Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #640: Announcing My New Fiction Podcast Series (Plus: A 50-Second Trailer)

#640: Announcing My New Fiction Podcast Series (Plus: A 50-Second Trailer)

5. 12. 2022

5 min

Obrázek epizody Vladimír Sirotek, Dotykačka – Data jako skrytá alfa a omega gastronomické budoucnosti?

Vladimír Sirotek, Dotykačka – Data jako skrytá alfa a omega gastronomické budoucnosti?

5. 12. 2022

49 min

Obrázek epizody Forbes Funny Money #077 - Gejzír energie a vizionář. Tak vypadal Richard Watzke očima českého byznysu

Forbes Funny Money #077 - Gejzír energie a vizionář. Tak vypadal Richard Watzke očima českého byznysu

5. 12. 2022

4 min

Obrázek epizody How can we escape soaring energy bills? Stop using fossil fuels | Tessa Khan

How can we escape soaring energy bills? Stop using fossil fuels | Tessa Khan

5. 12. 2022

7 min

Obrázek epizody 🎤 Porovnání strategií Maximalizace konverzí vs. Maximalizace hodnoty konverze v rámci vyhledávací sítě | Digichef Podcast

🎤 Porovnání strategií Maximalizace konverzí vs. Maximalizace hodnoty konverze v rámci vyhledávací sítě | Digichef Podcast

5. 12. 2022

12 min

Obrázek epizody Trh s energiemi se uklidňuje, ČEZ pracuje na dostavbě Dukovan

Trh s energiemi se uklidňuje, ČEZ pracuje na dostavbě Dukovan

5. 12. 2022

14 min

Obrázek epizody #46 Jak hluboce chtěla firma Baťa rozvíjet vliv na osobnostní růst?

#46 Jak hluboce chtěla firma Baťa rozvíjet vliv na osobnostní růst?

5. 12. 2022

16 min

Obrázek epizody 27. Projekt Neviditelní: I malá pomoc může mít obrovský dopad

27. Projekt Neviditelní: I malá pomoc může mít obrovský dopad

5. 12. 2022

58 min

Obrázek epizody Bývalé Sudety se stanou zemí skladů. Stavět je tam chce další hráč

Bývalé Sudety se stanou zemí skladů. Stavět je tam chce další hráč

5. 12. 2022

11 min

Obrázek epizody Kdy prodat nemovitost?

Kdy prodat nemovitost?

5. 12. 2022

17 min

Obrázek epizody Ukrajině pomáhají původem civilní družice, říká Jan Lukačevič

Ukrajině pomáhají původem civilní družice, říká Jan Lukačevič

5. 12. 2022

18 min

Obrázek epizody #13 Jiří Benedikt | Pomáhám firmám růst a inovovat

#13 Jiří Benedikt | Pomáhám firmám růst a inovovat

5. 12. 2022

19 min

Obrázek epizody Michal Semotan (J&T Banka): Investoři počítají s mírnějším růstem sazeb Fedu, další razantní utažení

Michal Semotan (J&T Banka): Investoři počítají s mírnějším růstem sazeb Fedu, další razantní utažení

5. 12. 2022

1 hod

Obrázek epizody „Nechtěla jsem v Covidu plýtvat svým časem, tak jsem založila firmu, dnes mám pod sebou 21 lektorů“ 🎙 Rozhovor s Ivanou Matejovou

„Nechtěla jsem v Covidu plýtvat svým časem, tak jsem založila firmu, dnes mám pod sebou 21 lektorů“ 🎙 Rozhovor s Ivanou Matejovou

5. 12. 2022

47 min

Obrázek epizody 50. epizoda a to nejlepší z našeho podcastu

50. epizoda a to nejlepší z našeho podcastu

5. 12. 2022

20 min

Obrázek epizody Richard Gasperotti – freerider: Zažil jsem punková léta freeridingu

Richard Gasperotti – freerider: Zažil jsem punková léta freeridingu

5. 12. 2022

29 min

Obrázek epizody Jak se staví interní start-up v KB | Jan Hanuš & Tomáš Fíla

Jak se staví interní start-up v KB | Jan Hanuš & Tomáš Fíla

5. 12. 2022

32 min

Obrázek epizody #29 Mojmír Hampl: Nahromadila se u nás rizika, která jsou však pojistitelná

#29 Mojmír Hampl: Nahromadila se u nás rizika, která jsou však pojistitelná

5. 12. 2022

28 min

Obrázek epizody Vyjednávejte jako u Bati — ať jste na volné noze, nebo chcete vyšší plat | Radek Hrachovec

Vyjednávejte jako u Bati — ať jste na volné noze, nebo chcete vyšší plat | Radek Hrachovec

5. 12. 2022

1 hod 23 min

Obrázek epizody The Key to Taking Risks in Life and Business | Virtual Fireside Chat

The Key to Taking Risks in Life and Business | Virtual Fireside Chat

5. 12. 2022

24 min

Obrázek epizody Jak na škálování týmů v engineeringu s Dagim (Ataccama)

Jak na škálování týmů v engineeringu s Dagim (Ataccama)

5. 12. 2022

28 min

Obrázek epizody #24 Eva Hlavsová: „Je dobré vždy myslet na finanční polštář“ aneb jak si udělat pořádek v rodinných financích

#24 Eva Hlavsová: „Je dobré vždy myslet na finanční polštář“ aneb jak si udělat pořádek v rodinných financích

5. 12. 2022

38 min

Obrázek epizody Senátor Goláň o zřízení datových schránek: Je to nový prostředek komunikace a ušetří se spousty peněz

Senátor Goláň o zřízení datových schránek: Je to nový prostředek komunikace a ušetří se spousty peněz

5. 12. 2022

5 min

Obrázek epizody Ranní kíomentář: Americký trh práce stále velmi silný, problémy Blackstone a jejich fondu

Ranní kíomentář: Americký trh práce stále velmi silný, problémy Blackstone a jejich fondu

5. 12. 2022

33 min

Obrázek epizody # 53 O tom, jak jsou na tom čeští padesátníci na trhu práce, s Kateřinou Musilovou

# 53 O tom, jak jsou na tom čeští padesátníci na trhu práce, s Kateřinou Musilovou

5. 12. 2022

29 min