
Podcast Svět eventů
Řadit dle:

#26 VIP: Jak se tvoří eventy pro VIP klienty
Včera
41 min

#25 FOLLOW-UP PO AKCI: Co dělat, když akce skončí
3. 6. 2025
24 min

Co dělají eventové prostory dobře
21. 5. 2025
32 min

#23 Jak proměňovat poptávky v eventy
6. 5. 2025
29 min

#22 NA KONCI SVĚTA: Restaurace, eventy a marketing
23. 4. 2025
34 min

EventFest 2025: Pink is the new black
8. 4. 2025
31 min

#20 IDEÁLNÍ HOTEL: Jak by měl fungovat a jak ho případně elegantně zavřít
25. 3. 2025
1 hod 10 min

#19 Jak se připravit na veletrh od A do Z
11. 3. 2025
38 min

#18 O QVAMPU S AMBASADOREM: Čas, komunikace s klienty a zpětná vazba
25. 2. 2025
43 min

#17 1 000+ decision makerů: Partygun, HR show a GONG Ostrava
12. 12. 2024
47 min

#16 To stačí. Fakt to stačí?
3. 12. 2024
1 hod 9 min

#15 Zrnka emocí: Pražení kávy, firemní kultura a spokojenost zákazníků
19. 11. 2024
33 min

#14 Martin Čtvrtníček: Psí spřežení, kola pro děti a letní sezóna 2024
12. 11. 2024
34 min

#13 Prozkoumali jsme 400 recenzí eventů: Jak to dopadlo?
6. 11. 2024
41 min

# 12 Josef Tajovský: Vstupenky, eventy a digitalizace
30. 10. 2024
46 min

#11 Milatovi na tripu: Rodina, byznys a dobrodružství
22. 10. 2024
40 min

Business Canvas jako klíč k odhalení potenciálu eventového prostoru
23. 5. 2024
22 min

Aniččin sloupek – Já se znám s majitelkou
9. 1. 2024
4 min

100 hostů na akci = 100 potenciálních klientů – Honza Konečný | DJ
8. 1. 2024
58 min

O nevyžehleném ubruse
29. 12. 2023
2 min

Co dělají hotely špatně a jak vytvořit novou eventovku – Martin Čtvrtníček – Outdoor & Colours
21. 12. 2023
1 hod 6 min

Petr Knap – 8 milionů na jednoho evenťáka, to není snad v žádném jiném oboru
13. 12. 2023
40 min

Renáta Juráčková – Spravovat eventovou komunitu se 7000 lidmi vyžaduje pravidla
3. 12. 2023
31 min

Aniččin Sloupek – Důležitost odpadkového koše
27. 11. 2023
3 min

Aniččin sloupek – O úsměvu ve službách
27. 11. 2023
2 min