Audiokniha Host

Král lenosti
Xavier Castillo má peníze, šarm i slavné jméno. Jen jedna věc mu chybí – ambice. O rodinné impérium nejeví zájem a raději si užívá. Až do chvíle, kdy ho osud připoutá k ženě, která je vůči jeho kouzlu zdánlivě imunní. Sloane Kensingtonová je cílevědomá profesionálka. Je…

Sidonie Nádherná
Sidonie Nádherná z Borutína, přítelkyně básníka Rainera Marii Rilka i kritika a spisovatele Karla Krause, zvelebitelka a ochranitelka zámku a parku ve Vrchotových Janovicích, není typickou famme fatale.Alena Wagnerová ve své biografické knize Sidonie Nádherná s podtitul…

Pohřbená pravda
Nález starých kosterních ostatků na pomezí dvou policejních okrsků postaví inspektorku Kim Stoneovou nejen před nový případ, ale také před neobvyklou výzvu – spolupracovat s bývalým parťákem, s nímž se nerozešla právě v dobrém. Podrobný průzkum hrobu odhalí, že těl tu l…

Můj růžový život s Bohem a rakovinou
Po stanovení diagnózy rakoviny v roce 2007 podstoupila autorka operaci a za nějakou dobu byla propuštěna z nemocnice jako stabilní pacient. O téměř pět let později přišla jako blesk z čistého nebe stejná diagnóza. Další dvě operace ani následná chemoterapie nepomohly, a…

Historie Duny II. – Křížová výprava strojů
Největší slabinou myslících strojů je jejich přesvědčení, že nemají slabá místa… Více než dvě desítky let zuří ve vesmíru svatá válka následovníků Sereny Služebnice proti Omniovi a jeho robotům. Při tomto křížovém tažení byly povražděny už miliardy lidí – nejen vojáků L…

Křesťanská konference 2013 – Společně
Nahrávky všech promluv a seminářů z 26. (česko-slovenské) Křesťanské konference, jejímž podtitulem bylo „Společně“. Řečníci a témata: Michal Klesnil: Jednota a kompromis Stefan Horn: Cesta k průlomu a proměně Martin Moldan: Služba povzbuzování Peter Čuřík: Můžeš měni…

Život bez chronické bolesti
Vystupte ze začarovaného kruhu chronické bolesti. - Jak se liší neuroplastická a strukturální bolest? - Jak se vymanit z cyklu chronické bolesti? - Co dělat, když se bolest vrátí? VÝZKUMY OVĚŘENÁ A PRAXÍ POTVRZENÁ LÉKAŘSKÁ METODA K PROLOMENÍ ZAČAROVANÉHO KRUHU CHRONICKÉ…

Železný plamen
Všichni, včetně Violet samotné, očekávali, že během prvního ročníku na Basgiathské válečné akademii zemře. Přežila, ale skutečný výcvik – brutální a extrémně vyčerpávající – je teprve před ní. A spolu s ním i výzva v osobě nového zástupce velitele, který si dal jediný c…

Francouzština do práce A1-B1
Děkujeme za zájem o poslechový kurz Francouzština do práce/Obchodní francouzština A1 -B1. Kurz je určen pro začátečníky až středně pokročilé a zaměřuje se na slovní zásobu, kterou můžete využít v práci i při obchodním kontaktu se zahraničními partnery Kurz je založen na…

Jedz a behaj - Moja neuveriteľná cesta k ultramaratónskej špičke
New York Times bestseller z bežeckého prostredia, Jedz a behaj, je kniha ultramaratónskej legendy Scotta Jureka plná ľudských príbehov o vytrvalosti a závodení v krajných situáciach ktorá namotivuje k aktivite úplne každého. Nezáleží, či človek obúva tenisky pri čítaní …

Osmijankove rozprávky
Osmijanko sa raz vybral do sveta, aby pre deti nazbieral rozprávky. A nazbieral ich veru neúrekom! Osem o zvieratkách, osem o zázračných krajinách, osem o detektívoch, osem o vtáčikoch, osem podvodných rozprávok, osem sladkých a osem lesných rozprávok nuž a napokon aj o…

Tekuté krystaly
Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky…

Dívka v pavoučí síti
„Zaměřte se na nejslabší místo. Bojujte.“ – Lisbeth Salanderová Časopis Milénium má nové majitele a jeho kritici tvrdí, že Mikael Blomkvist kvůli syndromu vyhoření uvažuje o změně zaměstnání. Pozdě v noci Blomkvistovi zavolá profesor Frans Balder, přední odborník na výz…

Tajný deník čínské císařovny
Románové zpracování životního příběh císařovny vdovy Cch'-si (1835-1908), která se jako mladá dívka Jehonala stala konkubínou císaře a díky mimořádné inteligenci, intrikám i krutosti dokázala postupně vystoupat na vrchol a na půlstoletí se stát faktickou vládkyní Číny.

Byznys etiketa a komunikace
Kniha Byznys etiketa a komunikace je určena všem, kteří chtějí dosáhnout úspěchu ve své profesi, ať už ve světě obchodu, financí, veřejné správy či politiky. Je nepostradatelná pro všechny, kdo komunikují s klienty či obchodními partnery, ať jde o manažery firem a úřadů…

Krvavá spása
Na Denton se snáší prudký déšť, který vyplaví tělo mladé dívky. Detektiv Josie Quinnová a její tým nemají žádné místo činu, kde by mohli své pátrání začít. Tělo oběti je ale naštěstí dobře zachovalé včetně baseballové nášivky na bundě, kterou má oběť na sobě. Josie nedo…

Angličtina na služební cestu
Děkujeme za Váš zájem o kurz Angličtina na služební cestu od vydavatelství Audioacademyeu. Kurz je určen pro začátečníky až středně pokročilé a zaměřuje se na slovní zásobu, kterou můžete využít vlastně na kterékoli zahraniční cestě. Kurz je založen na kontextovém učení…

Houževnatost
Máte sklon nechat se odradit prvními neúspěchy? Selháváte v cílové rovince? Nejste schopni vytrvat v nadšení pro nějakou věc? Pak potřebujete zapracovat na své houževnatosti. Její podstatu i to, jak houževnatost posílit, odhaluje autorka světového bestselleru Angela Duc…

Desatero úspěšného podnikatele
Desatero úspěšného podnikatele odhaluje soubor pravidel, kterých se drží podnikatelé, kteří jsou ve svém podnikání dlouhodobě úspěšní. Podnikání a úspěch v něm ovlivňuje mnoho proměnlivých faktorů, ale ty, které jsou pro úspěch v podnikání klíčové může každý podnikatel …

Holky to chtěj taky
Z „rodina, nebo kariéra“ se během let stalo „rodina a kariéra“. Ale… Ženy žijí v době plné rozporů. Na jedné straně naše předchůdkyně vydobyly práva, o kterých si před lety mohly nechat jen zdát. Na straně druhé ale emancipace vlivem politiky a historických událostí zůs…

Mesačná sestra
Po smrti svojho otca, záhadného milionára tatka Slaného sa Tiggy D'Aplièse intuitívne rozhodne odcestovať na krásnu, no divokú škótsku Vysočinu. Tam prijme prácu, ktorá jej prináša potešenie – stará sa o zvieratá na odľahlom panstve Kinnaird, kde ju zamestnal tajomný ma…

Meditace 1
Meditace uvolní vnitřní napětí nasbírané během života. Zaposlouchejte se do slov doprovázených hudbou, jež vás povedou do vlastního nitra, kde budete moci následně pracovat sami na sobě. Za života se setkáváte s mnohými lidmi a komunikací s nimi se učíte „životu“. Medit…

Smysl života v křesťanském pohledu
Smysl života v křesťanském pohledu - audiokniha, v níž Jan Bobčík přednáší na téma smyslu života. Že není důležité hledět na svět pouze svýma očima, že svět nemá pouze 3 rozměry a jak se Bůh dívá na počínání lidí - to je jedním z tématů duchovního slova obsaženém na tom…

Mizera
Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad…