Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #16 - Personalistika ve střední firmě: Zaměstnanci jako zákazníci.

#16 - Personalistika ve střední firmě: Zaměstnanci jako zákazníci.

20. 8. 2024

38 min

Obrázek epizody Jak jsem dosáhla 4hodinového pracovního týdne?

Jak jsem dosáhla 4hodinového pracovního týdne?

20. 8. 2024

6 min

Obrázek epizody 🎤 Nálož PPC novinek #srpen24 | Digichef Podcast

🎤 Nálož PPC novinek #srpen24 | Digichef Podcast

20. 8. 2024

17 min

Obrázek epizody Poplatek za předčasné splacení hypoték v praxi

Poplatek za předčasné splacení hypoték v praxi

20. 8. 2024

6 min

Obrázek epizody Deep Dive into Metrics and Monitoring with Prometheus and Grafana - JSJ 645

Deep Dive into Metrics and Monitoring with Prometheus and Grafana - JSJ 645

20. 8. 2024

1 hod 31 min

Obrázek epizody Customer Experience: Jak Alza zlepšuje svoje služby pro zákazníky? | Petr Bena

Customer Experience: Jak Alza zlepšuje svoje služby pro zákazníky? | Petr Bena

20. 8. 2024

35 min

Obrázek epizody K tvorbě intimních pomůcek i tramvaje jsem přistoupila stejně, říká úspěšná designérka Anna Marešová

K tvorbě intimních pomůcek i tramvaje jsem přistoupila stejně, říká úspěšná designérka Anna Marešová

20. 8. 2024

1 hod

Obrázek epizody How I Make Decisions for My Businesses | Nilay Patel

How I Make Decisions for My Businesses | Nilay Patel

20. 8. 2024

49 min

Obrázek epizody Ep.57 - Mýty o Marketingu

Ep.57 - Mýty o Marketingu

20. 8. 2024

20 min

Obrázek epizody Zlato na rekordech, akcie blízko maxim a dolar pod tlakem - struktura trhu napoví, co dál! Live stream

Zlato na rekordech, akcie blízko maxim a dolar pod tlakem - struktura trhu napoví, co dál! Live stream

20. 8. 2024

1 hod 35 min

Obrázek epizody 8: S(ta)vět udržitelně | Urban mining – městská těžba

8: S(ta)vět udržitelně | Urban mining – městská těžba

20. 8. 2024

5 min

Obrázek epizody Jan Čurn (CEO, co-founder Apify) - Používá nás třeba Demi Moore pro hledání ztracených dětí

Jan Čurn (CEO, co-founder Apify) - Používá nás třeba Demi Moore pro hledání ztracených dětí

20. 8. 2024

1 hod 11 min

Obrázek epizody #94 NĚKDO mi KOUPIL TISÍCE fakových ÚČTŮ na Instagramu - pokud se ti to stane, udělej tohle!

#94 NĚKDO mi KOUPIL TISÍCE fakových ÚČTŮ na Instagramu - pokud se ti to stane, udělej tohle!

20. 8. 2024

10 min

Obrázek epizody Ranní komentář: Trhy se chystají na snižování sazeb, Fubo TV zařízla sportovní streaming DIS, WBD a FOX

Ranní komentář: Trhy se chystají na snižování sazeb, Fubo TV zařízla sportovní streaming DIS, WBD a FOX

20. 8. 2024

48 min

Obrázek epizody 11. SROVNÁNÍ: DIP vs. penzijní reforma v letech 2012 | Vše o DIP | KFP

11. SROVNÁNÍ: DIP vs. penzijní reforma v letech 2012 | Vše o DIP | KFP

20. 8. 2024

15 min

Obrázek epizody AEE 2255: It Gets Me Every Time! How to Say What Makes You Emotional in English

AEE 2255: It Gets Me Every Time! How to Say What Makes You Emotional in English

20. 8. 2024

20 min

Obrázek epizody 70: DENISA PACIORKOVÁ - STALKING/2 - mám VÁŽNÝ strach z toho, co BUDE v budoucnosti..

70: DENISA PACIORKOVÁ - STALKING/2 - mám VÁŽNÝ strach z toho, co BUDE v budoucnosti..

20. 8. 2024

38 min

Obrázek epizody 235: Jan Štěpánek - jaká je současná situace na realitním trhu?

235: Jan Štěpánek - jaká je současná situace na realitním trhu?

20. 8. 2024

37 min

Obrázek epizody 22: Jak vybrat dobrý dluhopis?

22: Jak vybrat dobrý dluhopis?

20. 8. 2024

4 min

Obrázek epizody BONUS: Čekání na "Jednou až..."

BONUS: Čekání na "Jednou až..."

20. 8. 2024

11 min

Obrázek epizody Hoteliér Svoboda: Američané jezdí místo do Prahy do Lisabonu. Česko je příliš blízko válce

Hoteliér Svoboda: Američané jezdí místo do Prahy do Lisabonu. Česko je příliš blízko válce

20. 8. 2024

32 min

Obrázek epizody Vyjednávání o státním rozpočtu: Čeká se, komu zůstane Černý Petr. Určující je stranická linie

Vyjednávání o státním rozpočtu: Čeká se, komu zůstane Černý Petr. Určující je stranická linie

20. 8. 2024

18 min

Obrázek epizody Vyjednávání o státním rozpočtu: Čeká se, komu zůstane Černý Petr. Určující je stranická linie

Vyjednávání o státním rozpočtu: Čeká se, komu zůstane Černý Petr. Určující je stranická linie

20. 8. 2024

18 min

Obrázek epizody Češka, která za EU řeší zbrojařský průmysl: jak poznala Bona z U2 nebo démona z Bruselu

Češka, která za EU řeší zbrojařský průmysl: jak poznala Bona z U2 nebo démona z Bruselu

20. 8. 2024

16 min

Obrázek epizody Hazard? Ministerstvo hájí reformu antimonopolního úřadu

Hazard? Ministerstvo hájí reformu antimonopolního úřadu

20. 8. 2024

25 min