Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Work - Life Balance

Work - Life Balance

4. 12. 2023

21 min

Obrázek epizody Mel Robbins: "Saying These 2 Words Will Fix Your Anxiety!" The New Trick For Stress, Anxiety & Breaking Every Bad Habit In 2024!

Mel Robbins: "Saying These 2 Words Will Fix Your Anxiety!" The New Trick For Stress, Anxiety & Breaking Every Bad Habit In 2024!

4. 12. 2023

1 hod 34 min

Obrázek epizody AEE 2106: Let's Just Say You'll Learn A Lot Today

AEE 2106: Let's Just Say You'll Learn A Lot Today

4. 12. 2023

19 min

Obrázek epizody -2% tempem se smrskává ekonomika. K čertu. To nespraví ani randění.

-2% tempem se smrskává ekonomika. K čertu. To nespraví ani randění.

4. 12. 2023

6 min

Obrázek epizody 51: Víra v sebe a produkt, který prodávám, je zásadní pro obchodnický úspěch, je přesvědčen Tomáš Průša, Luskeeto.cz

51: Víra v sebe a produkt, který prodávám, je zásadní pro obchodnický úspěch, je přesvědčen Tomáš Průša, Luskeeto.cz

4. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody Tři otázky pro dnešní den, které jsou klíčové pro ekonomiku: Mzdy, lékaři a hackerský příběh

Tři otázky pro dnešní den, které jsou klíčové pro ekonomiku: Mzdy, lékaři a hackerský příběh

4. 12. 2023

5 min

Obrázek epizody 47: Jak předat dětem majetek, aby ho udržely, spravovaly, i když tady už nebudeme

47: Jak předat dětem majetek, aby ho udržely, spravovaly, i když tady už nebudeme

4. 12. 2023

31 min

Obrázek epizody Jak se stát špičkovým byznys konzultantem a mentorem? | Marián Kamenišťák

Jak se stát špičkovým byznys konzultantem a mentorem? | Marián Kamenišťák

4. 12. 2023

43 min

Obrázek epizody 5: Filip Černý (Kogi CON): Zakládáme si na statusech, které jsou důležitější než skutečné dovednosti. A chybí nám ostří hoši

5: Filip Černý (Kogi CON): Zakládáme si na statusech, které jsou důležitější než skutečné dovednosti. A chybí nám ostří hoši

3. 12. 2023

22 min

Obrázek epizody Tesla odhalila Cybertruck. Zemřel miliardář Charlie Munger | Burza s odstupem

Tesla odhalila Cybertruck. Zemřel miliardář Charlie Munger | Burza s odstupem

3. 12. 2023

9 min

Obrázek epizody Hrdé mužství: Sex, vztahy a komunikace, Richard Vojík

Hrdé mužství: Sex, vztahy a komunikace, Richard Vojík

3. 12. 2023

51 min

Obrázek epizody 22 - PAŠERAČKA
Tereza Hlůšková - Osobní zpověď 2. díl

22 - PAŠERAČKA
Tereza Hlůšková - Osobní zpověď 2. díl

3. 12. 2023

2 hod 8 min

Obrázek epizody Renáta Juráčková – Spravovat eventovou komunitu se 7000 lidmi vyžaduje pravidla

Renáta Juráčková – Spravovat eventovou komunitu se 7000 lidmi vyžaduje pravidla

3. 12. 2023

31 min

Obrázek epizody Mastering the Mindset for Achieving Success

Mastering the Mindset for Achieving Success

3. 12. 2023

58 min

Obrázek epizody Hříchy a omyly, které tě můžou brzdit na cestě k úspěšnému hotelu

Hříchy a omyly, které tě můžou brzdit na cestě k úspěšnému hotelu

3. 12. 2023

21 min

Obrázek epizody 4 přesvědčení, která vám brání prodávat

4 přesvědčení, která vám brání prodávat

2. 12. 2023

18 min

Obrázek epizody Americe hrozí tvrdé přistání | Souboj investorů s Fedem nedopadne dobře (tak proč investuji?) - Burzovní výhled

Americe hrozí tvrdé přistání | Souboj investorů s Fedem nedopadne dobře (tak proč investuji?) - Burzovní výhled

2. 12. 2023

41 min

Obrázek epizody Opera mě v mládí vůbec nezajímala. Začal jsem vlastně náhodou, říká Štefan Margita

Opera mě v mládí vůbec nezajímala. Začal jsem vlastně náhodou, říká Štefan Margita

2. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody A playbook on financing climate solutions | Nili Gilbert and David Blood

A playbook on financing climate solutions | Nili Gilbert and David Blood

2. 12. 2023

14 min

Obrázek epizody Hospody nečekají na nové daně, ceny zvednou už před Vánoci, hlásí kavárník

Hospody nečekají na nové daně, ceny zvednou už před Vánoci, hlásí kavárník

2. 12. 2023

22 min

Obrázek epizody Why you should keep your eye on ChatGPT...

Why you should keep your eye on ChatGPT...

2. 12. 2023

8 min

Obrázek epizody Opera mě v mládí vůbec nezajímala. Začal jsem vlastně náhodou, říká Štefan Margita - VIP Eva Talks

Opera mě v mládí vůbec nezajímala. Začal jsem vlastně náhodou, říká Štefan Margita - VIP Eva Talks

2. 12. 2023

33 min

Obrázek epizody Azure Databricks s Lukášem Kubišem

Azure Databricks s Lukášem Kubišem

1. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody 76: Martin Vasquez: Musíte pochopit problém klienta a nabízet relevantní řešení

76: Martin Vasquez: Musíte pochopit problém klienta a nabízet relevantní řešení

1. 12. 2023

47 min

Obrázek epizody Mgr. Anna Hrochová - osobní rozvoj: Cítím velkou vděčnost za to, že v tomto směru mohu i já být prostředníkem

Mgr. Anna Hrochová - osobní rozvoj: Cítím velkou vděčnost za to, že v tomto směru mohu i já být prostředníkem

1. 12. 2023

32 min