Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Rick Joyner v ČR – 2003

Audiokniha Rick Joyner v ČR – 2003

Délka:

6 hod 32 min

Vydavatel:

Život víry

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Už jsem ti to říkala?

Už jsem ti to říkala?

Historky, na které nechci zapomenout. Milovaná hvězda Gilmorových děvčat a autorka New York Times bestselleru Rychleji mluvit nedokážu přichází s upřímnou, zasvěcenou a neuvěřitelně zábavnou sbírkou esejů o svých létech v showbyznysu, která obsahuje historky sahající od

Obrázek podcastu Horníček: Hovory H

Horníček: Hovory H

Miroslav Horníček byl člověkem, u něhož se obvykle k podstatnému jménu osobnost přidává přívlastek renesanční. Byl skvělým hercem, ač herectví nestudoval, napsal řadu knížek i divadelních her, aniž se považoval za spisovatele či dramatika, šest let byl hereckým partnere

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 75 - Věra Mašková 08.06.2014

100 statečných - Host č. 75 - Věra Mašková 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - V. Mašková (dramaturgyně, Městská divadla pražská)

Obrázek podcastu Dobrý proti severáku

Dobrý proti severáku

{'cs': 'Milostný román v e-mailech podle knižního bestselleru.\nEmmi/ Jana Štvrtecká-Kaločová\nLeo/ Martin Sláma\nBernard/ Vladimír Hauser\nRežie: Lukáš Kopecký\nNECHRÁNĚNÉ SPOJENÍ Známe to skoro všichni. Když se v naší mailové schránce objeví neznámé jméno, obvykle jen

Obrázek podcastu Rozvíjejte naplno mozek svého dítěte

Rozvíjejte naplno mozek svého dítěte

Rodičovství, které bere ohled na mozek. Každý z nás chová v srdci naděje a sny ohledně svých dětí. U většiny z nás se točí kolem toho, aby děti byly šťastné, zdravé a samy sebou. Poselství celé této knihy spočívá v tom, že pro své děti můžete tyto sny proměnit ve skuteč

Obrázek podcastu Štyri epištoly k ľuďom

Štyri epištoly k ľuďom

Cyklus úvah, ktoré autor uviedol na Vianoce 1968, teraz tlmočia Jozef Šimonovič a Ladislav Chudík, s improvizáciami Jozefa Luptáka na violončele.

Obrázek podcastu Řiďte si svůj život tak, jak sami chcete

Řiďte si svůj život tak, jak sami chcete

Začněte si konečně plnit svá přání a cíle - změňte svůj život tím, že jej ovládnete a začnete si tvořit vše, co si přejete. Tak, jak mají vliv vesmírné zákony na úspěch v osobním životě, stejný vliv mají i na všechny ostatní oblasti našeho života - podnikání, kariéru a

Obrázek podcastu Robinson Crusoe

Robinson Crusoe

{'cs': "Klasická audiopovídka v angličtině namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň B1 pro středně pokročilé posluchače.\n\nRobinson Crusoe is shipwrecked on an island for 27 years and this is the diary of his survival and eventual escape. After living peacefully for

Obrázek podcastu Jak rychle zbohatnout

Jak rychle zbohatnout

V této audioknize se dozvíte, jak bohatí lidé skutečně získávají své peníze. Audiokniha vám odkryje podstatu různých forem zbohatnutí a to způsobem, jakým to dosud nikdo neudělal. Pomůže vám poznat sebe sama, vaše silné stránky a nalézt vlastní cestu k finanční svobodě

Obrázek podcastu Můj brácha tornádo

Můj brácha tornádo

Říkají mi Julie a je mi devět let. Chtěla bych vám vyprávět příběh o sobě, o svých rodičích, kamarádkách, ale hlavně o bráchovi. Jmenuje se Jonáš a chodí se mnou do třídy, i když je starší. Má totiž ADHD. Někdy se mi zdá, že se chová jako tornádo. Chvíli neposedí, místo

Obrázek podcastu Poslední epocha

Poslední epocha

Vesmírní badatelé nenadále zachytí signál, který podle všeho přiletěl až z vnějšího okraje sluneční soustavy. Do výzkumu tohoto pozoruhodného jevu se tak trochu proti své vůli zapojí i bioinformatik Theo Cray a s ním také někdejší kouzelnice, nyní agentka FBI Jessica Bl

Obrázek podcastu Růže a prsten

Růže a prsten

Růže a prsten, čili příhody prince Vavřína a prince Bulky. Dramatizovaná četba na pokračování ze slavného fantaskního příběhu z tzv. vánočních knížek klasika anglické literatury.

Obrázek podcastu Obhájce

Obhájce

Peněz je málo a kariérních vyhlídek ještě méně, proto novopečený právník Brigham Theodore podnikne zoufalý krok a nastoupí do pochybné právnické firmy v Salt Lake City. Hned svůj první případ, překročení povolené rychlosti, ovšem prohraje a je přesvědčený, že se s karié

Obrázek podcastu Dlouhá hra

Dlouhá hra

Pokračování Spalující rivality – jiskřivá MM romance, kterou nebudete chtít odložit! Navenek jsou rivalové. Ve skutečnosti jsou pro sebe vším. Deset let. Tak dlouho se Shane Hollander a Ilja Rozanov tajně vídají. Deset let se skrývají před rodinou, přáteli… i před ligou

Obrázek podcastu Zelený muž

Zelený muž

Před rokem přišla během tragického požáru o matku. Teď se Nikol vrací z Prahy zpět do rodného města v srdci Šumavy. Minulost ale ještě neřekla své poslední slovo a znovu otevírá staré rány. Nikol zjišťuje, že se v okolí dějí znepokojivé věci, které vyvolávají mnoho otáz

Obrázek podcastu Andělé a démoni

Andělé a démoni

V knize Andělé a démoni americký spisovatel Dan Brown poprvé představil postavu harvardského symbologa Roberta Langdona, který se později znovu objevuje ve světovém bestselleru Da Vinciho kód. Ve špičkovém švýcarském výzkumném ústavu CERN je nalezen brutálně zavražděný

Obrázek podcastu Živého mě nedostanou!

Živého mě nedostanou!

Marvin není Chuck Norris! Marvin je zombie! Šílená, drsná, krvavá a černým humorem opentlená hororová fantasy. Marvin sype jednu hlášku za druhou, děj postupuje svižně kupředu a postavy ani trochu nešustí papírem. Tak šílená, drsná, krvavá a černým humorem opentlená hor

Obrázek podcastu Moje Las Vegas

Moje Las Vegas

Las Vegas není pouze městem hazardu a neonů. Je to místo, které žije svým vlastním specifickým životem, má za sebou bohatou historii, která je spojena s mnoha významnými osobnostmi nejen z oblasti hazardu či showbyznysu, ale také zločinu. „Tato kniha vezme nezasvěceného

Obrázek podcastu Stephen Hawking – Jeho život a dílo

Stephen Hawking – Jeho život a dílo

STEPHEN HAWKING byl jednou z nejpozoruhodnějších postav současnosti. Tento cambridgeský génius si získal celosvětové renomé jako brilantní teoretický fyzik, a navíc se stal velkým zdrojem inspirace pro každého, kdo byl svědkem jeho vítězství nad postižením. Toto je Haw

Obrázek podcastu Vinnetou – Rudý gentleman

Vinnetou – Rudý gentleman

Jakou radost cítí Vinnetouovo srdce, že opět vidí svého bratra Old Shatterhanda! Vinnetou a Old Shatterhand se opět potkávají, oba mají své poslání. Pokračují však po společné cestě a vydatně jim v tom pomáhají zálesák Old Firehand a stopař Old Death.. Na počátku druh

Obrázek podcastu Chodské strašení

Chodské strašení

Pohádky a pověsti z Domažlic, Horšovského Týna, Poběžovic, Bělé nad Radbuzou a Chudenic určitě potěší nejen všechny patrioty z Chodska . Na nahrávání se podílel Martin Stránský, Petra Jarošová, Tomáš Šolc a divadelní soubor Ludvíci. Hudební složku doplňují skupiny Chods

Obrázek podcastu Meditační promluvy 6 - Kundaliní jóga

Meditační promluvy 6 - Kundaliní jóga

Audio nahrávka obsahuje výklad kundaliní jógy a pokyny k jejímu provádění a dále záznam dvou vnitřních pránajám, které byly pořízeny živě na seminářích v Jedlových Kostolanech 2009.

Obrázek podcastu Křížová cesta

Křížová cesta

Méně známá dramatizovaná četba na pokračování ze zásadního románu a literárního dokazu spisovatele Alexeje Tolstého.Překlad Olga Bojarová a Pavel Bojar. Dramatizace Jan Strejček. Hudba Vadim Petrov. Režie Ludvík Pompe.