Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

24. 11. 2025, svátek má Emílie, zítra Kateřina

+ 33:51
Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Nedostatek léků

Dvojka

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Nedostatek léků

2. 2. 2023

33 min

+ 1:18:00
Obrázek epizody Tribuna: Tour de France: cyklistika je čistší, ale stále výrazně evropská, nahoru jdou ženy

Radio Wave

Tribuna: Tour de France: cyklistika je čistší, ale stále výrazně evropská, nahoru jdou ženy

14. 7. 2023

44 min

+ 1:46:11
Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Míša Tomešová: Jsem atomová herečka. Bořím kulisy i kolegy

Dvojka

Blízká setkání: Herečka Míša Tomešová: Jsem atomová herečka. Bořím kulisy i kolegy

2. 2. 2023

28 min

+ 2:03:41
Obrázek epizody On Air: Domácí práce a péče není jen praní a vaření. Projekt Férová domácnost mluví o zažitých stereotypech

Radio Wave

On Air: Domácí práce a péče není jen praní a vaření. Projekt Férová domácnost mluví o zažitých stereotypech

20. 10. 2023

17 min

+ 2:13:19
Obrázek epizody On Air: Paragraf proti lásce mi nedal spát, říká režisér filmu Velká svoboda

Radio Wave

On Air: Paragraf proti lásce mi nedal spát, říká režisér filmu Velká svoboda

2. 2. 2023

9 min

+ 2:42:14
Obrázek epizody Blízká setkání: Kadeřník Libor Šula: České ženy patří k nejkrásnějším. Ale trochu na to hřeší,

Dvojka

Blízká setkání: Kadeřník Libor Šula: České ženy patří k nejkrásnějším. Ale trochu na to hřeší,

14. 7. 2023

28 min

+ 2:45:16
Obrázek epizody Hobby magazín: V místech výskytu divočáků mějte psa na vodítku, hrozí mu smrtelná nákaza

Dvojka

Hobby magazín: V místech výskytu divočáků mějte psa na vodítku, hrozí mu smrtelná nákaza

2. 2. 2023

3 min

+ 2:56:48
Obrázek epizody Mikrovlnky: Šimpanzi si pamatují přátele a papež schválil žehnání párům stejného pohlaví. To jsou zprávy týdne

Radio Wave

Mikrovlnky: Šimpanzi si pamatují přátele a papež schválil žehnání párům stejného pohlaví. To jsou zprávy týdne

29. 12. 2023

11 min

+ 3:20:35
Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Kovanda: Všichni pracujeme, ale ekonomika neroste! Jak vymazat vrásku na čele ekonomů?

Dvojka

Jak to vidí...: Ekonom Kovanda: Všichni pracujeme, ale ekonomika neroste! Jak vymazat vrásku na čele ekonomů?

2. 2. 2023

23 min

+ 3:42:30
Obrázek epizody On Air: Jsou Kunderovy romány intelektuální kýč? O díle a zesnulém autorovi s literární kritičkou Činátlovou

Radio Wave

On Air: Jsou Kunderovy romány intelektuální kýč? O díle a zesnulém autorovi s literární kritičkou Činátlovou

14. 7. 2023

21 min

+ 4:22:55
Obrázek epizody Buchty: Kde sbalit holku, když jsem holka nad 30? Je fajn jít na basket nebo florbal

Radio Wave

Buchty: Kde sbalit holku, když jsem holka nad 30? Je fajn jít na basket nebo florbal

1. 2. 2023

40 min

+ 4:45:50
Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytička Klímová: Dopady balíčku? Reforma DPH zdraží lidem bydlení. Levnější budou potraviny

Dvojka

Jak to vidí...: Analytička Klímová: Dopady balíčku? Reforma DPH zdraží lidem bydlení. Levnější budou potraviny

20. 10. 2023

22 min

+ 4:55:18
Obrázek epizody Mikrovlnky: Katalánská prsa se dočkala svobody a Brňanům vadil elán dělníků. To jsou nej zprávy uplynulého týdne

Radio Wave

Mikrovlnky: Katalánská prsa se dočkala svobody a Brňanům vadil elán dělníků. To jsou nej zprávy uplynulého týdne

14. 7. 2023

9 min

+ 5:24:27
Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Viktor Dvořák: Role Václava Havla pro mě byl dar

Dvojka

Blízká setkání: Herec Viktor Dvořák: Role Václava Havla pro mě byl dar

19. 6. 2023

29 min

+ 6:25:55
Obrázek epizody TALK TO... František Friš o Bytefestu

Podcasty Retro Nation

TALK TO... František Friš o Bytefestu

9. 10. 2023

1 hod 1 min

+ 6:47:11
Obrázek epizody Jeho domovem je už několik let dodávka. Záchranář na cestách Marek Balicki cestuje a pomáhá

Host Českého rozhlasu Ostrava

Jeho domovem je už několik let dodávka. Záchranář na cestách Marek Balicki cestuje a pomáhá

14. 6. 2023

21 min

+ 7:08:24
Obrázek epizody Studium na Berklee College of Music jí proměňuje život. Setkání s Niké Vopaleckou

Host Českého rozhlasu Ostrava

Studium na Berklee College of Music jí proměňuje život. Setkání s Niké Vopaleckou

19. 6. 2023

21 min

+ 7:56:19
Obrázek epizody Wolfcast 96: Vynálezci, inovátoři, revolucionáři a pábitelé 5

Podcasty Retro Nation

Wolfcast 96: Vynálezci, inovátoři, revolucionáři a pábitelé 5

22. 1. 2024

47 min

+ 8:23:58
Obrázek epizody Kriminálka: Tančící lupič. Středočeská kriminálka do vyšetřování loupežné vraždy zapojila veřejnost

Dvojka

Kriminálka: Tančící lupič. Středočeská kriminálka do vyšetřování loupežné vraždy zapojila veřejnost

17. 1. 2024

27 min

+ 8:46:14
Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Kterak kachničky, želvičky, žabičky a bobříci obepluli svět

Dvojka

Příběhy z kalendáře: Kterak kachničky, želvičky, žabičky a bobříci obepluli svět

10. 1. 2024

22 min

+ 8:48:52
Obrázek epizody Po 12 letech opět v Evropě. V létě začnou olympijské hry v Paříži

Seriál Radiožurnálu

Po 12 letech opět v Evropě. V létě začnou olympijské hry v Paříži

26. 12. 2023

2 min

+ 9:32:07
Obrázek epizody Za volantem 01 - Tomáš Fíla: host Lukáš Šolc, hasič centrální stanice Praha a herec. Proč jsou hasičká auta tak velká? Jak se hasí elektromobil? Kolik berou členové HZS?

CarCast

Za volantem 01 - Tomáš Fíla: host Lukáš Šolc, hasič centrální stanice Praha a herec. Proč jsou hasičká auta tak velká? Jak se hasí elektromobil? Kolik berou členové HZS?

28. 11. 2023

43 min

+ 10:26:55
Obrázek epizody Na moje deti som doteraz neprehovorila po slovensky (MICHAELA MISHA PAĽOVÁ epizóda stošesťdesiataprvá)

MARAKUA

Na moje deti som doteraz neprehovorila po slovensky (MICHAELA MISHA PAĽOVÁ epizóda stošesťdesiataprvá)

8. 10. 2023

54 min

+ 10:55:14
Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Neumím si představit, že by spolu startovali ruští a ukrajinští sportovci, říká šéf národní agentury

Dvojka

Zálety Aleny Zárybnické: Neumím si představit, že by spolu startovali ruští a ukrajinští sportovci, říká šéf národní agentury

18. 6. 2023

28 min

+ 11:09:30
Obrázek epizody On Air: Publikum jde vychovat. Charles Games sklízí úspěch s Beecarbonize a pokračují s hrami s přesahem

Radio Wave

On Air: Publikum jde vychovat. Charles Games sklízí úspěch s Beecarbonize a pokračují s hrami s přesahem

19. 6. 2023

14 min