Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Lenka Vacvalová běžela 1000 km v Rocky Mountains: Potkávala jsem sama sebe v surové podobě

Lenka Vacvalová běžela 1000 km v Rocky Mountains: Potkávala jsem sama sebe v surové podobě

22. 2. 2022

35 min

Obrázek epizody Casablanca: Lenka Vacvalová běžela 1000 km v Rocky Mountains: Potkávala jsem sama sebe v surové podobě

Casablanca: Lenka Vacvalová běžela 1000 km v Rocky Mountains: Potkávala jsem sama sebe v surové podobě

22. 2. 2022

35 min

Obrázek epizody Recept na pohromu, nebo vítané osvěžení? Stará auta a celoroční pneumatiky v zimě

Recept na pohromu, nebo vítané osvěžení? Stará auta a celoroční pneumatiky v zimě

22. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody Bulharský car Boris III. neposlechl Hitlera a zachránil stovky Židů. Jejich exodus připomíná pomník

Bulharský car Boris III. neposlechl Hitlera a zachránil stovky Židů. Jejich exodus připomíná pomník

21. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Bulharský car Boris III. neposlechl Hitlera a zachránil stovky Židů. Jejich exodus připomíná pomník

Zápisník zahraničních zpravodajů: Bulharský car Boris III. neposlechl Hitlera a zachránil stovky Židů. Jejich exodus připomíná pomník

21. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Rampák a Stowingář Ivan Chalachan - Za směnu jsem zvládl udělat i 12 letadel.

Rampák a Stowingář Ivan Chalachan - Za směnu jsem zvládl udělat i 12 letadel.

21. 2. 2022

1 hod 49 min

Obrázek epizody Poutník po starých stezkách 3: cesty nebo stezky?

Poutník po starých stezkách 3: cesty nebo stezky?

20. 2. 2022

24 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Ukrajinský přístav Mariupol je místem tisícileté kultury a pestrým etnickým složením

Reportáže zahraničních zpravodajů: Ukrajinský přístav Mariupol je místem tisícileté kultury a pestrým etnickým složením

20. 2. 2022

24 min

Obrázek epizody Vysílací studio v rychlovlaku nebo robotičtí kuchaři: vzpomínky na uplynulou olympiádu

Vysílací studio v rychlovlaku nebo robotičtí kuchaři: vzpomínky na uplynulou olympiádu

20. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Vysílací studio v rychlovlaku nebo robotičtí kuchaři: vzpomínky na uplynulou olympiádu

Zápisník zahraničních zpravodajů: Vysílací studio v rychlovlaku nebo robotičtí kuchaři: vzpomínky na uplynulou olympiádu

20. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Freediver Vencl zvládne 80 metrů pod ledem i 4 minuty v umyvadle

Zálety Aleny Zárybnické: Freediver Vencl zvládne 80 metrů pod ledem i 4 minuty v umyvadle

20. 2. 2022

25 min

Obrázek epizody #Sankt Gallen | Šárka Patermannová: "Švýcaři jsou národ, který miluje kempování. Skoro každý vlastní karavan."

#Sankt Gallen | Šárka Patermannová: "Švýcaři jsou národ, který miluje kempování. Skoro každý vlastní karavan."

20. 2. 2022

1 hod 3 min

Obrázek epizody Epizoda 48 - Krása nefritu kočičího oka

Epizoda 48 - Krása nefritu kočičího oka

19. 2. 2022

16 min

Obrázek epizody Za pět dní práce otop na celou zimu. Jak vypadá ruční těžba rašeliny na britském ostrově Skye?

Za pět dní práce otop na celou zimu. Jak vypadá ruční těžba rašeliny na britském ostrově Skye?

18. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Za pět dní práce otop na celou zimu. Jak vypadá ruční těžba rašeliny na britském ostrově Skye?

Zápisník zahraničních zpravodajů: Za pět dní práce otop na celou zimu. Jak vypadá ruční těžba rašeliny na britském ostrově Skye?

18. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Olivy, hory, siesta, fajn lidé a vedro. Amazonka Eliška Skalníková prožila úžasný měsíc v Katalánsku

Host ve studiu: Olivy, hory, siesta, fajn lidé a vedro. Amazonka Eliška Skalníková prožila úžasný měsíc v Katalánsku

18. 2. 2022

9 min

Obrázek epizody #7 Jak na rychlý a spolehlivý internet na cestách karavanem

#7 Jak na rychlý a spolehlivý internet na cestách karavanem

18. 2. 2022

25 min

Obrázek epizody Založení rodiny a výchova dítěte v Kanadě

Založení rodiny a výchova dítěte v Kanadě

17. 2. 2022

1 hod 12 min

Obrázek epizody Barbara Hucková & Jaroslav Bouzek: Cestovatelé pomáhají, přidáte se?

Barbara Hucková & Jaroslav Bouzek: Cestovatelé pomáhají, přidáte se?

17. 2. 2022

24 min

Obrázek epizody #25 Delegátka: “Klienti mi volají i ve 3 ráno, ale za život u moře to stojí.”

#25 Delegátka: “Klienti mi volají i ve 3 ráno, ale za život u moře to stojí.”

17. 2. 2022

23 min

Obrázek epizody V kantonu Graubünden vás po jedinečné Rhétské dráze sveze panoramatický vlak Bernina expres od ledovců k palmám, říká bikerka a cestovatelka Andrea Drengubáková.

V kantonu Graubünden vás po jedinečné Rhétské dráze sveze panoramatický vlak Bernina expres od ledovců k palmám, říká bikerka a cestovatelka Andrea Drengubáková.

17. 2. 2022

11 min

Obrázek epizody Auto, které zachraňuje: členem ukrajinského záchranářského sboru je i sanitka Jiřík

Auto, které zachraňuje: členem ukrajinského záchranářského sboru je i sanitka Jiřík

16. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Auto, které zachraňuje: členem ukrajinského záchranářského sboru je i sanitka Jiřík

Zápisník zahraničních zpravodajů: Auto, které zachraňuje: členem ukrajinského záchranářského sboru je i sanitka Jiřík

16. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Létající krvavé pomeranče a pochod obřích klobouků. Karneval v belgickém Binche se teroristům ubrání

Létající krvavé pomeranče a pochod obřích klobouků. Karneval v belgickém Binche se teroristům ubrání

16. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Létající krvavé pomeranče a pochod obřích klobouků. Karneval v belgickém Binche se teroristům ubrání

Zápisník zahraničních zpravodajů: Létající krvavé pomeranče a pochod obřích klobouků. Karneval v belgickém Binche se teroristům ubrání

16. 2. 2022

3 min