Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody L. Kejíková: „Stačí začít včas a nemusíme se obávat, z čeho budeme ve stáří žít.“

L. Kejíková: „Stačí začít včas a nemusíme se obávat, z čeho budeme ve stáří žít.“

21. 9. 2023

42 min

Obrázek epizody 3 marketingové chyby, které mě bolí u malých značek vidět | část #1

3 marketingové chyby, které mě bolí u malých značek vidět | část #1

21. 9. 2023

12 min

Obrázek epizody Jednohubky 32 - Změny v praxi

Jednohubky 32 - Změny v praxi

21. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Watching Trends with Strauss Zelnick

Watching Trends with Strauss Zelnick

21. 9. 2023

40 min

Obrázek epizody Jirka Rostecký: Úspěch v podnikání určuje i naše rodina | Senta Čermáková

Jirka Rostecký: Úspěch v podnikání určuje i naše rodina | Senta Čermáková

21. 9. 2023

21 min

Obrázek epizody Ranní komentář: Fed překvapil výhledem pro sazby, US výnosy na 17letém maximu

Ranní komentář: Fed překvapil výhledem pro sazby, US výnosy na 17letém maximu

21. 9. 2023

48 min

Obrázek epizody Vláda i opozice mají společný úkol. Vysvětlit lidem, že se na Ukrajině bojuje i za ČR, říká Vystrčil

Vláda i opozice mají společný úkol. Vysvětlit lidem, že se na Ukrajině bojuje i za ČR, říká Vystrčil

21. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody PA4- Jak se správně pojistit proti úrazům a nemocem? - Pojišťovací akademie KFP a EUCS

PA4- Jak se správně pojistit proti úrazům a nemocem? - Pojišťovací akademie KFP a EUCS

21. 9. 2023

7 min

Obrázek epizody Spoření pro mou mámu

Spoření pro mou mámu

21. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Nick Cannon: How I ACCIDENTALLY Built A $1.3 Billion Business & My Ex-Wife Mariah Carey Saved My Life!

Nick Cannon: How I ACCIDENTALLY Built A $1.3 Billion Business & My Ex-Wife Mariah Carey Saved My Life!

21. 9. 2023

1 hod 43 min

Obrázek epizody 48:  ELIŠKA - JANA AUER  - MĚLA JSEM STRAŠNÝ VYHOŘENÍ ZE VŠEHO, JEN JSEM LEŽELA

48: ELIŠKA - JANA AUER - MĚLA JSEM STRAŠNÝ VYHOŘENÍ ZE VŠEHO, JEN JSEM LEŽELA

21. 9. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody Černý a Linhart: První dva roky jsme koberce přenášeli sami. Do Indie jsme se dostali díky odpovědi na spam.

Černý a Linhart: První dva roky jsme koberce přenášeli sami. Do Indie jsme se dostali díky odpovědi na spam.

21. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Luboš Suchánek: Při vzdělávání jakékoliv generace je autentičnost velmi důležitá

Luboš Suchánek: Při vzdělávání jakékoliv generace je autentičnost velmi důležitá

21. 9. 2023

34 min

Obrázek epizody AEE 2065: Why Are Americans All About Aliens?

AEE 2065: Why Are Americans All About Aliens?

21. 9. 2023

16 min

Obrázek epizody Kam investovat sto tisíc? Odborníci radí americké akcie i český „termíňák“

Kam investovat sto tisíc? Odborníci radí americké akcie i český „termíňák“

21. 9. 2023

31 min

Obrázek epizody Neveřejná nabídka bytu, domu nebo pozemku - kde jí hledat | Jiří Huška DOMA makléři

Neveřejná nabídka bytu, domu nebo pozemku - kde jí hledat | Jiří Huška DOMA makléři

21. 9. 2023

19 min

Obrázek epizody 130. Jak se nebát delegovat a začít

130. Jak se nebát delegovat a začít

21. 9. 2023

11 min

Obrázek epizody 211 Kč je dnešní ekvivalent 135Kč televizního poplatku. Ne 160 Kč.

211 Kč je dnešní ekvivalent 135Kč televizního poplatku. Ne 160 Kč.

21. 9. 2023

6 min

Obrázek epizody Jak vrátit lidem krajinu, která dříve patřila těžbě uhlí

Jak vrátit lidem krajinu, která dříve patřila těžbě uhlí

21. 9. 2023

27 min

Obrázek epizody Jak vrátit lidem krajinu, která dříve patřila těžbě uhlí

Jak vrátit lidem krajinu, která dříve patřila těžbě uhlí

21. 9. 2023

27 min

Obrázek epizody Pusu jsem otevřela v okamžiku, kdy jsem otevřela oči | Marie Petrovová

Pusu jsem otevřela v okamžiku, kdy jsem otevřela oči | Marie Petrovová

21. 9. 2023

39 min

Obrázek epizody Ve čtyřiceti rentiérem. Jaké podmínky splnit, abyste mohli přemýšlet o finanční nezávislosti

Ve čtyřiceti rentiérem. Jaké podmínky splnit, abyste mohli přemýšlet o finanční nezávislosti

21. 9. 2023

16 min

Obrázek epizody Ve čtyřiceti rentiérem. Jaké podmínky splnit, abyste mohli přemýšlet o finanční nezávislosti

Ve čtyřiceti rentiérem. Jaké podmínky splnit, abyste mohli přemýšlet o finanční nezávislosti

21. 9. 2023

16 min

Obrázek epizody Kultivace investičního trhu – čím začít?

Kultivace investičního trhu – čím začít?

21. 9. 2023

Obrázek epizody 11 - PhDr. Hana Slezáková - Největší rodinná firma na finanční poradenství v Evropě. Jak vybudovat úspěšnou firmu od nuly.

11 - PhDr. Hana Slezáková - Největší rodinná firma na finanční poradenství v Evropě. Jak vybudovat úspěšnou firmu od nuly.

20. 9. 2023

1 hod 28 min