Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 23: 4 investiční paradoxy

23: 4 investiční paradoxy

19. 6. 2023

22 min

Obrázek epizody Petr Pavel vládě mluví do práce až moc. Ale ve srovnání se Zemanem nepřekračuje mantinely

Petr Pavel vládě mluví do práce až moc. Ale ve srovnání se Zemanem nepřekračuje mantinely

19. 6. 2023

8 min

Obrázek epizody Petr Pavel vládě mluví do práce až moc. Ale ve srovnání se Zemanem a tím, co by dělal Babiš, nepřekračuje mantinely

Petr Pavel vládě mluví do práce až moc. Ale ve srovnání se Zemanem a tím, co by dělal Babiš, nepřekračuje mantinely

19. 6. 2023

8 min

Obrázek epizody Pokud vám jde o rodinu, tak byznys není pro vás | Michael Rostock-Poplar

Pokud vám jde o rodinu, tak byznys není pro vás | Michael Rostock-Poplar

19. 6. 2023

14 min

Obrázek epizody Stát navrhne vyšší výplatu dividendy z ČEZ, kolik nakonec získá?

Stát navrhne vyšší výplatu dividendy z ČEZ, kolik nakonec získá?

18. 6. 2023

8 min

Obrázek epizody 4 - Po 25 letech života v zahraničí zpět do ČR

4 - Po 25 letech života v zahraničí zpět do ČR

18. 6. 2023

41 min

Obrázek epizody Méně papírů a více odborníků. Farmáři potřebují lepší podmínky pro rozvoj moderního zemědělství

Méně papírů a více odborníků. Farmáři potřebují lepší podmínky pro rozvoj moderního zemědělství

18. 6. 2023

50 min

Obrázek epizody This Will Transform Your Perspective

This Will Transform Your Perspective

18. 6. 2023

21 min

Obrázek epizody „Prodej bytů klesl na polovinu. Mohou být o 15 % levnější. “ říká 11. nejbohatší Čech Dušan Kunovský

„Prodej bytů klesl na polovinu. Mohou být o 15 % levnější. “ říká 11. nejbohatší Čech Dušan Kunovský

18. 6. 2023

42 min

Obrázek epizody #100 Jak využít web a video pro zvýšení efektivity B2B prodeje – Mikuláš Capko

#100 Jak využít web a video pro zvýšení efektivity B2B prodeje – Mikuláš Capko

18. 6. 2023

36 min

Obrázek epizody Automatické přeceňování produktů v reálném čase

Automatické přeceňování produktů v reálném čase

17. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Z New Yorku navrhuje světové projekty. Český diplom nestačí, říká architekt

Z New Yorku navrhuje světové projekty. Český diplom nestačí, říká architekt

17. 6. 2023

14 min

Obrázek epizody epizoda 4.: Z vyhoření až na vrchol. Kája z @jaknareklamuasite pomáhá podnikatelům uspět na sociálních sítí

epizoda 4.: Z vyhoření až na vrchol. Kája z @jaknareklamuasite pomáhá podnikatelům uspět na sociálních sítí

17. 6. 2023

1 hod 11 min

Obrázek epizody “Rodiče mně říkali že budu kopat kanály. Dnes nosím ROLEX a v garáží mám AMG.” říká Václav Tomanec

“Rodiče mně říkali že budu kopat kanály. Dnes nosím ROLEX a v garáží mám AMG.” říká Václav Tomanec

17. 6. 2023

2 hod 0 min

Obrázek epizody #57 Vojtěch Šimetka, BLOCKCHAIN a KRYPTO jako řešení sociálně-ekonomických problémů světa

#57 Vojtěch Šimetka, BLOCKCHAIN a KRYPTO jako řešení sociálně-ekonomických problémů světa

17. 6. 2023

1 hod 6 min

Obrázek epizody Koučoval Procházku a učí investory dostat emoce pod kontrolu – Martin Musil, mentální kouč v podcastu TradeCZ

Koučoval Procházku a učí investory dostat emoce pod kontrolu – Martin Musil, mentální kouč v podcastu TradeCZ

17. 6. 2023

55 min

Obrázek epizody You Need to Chase The Attention

You Need to Chase The Attention

17. 6. 2023

51 min

Obrázek epizody Špionážní veletrh v Praze sponzorují firmy v sankčním seznamu americké armády

Špionážní veletrh v Praze sponzorují firmy v sankčním seznamu americké armády

16. 6. 2023

22 min

Obrázek epizody Václav Staněk: Našel jsem si podnikatelský idol, protože za mne nebylo větších podnikatelů než Tomáše Bati a Jana Antonína Bati.

Václav Staněk: Našel jsem si podnikatelský idol, protože za mne nebylo větších podnikatelů než Tomáše Bati a Jana Antonína Bati.

16. 6. 2023

32 min

Obrázek epizody DANUŠE NERUDOVÁ: Mladí jsou inovace, euro je jen politický problém, proškrtala bych školní osnovy

DANUŠE NERUDOVÁ: Mladí jsou inovace, euro je jen politický problém, proškrtala bych školní osnovy

16. 6. 2023

1 hod 10 min

Obrázek epizody No. You cannot touch my hair! | Mena Fombo

No. You cannot touch my hair! | Mena Fombo

16. 6. 2023

14 min

Obrázek epizody #2 Jirka Krátký zpovídá Honzu Vlachynského - Šéfové jsou kokoti - BONUS

#2 Jirka Krátký zpovídá Honzu Vlachynského - Šéfové jsou kokoti - BONUS

16. 6. 2023

44 min

Obrázek epizody Změna kariéry v jakémkoliv věku (Petr Volák)

Změna kariéry v jakémkoliv věku (Petr Volák)

16. 6. 2023

33 min

Obrázek epizody Na pivu s analytiky #5: Květnový přehled | Umělá inteligence, dluhový strop a pokles HDP

Na pivu s analytiky #5: Květnový přehled | Umělá inteligence, dluhový strop a pokles HDP

16. 6. 2023

40 min

Obrázek epizody #9 Od nápadu k podnikání? Vestavby do dodávek VISU posílají do celého světa!

#9 Od nápadu k podnikání? Vestavby do dodávek VISU posílají do celého světa!

16. 6. 2023

35 min