabice

#0 - Seznamte se s podcastem Ven z krabice

26. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody Ešus 21/2/2022: Honza na cestách, nejen za hady

Ešus 21/2/2022: Honza na cestách, nejen za hady

25. 2. 2022

58 min

Obrázek epizody Ukrajinci, Rusové, Němci a Židé pohromadě: přístav Mariupol je domovem několika národů

Ukrajinci, Rusové, Němci a Židé pohromadě: přístav Mariupol je domovem několika národů

25. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Ukrajinci, Rusové, Němci a Židé pohromadě: přístav Mariupol je domovem několika národů

Zápisník zahraničních zpravodajů: Ukrajinci, Rusové, Němci a Židé pohromadě: přístav Mariupol je domovem několika národů

25. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody 7. Díl – Złoty Stok – zajímavé místo na turistické mapě česko-polského pohraničí

7. Díl – Złoty Stok – zajímavé místo na turistické mapě česko-polského pohraničí

25. 2. 2022

19 min

Obrázek epizody #8 Zábava po celý rok - to je autokemp Dolní Morava

#8 Zábava po celý rok - to je autokemp Dolní Morava

25. 2. 2022

29 min

Obrázek epizody Jeď na filmový festival v Cannes zadarmo! Jak na to?

Jeď na filmový festival v Cannes zadarmo! Jak na to?

24. 2. 2022

9 min

Obrázek epizody Jižní Korea: Pobřežní oblasti Boseong a znamenitý čaj Nokcha (1/3)

Jižní Korea: Pobřežní oblasti Boseong a znamenitý čaj Nokcha (1/3)

24. 2. 2022

46 min

Obrázek epizody Dycky Praha #5 – Ondřej Kania

Dycky Praha #5 – Ondřej Kania

24. 2. 2022

56 min

Obrázek epizody Dycky Praha #6 – Tomáš Pojar

Dycky Praha #6 – Tomáš Pojar

24. 2. 2022

53 min

Obrázek epizody Nejmenší místnost na zámku v Compiègne? Napoleonova ložnice! Místo na prostor si potrpěl na vybavení

Nejmenší místnost na zámku v Compiègne? Napoleonova ložnice! Místo na prostor si potrpěl na vybavení

23. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Nejmenší místnost na zámku v Compiègne? Napoleonova ložnice! Místo na prostor si potrpěl na vybavení

Zápisník zahraničních zpravodajů: Nejmenší místnost na zámku v Compiègne? Napoleonova ložnice! Místo na prostor si potrpěl na vybavení

23. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Šumavské podcasty #4 - Vlci na Šumavě

Šumavské podcasty #4 - Vlci na Šumavě

23. 2. 2022

44 min

Obrázek epizody Zapomenuté evangelické hřbitovy u Litětin

Zapomenuté evangelické hřbitovy u Litětin

23. 2. 2022

25 min

Obrázek epizody Liberecké podzemí: Kryt civilní obrany

Liberecké podzemí: Kryt civilní obrany

22. 2. 2022

12 min

Obrázek epizody #41 Fasnacht: švýcarský Masopust

#41 Fasnacht: švýcarský Masopust

22. 2. 2022

28 min

Obrázek epizody Tip Terezie Kovalové: Vyrazte na předávání hudebních cen Vinyla. Vystoupí DVA, Arleta a Miss Petty

Tip Terezie Kovalové: Vyrazte na předávání hudebních cen Vinyla. Vystoupí DVA, Arleta a Miss Petty

22. 2. 2022

1 min