Podcast Svět eventů
26 epizod
0 odběratelů
#15 Zrnka emocí: Pražení kávy, firemní kultura a spokojenost zákazníků
Včera
33 min
#14 Martin Čtvrtníček: Psí spřežení, kola pro děti a letní sezóna 2024
12. 11. 2024
34 min
#13 Prozkoumali jsme 400 recenzí eventů: Jak to dopadlo?
6. 11. 2024
41 min
# 12 Josef Tajovský: Vstupenky, eventy a digitalizace
30. 10. 2024
46 min
#11 Milatovi na tripu: Rodina, byznys a dobrodružství
22. 10. 2024
40 min
Business Canvas jako klíč k odhalení potenciálu eventového prostoru
23. 5. 2024
22 min
Aniččin sloupek – Já se znám s majitelkou
9. 1. 2024
4 min
100 hostů na akci = 100 potenciálních klientů – Honza Konečný | DJ
8. 1. 2024
58 min
O nevyžehleném ubruse
29. 12. 2023
2 min
Co dělají hotely špatně a jak vytvořit novou eventovku – Martin Čtvrtníček – Outdoor & Colours
21. 12. 2023
1 hod 6 min
Petr Knap – 8 milionů na jednoho evenťáka, to není snad v žádném jiném oboru
13. 12. 2023
40 min
Renáta Juráčková – Spravovat eventovou komunitu se 7000 lidmi vyžaduje pravidla
3. 12. 2023
31 min
Aniččin Sloupek – Důležitost odpadkového koše
27. 11. 2023
3 min
Aniččin sloupek – O úsměvu ve službách
27. 11. 2023
2 min
Petr Juříček – DNA eventu a vstupenka za 5555 Kč
23. 11. 2023
46 min
Svatby v Toskánsku – Monika Moreczová
2. 11. 2023
19 min
Kongresová turistika – Ivana Fýdlová Děcká (Ostrava Convention Bureau)
7. 10. 2023
31 min
Právo v eventech – M. Hykel (3ADVOKÁTI)
12. 9. 2023
38 min
Generace Z jako zaměstnanec a zákazník v eventech
18. 5. 2023
30 min
Láska na první dojem
13. 4. 2023
6 min
Jak podniky přicházejí o zákazníky v přímém přenosu
8. 3. 2023
5 min
Elektronické smlouvy: Proč se Event manažeři bojí nového trendu?
27. 2. 2023
4 min
Úklid v hlavě Event manažera
22. 2. 2023
3 min
Jak se podniká v Gastru s Davidem Valíčkem
1. 11. 2022
47 min
Eventy v Evropě – Švýcarsko s T. Rybkou
30. 7. 2022
54 min