Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

25. 3. 2026, svátek má Marián, zítra Emanuel

+ 28:04
Obrázek epizody Alex a host: Role v seriálu O lidech a koních je za odměnu. Jsem to já, ani nemusím nic hrát, říká Ondřej Kraus

Alex a host: Role v seriálu O lidech a koních je za odměnu. Jsem to já, ani nemusím nic hrát, říká Ondřej Kraus

9. 3. 2026

28 min

+ 56:08
Obrázek epizody Alex a host: Role v seriálu O lidech a koních je za odměnu. Jsem to já, ani nemusím nic hrát, říká Ondřej Kraus

Alex a host: Role v seriálu O lidech a koních je za odměnu. Jsem to já, ani nemusím nic hrát, říká Ondřej Kraus

9. 3. 2026

28 min

+ 2:30:02
Obrázek epizody How You Can Win the Attention Arbitrage Game in 2026

How You Can Win the Attention Arbitrage Game in 2026

9. 3. 2026

1 hod 33 min

+ 3:08:08
Obrázek epizody Ódor: Ruská ropa nie je lacnejšia a bohatnú na nej oligarchovia v maďarskom MOL-e

Ódor: Ruská ropa nie je lacnejšia a bohatnú na nej oligarchovia v maďarskom MOL-e

9. 3. 2026

38 min

+ 3:41:34
Obrázek epizody Babiš pod tlakem Trumpa: Výdaje na obranu po nás bude chtít, pokud Česko nepřidá, budeme mít problém

Babiš pod tlakem Trumpa: Výdaje na obranu po nás bude chtít, pokud Česko nepřidá, budeme mít problém

9. 3. 2026

33 min

+ 4:14:49
Obrázek epizody Američané nevědí, co chtějí. Konflikt ve skutečnosti řídí Izrael, říká arabista

Američané nevědí, co chtějí. Konflikt ve skutečnosti řídí Izrael, říká arabista

9. 3. 2026

33 min

+ 4:19:53
Obrázek epizody Vítězové a poražení: Největší fotbalová rvačka historie s Hulkem a Preciadem i ukradený kabel VARu

Vítězové a poražení: Největší fotbalová rvačka historie s Hulkem a Preciadem i ukradený kabel VARu

9. 3. 2026

5 min

+ 4:47:06
Obrázek epizody Expert: Nový ajatolláh Chameneí je konzervativní a bojovný

Expert: Nový ajatolláh Chameneí je konzervativní a bojovný

9. 3. 2026

27 min

+ 5:14:19
Obrázek epizody Osobnost Plus: Expert: Nový ajatolláh Chameneí je konzervativní a bojovný

Osobnost Plus: Expert: Nový ajatolláh Chameneí je konzervativní a bojovný

9. 3. 2026

27 min

+ 5:41:32
Obrázek epizody Osobnost Plus: Expert: Nový ajatolláh Chameneí je konzervativní a bojovný

Osobnost Plus: Expert: Nový ajatolláh Chameneí je konzervativní a bojovný

9. 3. 2026

27 min

+ 7:29:32
Obrázek epizody Survivor Special #3 🏝️ Tohle se do střihu nedostalo! | KOŤÁK CAST

Survivor Special #3 🏝️ Tohle se do střihu nedostalo! | KOŤÁK CAST

9. 3. 2026

1 hod 48 min

+ 7:49:21
Obrázek epizody Polední publicistika: Nový vůdce Íránu. Mobily ve školách. Václav Moravec končí v ČT

Polední publicistika: Nový vůdce Íránu. Mobily ve školách. Václav Moravec končí v ČT

9. 3. 2026

19 min

+ 8:09:10
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Nový vůdce Íránu. Mobily ve školách. Václav Moravec končí v ČT

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Nový vůdce Íránu. Mobily ve školách. Václav Moravec končí v ČT

9. 3. 2026

19 min

+ 8:28:59
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Nový vůdce Íránu. Mobily ve školách. Václav Moravec končí v ČT

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Nový vůdce Íránu. Mobily ve školách. Václav Moravec končí v ČT

9. 3. 2026

19 min

+ 8:48:48

9. 3. 2026

19 min

+ 9:08:37

9. 3. 2026

19 min

+ 9:28:14
Obrázek epizody Hormuz není jediné místo, které dokáže zamávat se světovou ekonomikou. Projděte si s námi ta další

Hormuz není jediné místo, které dokáže zamávat se světovou ekonomikou. Projděte si s námi ta další

9. 3. 2026

19 min

+ 9:32:18
Obrázek epizody Mediální Hackathon I Pub News & Talks

Mediální Hackathon I Pub News & Talks

9. 3. 2026

4 min

+ 9:36:29
Obrázek epizody Zdravé Slovácko: Žaludeční vředy a jaro

Zdravé Slovácko: Žaludeční vředy a jaro

9. 3. 2026

4 min

+ 9:38:34
Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Stopař na sjezdovce: Kamenec, Šachty a Paseky nad Jizerou

Vybrali jsme pro vás: Stopař na sjezdovce: Kamenec, Šachty a Paseky nad Jizerou

9. 3. 2026

2 min

+ 9:40:39
Obrázek epizody Stopař na sjezdovce: Kamenec, Šachty a Paseky nad Jizerou

Stopař na sjezdovce: Kamenec, Šachty a Paseky nad Jizerou

9. 3. 2026

2 min

+ 9:51:52
Obrázek epizody MOŽNÁ NECVIČÍŠ MÁLO. MOŽNÁ TVOJE TĚLO POTŘEBUJE NĚCO JINÉHO.

MOŽNÁ NECVIČÍŠ MÁLO. MOŽNÁ TVOJE TĚLO POTŘEBUJE NĚCO JINÉHO.

9. 3. 2026

11 min

+ 9:55:39
Obrázek epizody Antivirus: Kamera hlídá váš dům. Ale kdo hlídá kameru?

Antivirus: Kamera hlídá váš dům. Ale kdo hlídá kameru?

9. 3. 2026

3 min

+ 9:59:25
Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Kamera hlídá váš dům. Ale kdo hlídá kameru?

Antivirus: Antivirus: Kamera hlídá váš dům. Ale kdo hlídá kameru?

9. 3. 2026

3 min

+ 10:03:12
Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Kamera hlídá váš dům. Ale kdo hlídá kameru?

Antivirus: Antivirus: Kamera hlídá váš dům. Ale kdo hlídá kameru?

9. 3. 2026

3 min