Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody TOP Line #5: Polovina firem nepracuje s umělou inteligencí. Je to jen buzzword? | Milena Jabůrková a Václav Peterka

TOP Line #5: Polovina firem nepracuje s umělou inteligencí. Je to jen buzzword? | Milena Jabůrková a Václav Peterka

8. 8. 2024

48 min

Obrázek epizody Design tokeny mění spolupráci designérů a vývojářů. Řekni si o web #31

Design tokeny mění spolupráci designérů a vývojářů. Řekni si o web #31

7. 8. 2024

6 min

Obrázek epizody Lidé by neměli být sami ani na začátku, ani na konci života, říká neonatoložka Magdalena Chvílová Weberová

Lidé by neměli být sami ani na začátku, ani na konci života, říká neonatoložka Magdalena Chvílová Weberová

7. 8. 2024

43 min

Obrázek epizody 34: František Školník, Imper: Jak dělat obchod pomocí dat

34: František Školník, Imper: Jak dělat obchod pomocí dat

7. 8. 2024

58 min

Obrázek epizody The Olympic spirit — and how you can tap into it | Allyson Felix

The Olympic spirit — and how you can tap into it | Allyson Felix

7. 8. 2024

52 min

Obrázek epizody #181 O profesionální poradenské kanceláři s Monikou Kvasničkovou

#181 O profesionální poradenské kanceláři s Monikou Kvasničkovou

7. 8. 2024

33 min

Obrázek epizody 🔥Velký propad Bitcoinu 📉 - co za ním stojí? - CEx 07/08/2024

🔥Velký propad Bitcoinu 📉 - co za ním stojí? - CEx 07/08/2024

7. 8. 2024

43 min

Obrázek epizody #61 LIVE PODCAST KVIFF DJ Akira: Kultura jsou pro mě nejlíp vyhozené peníze

#61 LIVE PODCAST KVIFF DJ Akira: Kultura jsou pro mě nejlíp vyhozené peníze

7. 8. 2024

18 min

Obrázek epizody DO ČEHO INVESTOVAT PRO ZLEPŠENÍ KVALITY ŽIVOTA?

DO ČEHO INVESTOVAT PRO ZLEPŠENÍ KVALITY ŽIVOTA?

7. 8. 2024

11 min

Obrázek epizody #761: General Stanley McChrystal and Liv Boeree

#761: General Stanley McChrystal and Liv Boeree

7. 8. 2024

2 hod 8 min

Obrázek epizody Výsledková sezóna s XTB: Streamovanie Walta Disneyho prvýkrát v pluse, zábavné parky sú ale slabšie

Výsledková sezóna s XTB: Streamovanie Walta Disneyho prvýkrát v pluse, zábavné parky sú ale slabšie

7. 8. 2024

11 min

Obrázek epizody #13 Igor Vida (CEO Raiffeisenbank) - MLADŠÍMU JÁ BYCH VZKÁZAL VÍCE POKORY; VIZE RAIFFKY V BUDOUCNU MĚ DRŽÍ NAD VODOU

#13 Igor Vida (CEO Raiffeisenbank) - MLADŠÍMU JÁ BYCH VZKÁZAL VÍCE POKORY; VIZE RAIFFKY V BUDOUCNU MĚ DRŽÍ NAD VODOU

7. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody 66. Co je potřeba ke kolaudaci nemovitosti

66. Co je potřeba ke kolaudaci nemovitosti

7. 8. 2024

9 min

Obrázek epizody Forbes BrandVoice #097 - Těžba bitcoinu jako alternativní investice? Návratnost je i tři roky, zní od expertů

Forbes BrandVoice #097 - Těžba bitcoinu jako alternativní investice? Návratnost je i tři roky, zní od expertů

7. 8. 2024

54 min

Obrázek epizody Forbes BrandVoice #097 - Těžba bitcoinu jako alternativní investice? Návratnost je i tři roky, zní od expertů

Forbes BrandVoice #097 - Těžba bitcoinu jako alternativní investice? Návratnost je i tři roky, zní od expertů

7. 8. 2024

54 min

Obrázek epizody Jan Čermák: Bez mého vstupu do TV Barrandov by došlo k absolutnímu kolapsu televize

Jan Čermák: Bez mého vstupu do TV Barrandov by došlo k absolutnímu kolapsu televize

7. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody #30 Artem Saykin - číslo 1 v RE/MAXu za rok 2023 a soutěž o kurz pro realitní makléře

#30 Artem Saykin - číslo 1 v RE/MAXu za rok 2023 a soutěž o kurz pro realitní makléře

7. 8. 2024

1 hod 29 min

Obrázek epizody Apokalypsa na trzích - Jak budou vypadat následující dny? | | Tržní Fundamenty s J. Tupým a P. Lajskem 🟣 Purple Trading

Apokalypsa na trzích - Jak budou vypadat následující dny? | | Tržní Fundamenty s J. Tupým a P. Lajskem 🟣 Purple Trading

7. 8. 2024

56 min

Obrázek epizody 86: Martin Kaleta: říká tomu „f**k up management“

86: Martin Kaleta: říká tomu „f**k up management“

7. 8. 2024

46 min

Obrázek epizody #12 - Využití CDP na zákaznické péči

#12 - Využití CDP na zákaznické péči

7. 8. 2024

1 hod 9 min

Obrázek epizody Bezpečnost dětí na silnicích

Bezpečnost dětí na silnicích

7. 8. 2024

34 min

Obrázek epizody Těžký život českých mileniálů. Boomerům nerozumí a Generace Z je jinde

Těžký život českých mileniálů. Boomerům nerozumí a Generace Z je jinde

7. 8. 2024

49 min

Obrázek epizody Bankovní Fresh #1 - Nové vychytávky v apce Partners

Bankovní Fresh #1 - Nové vychytávky v apce Partners

7. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Helena Dlouhá: "Sociální sítě jsou fajn, ale nezapomeňme na ústní doporučení"

Helena Dlouhá: "Sociální sítě jsou fajn, ale nezapomeňme na ústní doporučení"

7. 8. 2024

31 min

Obrázek epizody Gynekoložka mi ve 22 NASADILA HORMONY, tohle mi po pěti letech pomohlo | Tamara Vaňousová

Gynekoložka mi ve 22 NASADILA HORMONY, tohle mi po pěti letech pomohlo | Tamara Vaňousová

7. 8. 2024

1 hod 35 min