Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zakladatel značky Vasky Václav Staněk: Nesouzněl jsem s tím, co mi říkali ve škole, chtěl jsem být pánem svého času

Zakladatel značky Vasky Václav Staněk: Nesouzněl jsem s tím, co mi říkali ve škole, chtěl jsem být pánem svého času

23. 1. 2023

19 min

Obrázek epizody #52 Význam jídla

#52 Význam jídla

23. 1. 2023

19 min

Obrázek epizody České předsednictví na vlastní kůži s Táňou Hálovou Perglovou

České předsednictví na vlastní kůži s Táňou Hálovou Perglovou

23. 1. 2023

41 min

Obrázek epizody Lyžování jako nový golf? Luxus, který nebude pro každého, říká šéf areálů

Lyžování jako nový golf? Luxus, který nebude pro každého, říká šéf areálů

23. 1. 2023

19 min

Obrázek epizody 67. Digitalizace firem: Digitální dvojče budovy umožňuje virtualizaci továrny, kanceláře, domu

67. Digitalizace firem: Digitální dvojče budovy umožňuje virtualizaci továrny, kanceláře, domu

23. 1. 2023

29 min

Obrázek epizody Vladimír Vávra (WOOD & Company): Letos čekám na trzích pokračující volatilitu, v průběhu roku by ještě měla být možnost nakupovat levněji

Vladimír Vávra (WOOD & Company): Letos čekám na trzích pokračující volatilitu, v průběhu roku by ještě měla být možnost nakupovat levněji

23. 1. 2023

48 min

Obrázek epizody S čím vám pomůže finanční arbitr

S čím vám pomůže finanční arbitr

23. 1. 2023

20 min

Obrázek epizody To Key to Being Competitive Yet Wanting Others to Win Too | Twitter Spaces w/ Sean Wotherspoon

To Key to Being Competitive Yet Wanting Others to Win Too | Twitter Spaces w/ Sean Wotherspoon

23. 1. 2023

29 min

Obrázek epizody Politolog Ladislav Mrklas: Popření spojeneckých závazků v rámci NATO, byl nejzásadnější moment prezidentské debaty

Politolog Ladislav Mrklas: Popření spojeneckých závazků v rámci NATO, byl nejzásadnější moment prezidentské debaty

23. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody Ranní komentář: Další propouštění v Silicon Valley, akcie Alphabet v reakci na zprávu o výpovědích +5 %

Ranní komentář: Další propouštění v Silicon Valley, akcie Alphabet v reakci na zprávu o výpovědích +5 %

23. 1. 2023

54 min

Obrázek epizody 50 – Alternatívne investovanie: Investovanie do umenia s Anna Pulkertová

50 – Alternatívne investovanie: Investovanie do umenia s Anna Pulkertová

23. 1. 2023

57 min

Obrázek epizody 23: Martina Tomašovičová - účetnictví vedené na moderních technologiích

23: Martina Tomašovičová - účetnictví vedené na moderních technologiích

23. 1. 2023

21 min

Obrázek epizody Speciál pro děti rentiérů | Jak a proč spolupracovat s poradci.

Speciál pro děti rentiérů | Jak a proč spolupracovat s poradci.

23. 1. 2023

36 min

Obrázek epizody Povídání o managementu – Nejlepší rady (26)

Povídání o managementu – Nejlepší rady (26)

23. 1. 2023

11 min

Obrázek epizody The Mindset Doctor: The Secret Man Behind The World's Top Performers: Steve Peters

The Mindset Doctor: The Secret Man Behind The World's Top Performers: Steve Peters

23. 1. 2023

2 hod 1 min

Obrázek epizody AEE 1926: Don't Let Your Anxiety Crush Your English Speech with Executive Coach Grant Baldwin

AEE 1926: Don't Let Your Anxiety Crush Your English Speech with Executive Coach Grant Baldwin

23. 1. 2023

17 min

Obrázek epizody 363: Pokud disponujete milardou korun, tak čerpání renty je teprve začátek

363: Pokud disponujete milardou korun, tak čerpání renty je teprve začátek

23. 1. 2023

38 min

Obrázek epizody Jak dopadne teplé počasí ne ekonomiku lyžařských center?

Jak dopadne teplé počasí ne ekonomiku lyžařských center?

23. 1. 2023

12 min

Obrázek epizody [S.E.] 8 tipů, jak být produktivní (Stihni toho VÍCE za MÉNĚ času ⏳)

[S.E.] 8 tipů, jak být produktivní (Stihni toho VÍCE za MÉNĚ času ⏳)

23. 1. 2023

54 min

Obrázek epizody #87 Neřešte web, řešte komunikaci se zákazníkem – Jan Řezáč

#87 Neřešte web, řešte komunikaci se zákazníkem – Jan Řezáč

23. 1. 2023

40 min

Obrázek epizody 2: Důležitost Ochrany Bohatství

2: Důležitost Ochrany Bohatství

23. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Marketing bez cookies a měření na internetu | Milan Pichlík (eHub)

Marketing bez cookies a měření na internetu | Milan Pichlík (eHub)

23. 1. 2023

38 min

Obrázek epizody Jak dopadne teplé počasí ne ekonomiku lyžařských center?

Jak dopadne teplé počasí ne ekonomiku lyžařských center?

22. 1. 2023

12 min

Obrázek epizody Jiří Burýšek (Jirka vysvětluje věci): Práce na některých videích mi zabere i dvě stě hodin v kuse

Jiří Burýšek (Jirka vysvětluje věci): Práce na některých videích mi zabere i dvě stě hodin v kuse

22. 1. 2023

31 min