Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Poklesy tržeb: Jak na ně reagovat? | Jiří Jemelka

Poklesy tržeb: Jak na ně reagovat? | Jiří Jemelka

31. 5. 2022

38 min

Obrázek epizody Ranní brífink HN: Sehnat "ajťáka" je těžší než před covidem. Nechtějí měnit práci a studentů je málo

Ranní brífink HN: Sehnat "ajťáka" je těžší než před covidem. Nechtějí měnit práci a studentů je málo

31. 5. 2022

13 min

Obrázek epizody Ranní brífink HN: Sehnat "ajťáka" je těžší než před covidem. Nechtějí měnit práci a studentů je málo

Ranní brífink HN: Sehnat "ajťáka" je těžší než před covidem. Nechtějí měnit práci a studentů je málo

31. 5. 2022

13 min

Obrázek epizody Investice do farem: Sázka na zemědělství jako lék (nejen) na současnou inflaci

Investice do farem: Sázka na zemědělství jako lék (nejen) na současnou inflaci

31. 5. 2022

7 min

Obrázek epizody Jak pomoci planetě a vydělat na tom s Kamilem Messnerem z Unboxino

Jak pomoci planetě a vydělat na tom s Kamilem Messnerem z Unboxino

30. 5. 2022

50 min

Obrázek epizody Jak pomoci planetě a vydělat na tom s Kamilem Messnerem z Unboxino

Jak pomoci planetě a vydělat na tom s Kamilem Messnerem z Unboxino

30. 5. 2022

50 min

Obrázek epizody 16: Nikoho nikam uměle netlačíme, nováčci se u nás posouvají sami, říká architekt a delivery manager Adastry Jan Karban

16: Nikoho nikam uměle netlačíme, nováčci se u nás posouvají sami, říká architekt a delivery manager Adastry Jan Karban

30. 5. 2022

15 min

Obrázek epizody ? Tomáš Zástěra - BONUS

? Tomáš Zástěra - BONUS

30. 5. 2022

10 min

Obrázek epizody #035 Nedaří se otěhotnět

#035 Nedaří se otěhotnět

30. 5. 2022

55 min

Obrázek epizody Dominik Hádl: Jsem černá ovce rodiny, protože jsem se jako jediný nevydal cestou hudby

Dominik Hádl: Jsem černá ovce rodiny, protože jsem se jako jediný nevydal cestou hudby

30. 5. 2022

19 min

Obrázek epizody ROZHOVOR #5: Radim Krejčí

ROZHOVOR #5: Radim Krejčí

30. 5. 2022

39 min

Obrázek epizody Šéf pivovaru (Bernard): Česká pivní kultura je v ohrožení, hospoda nemusí být pro všechny

Šéf pivovaru (Bernard): Česká pivní kultura je v ohrožení, hospoda nemusí být pro všechny

30. 5. 2022

18 min

Obrázek epizody A 4 Minute Plea to Stop Doing What You HATE

A 4 Minute Plea to Stop Doing What You HATE

30. 5. 2022

4 min

Obrázek epizody Petr Novotný (Investiční web): Krátkodobé rally vnímám jako příležitost k prodejům. Má ale smysl budovat dlouhodobé pozice v akciích, které jsou "ve slevě"

Petr Novotný (Investiční web): Krátkodobé rally vnímám jako příležitost k prodejům. Má ale smysl budovat dlouhodobé pozice v akciích, které jsou "ve slevě"

30. 5. 2022

1 hod 3 min

Obrázek epizody Cesta s EY #37 – Vojtěch Hrdina: Po odchodu ze start-upu jsem hledal dynamické prostředí a v consultingu jsem o něj rozhodně nepřišel

Cesta s EY #37 – Vojtěch Hrdina: Po odchodu ze start-upu jsem hledal dynamické prostředí a v consultingu jsem o něj rozhodně nepřišel

30. 5. 2022

31 min

Obrázek epizody What Wikipedia teaches us about balancing truth and beliefs | Katherine Maher

What Wikipedia teaches us about balancing truth and beliefs | Katherine Maher

30. 5. 2022

16 min

Obrázek epizody V případě útoku Ruska, přijde mobilizace, říká vojenský stratég

V případě útoku Ruska, přijde mobilizace, říká vojenský stratég

30. 5. 2022

21 min

Obrázek epizody Karel Průša – plochodrážník: Děda i táta byli taky úspěšní plochodrážníci

Karel Průša – plochodrážník: Děda i táta byli taky úspěšní plochodrážníci

30. 5. 2022

18 min

Obrázek epizody Rekordní Růst Nájmu v Anglii za 10 Let

Rekordní Růst Nájmu v Anglii za 10 Let

30. 5. 2022

19 min

Obrázek epizody Finax Podcast | Jak snadné je stát se klientem Finax?

Finax Podcast | Jak snadné je stát se klientem Finax?

30. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Viktor Ujčík: Kari Jalonen stál vždycky za týmem a ten na konci stál za ním

Viktor Ujčík: Kari Jalonen stál vždycky za týmem a ten na konci stál za ním

30. 5. 2022

4 min

Obrázek epizody Zajíček: Budu rád, když uřídíme předsednictví s noblesou

Zajíček: Budu rád, když uřídíme předsednictví s noblesou

30. 5. 2022

19 min

Obrázek epizody Metaverse - budoucnost nebo bublina?

Metaverse - budoucnost nebo bublina?

30. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Můj byznys kopíruje vývoj mého syna, říká Jana Vyhlídalová o obchodu s hračkami

Můj byznys kopíruje vývoj mého syna, říká Jana Vyhlídalová o obchodu s hračkami

30. 5. 2022

29 min