Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody INSPIRACE - Rozpoznejte svá digitální rizika díky cloud službě FORTINET FortiRecon

INSPIRACE - Rozpoznejte svá digitální rizika díky cloud službě FORTINET FortiRecon

7. 10. 2022

13 min

Obrázek epizody Elektronické schvalování faktur a podrobná alokace nákladů

Elektronické schvalování faktur a podrobná alokace nákladů

7. 10. 2022

14 min

Obrázek epizody 🎤 Nálož marketingových novinek #říjen22 | Digichef Podcast

🎤 Nálož marketingových novinek #říjen22 | Digichef Podcast

7. 10. 2022

12 min

Obrázek epizody 26: Electrodad: Bariérou při nákupu elektroauta je stále cena, ale do konce dekády se to změní

26: Electrodad: Bariérou při nákupu elektroauta je stále cena, ale do konce dekády se to změní

7. 10. 2022

40 min

Obrázek epizody Štěpán Hájek: Investiční strategie, skladba portfolia a konkrétní akcie, CVS

Štěpán Hájek: Investiční strategie, skladba portfolia a konkrétní akcie, CVS

7. 10. 2022

47 min

Obrázek epizody 🎤 Nálož PPC novinek #říjen22 | Digichef Podcast

🎤 Nálož PPC novinek #říjen22 | Digichef Podcast

7. 10. 2022

18 min

Obrázek epizody Ranní komentář: Akcie postupně umazávají zisky ze začátku týdne, dnes výsledky NFP

Ranní komentář: Akcie postupně umazávají zisky ze začátku týdne, dnes výsledky NFP

7. 10. 2022

31 min

Obrázek epizody Moment 78 - World Leading Therapist: A Simple Habit That Will Change Your Life: Marisa Peer

Moment 78 - World Leading Therapist: A Simple Habit That Will Change Your Life: Marisa Peer

7. 10. 2022

14 min

Obrázek epizody 330: Britská libra se obchoduje na podobné úrovni jako dolar

330: Britská libra se obchoduje na podobné úrovni jako dolar

7. 10. 2022

6 min

Obrázek epizody Ladislav Sladký z epet: Při turbulentních cenách energií je nutné přemýšlet, jestli se nakupování na burze vyplatí

Ladislav Sladký z epet: Při turbulentních cenách energií je nutné přemýšlet, jestli se nakupování na burze vyplatí

7. 10. 2022

17 min

Obrázek epizody Jak se dělá rozhovor s francouzským prezidentem a co se děje když se vypne diktafon

Jak se dělá rozhovor s francouzským prezidentem a co se děje když se vypne diktafon

7. 10. 2022

12 min

Obrázek epizody Jak se dělá rozhovor s francouzským prezidentem a co se děje když se vypne diktafon

Jak se dělá rozhovor s francouzským prezidentem a co se děje když se vypne diktafon

7. 10. 2022

12 min

Obrázek epizody Dana Kryńska: Jak se staví komunikace holdingu a velké investiční skupiny?

Dana Kryńska: Jak se staví komunikace holdingu a velké investiční skupiny?

7. 10. 2022

22 min

Obrázek epizody Josef Hajkr: Dříve bývali lidé klidnější, dnes potřebují dosáhnout výsledku během hodin

Josef Hajkr: Dříve bývali lidé klidnější, dnes potřebují dosáhnout výsledku během hodin

7. 10. 2022

32 min

Obrázek epizody Martin Pacek – choreograf, režisér: V Mostě jsme přenesli na jeviště počítačovou hru

Martin Pacek – choreograf, režisér: V Mostě jsme přenesli na jeviště počítačovou hru

7. 10. 2022

21 min

Obrázek epizody 🏡 32_Delux podcast 🔴 Jsou obchodníci v 🇨🇿ČR profesionálové❓Jak si vedeme oproti západu❓Máme rezervy❓

🏡 32_Delux podcast 🔴 Jsou obchodníci v 🇨🇿ČR profesionálové❓Jak si vedeme oproti západu❓Máme rezervy❓

6. 10. 2022

1 hod 3 min

Obrázek epizody AUTA NA ZAKÁZKU ANEB NENÍ AUTO JAKO AUTO - Václav Pipek (8.díl)

AUTA NA ZAKÁZKU ANEB NENÍ AUTO JAKO AUTO - Václav Pipek (8.díl)

6. 10. 2022

44 min

Obrázek epizody Proč Mario Havel - člen Bordelu - věří v potenciál Etherea?

Proč Mario Havel - člen Bordelu - věří v potenciál Etherea?

6. 10. 2022

1 hod 50 min

Obrázek epizody Za 20 let se budou aplikace samy vyvíjet na lusknutí prstu

Za 20 let se budou aplikace samy vyvíjet na lusknutí prstu

6. 10. 2022

20 min

Obrázek epizody 143: Tomáš Rusňák: Financování výstavby rodinného domu

143: Tomáš Rusňák: Financování výstavby rodinného domu

6. 10. 2022

17 min

Obrázek epizody Michal Perna: Založil jsem Kafánka, protože jsem cvok

Michal Perna: Založil jsem Kafánka, protože jsem cvok

6. 10. 2022

48 min

Obrázek epizody Mám dojem, že vláda převzala diskurz předchozí vlády, říká ekonom Bezděk

Mám dojem, že vláda převzala diskurz předchozí vlády, říká ekonom Bezděk

6. 10. 2022

17 min

Obrázek epizody #19 Jaroslav Hovězák: To, že jsme získali titul je jenom začátek. Kniha pěti kruhů mi změnila život.

#19 Jaroslav Hovězák: To, že jsme získali titul je jenom začátek. Kniha pěti kruhů mi změnila život.

6. 10. 2022

1 hod 36 min

Obrázek epizody 42: Emoji aneb bacha na lilek

42: Emoji aneb bacha na lilek

6. 10. 2022

34 min

Obrázek epizody Ako v dnešnom svete ZBOHATNÚŤ a nespoliehať sa pri tom na ŠŤASTIE. Čo je ŠŤASTNÝ život? Naval Ravikant

Ako v dnešnom svete ZBOHATNÚŤ a nespoliehať sa pri tom na ŠŤASTIE. Čo je ŠŤASTNÝ život? Naval Ravikant

6. 10. 2022

1 hod 12 min