Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

20. 3. 2026, svátek má Světlana, zítra Radek

+ 27:51
Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Největší plýtvači potravin? Paradoxně to jsou bojovníci za čistotu prostředí, upozorňuje Doušová

Host Radiožurnálu: Největší plýtvači potravin? Paradoxně to jsou bojovníci za čistotu prostředí, upozorňuje Doušová

8. 3. 2026

27 min

+ 55:42
Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Největší plýtvači potravin? Paradoxně to jsou bojovníci za čistotu prostředí, upozorňuje Doušová

Host Radiožurnálu: Největší plýtvači potravin? Paradoxně to jsou bojovníci za čistotu prostředí, upozorňuje Doušová

8. 3. 2026

27 min

+ 1:11:12
Obrázek epizody Meditace s příběhem - Strach z budoucnosti

Meditace s příběhem - Strach z budoucnosti

8. 3. 2026

15 min

+ 1:45:32
Obrázek epizody 9. Madame a Elsa Morante

9. Madame a Elsa Morante

8. 3. 2026

34 min

+ 1:51:27
Obrázek epizody Odpočinek není hřích

Odpočinek není hřích

8. 3. 2026

5 min

+ 2:15:55
Obrázek epizody „Heslo ‚cudnost‘ už nefunguje.“ Omeletky Haliny Pawlowské o opravách

„Heslo ‚cudnost‘ už nefunguje.“ Omeletky Haliny Pawlowské o opravách

8. 3. 2026

24 min

+ 2:40:23
Obrázek epizody Omeletky: „Heslo ‚cudnost‘ už nefunguje.“ Omeletky Haliny Pawlowské o opravách

Omeletky: „Heslo ‚cudnost‘ už nefunguje.“ Omeletky Haliny Pawlowské o opravách

8. 3. 2026

24 min

+ 2:50:19
Obrázek epizody Tyto akcie právě teď raketově rostou! Konflikt v Íránu má nečekané vítěze | Burza s odstupem

Tyto akcie právě teď raketově rostou! Konflikt v Íránu má nečekané vítěze | Burza s odstupem

8. 3. 2026

9 min

+ 3:44:57
Obrázek epizody AKTIVUJ SVÉ ANDĚLY / Michal Vaněk

AKTIVUJ SVÉ ANDĚLY / Michal Vaněk

8. 3. 2026

54 min

+ 4:22:03
Obrázek epizody EP129 - Back to the roots (Maroš Potůček, Martin Hudák)

EP129 - Back to the roots (Maroš Potůček, Martin Hudák)

8. 3. 2026

37 min

+ 5:00:25
Obrázek epizody Bulharsko? Vedla k němu trnitá a osudová cesta, říká Oldřiška Hradcová

Bulharsko? Vedla k němu trnitá a osudová cesta, říká Oldřiška Hradcová

8. 3. 2026

38 min

+ 5:38:47
Obrázek epizody Casablanca: Bulharsko? Vedla k němu trnitá a osudová cesta, říká Oldřiška Hradcová

Casablanca: Bulharsko? Vedla k němu trnitá a osudová cesta, říká Oldřiška Hradcová

8. 3. 2026

38 min

+ 6:08:14
Obrázek epizody Jako kluk jsem některou hudbu nesnášel, dnes se nad ní rozplývám, přiznává diskžokej Martin Hrdinka

Jako kluk jsem některou hudbu nesnášel, dnes se nad ní rozplývám, přiznává diskžokej Martin Hrdinka

8. 3. 2026

29 min

+ 6:37:41
Obrázek epizody Hudební kavárna Pavla Vítka: Jako kluk jsem některou hudbu nesnášel, dnes se nad ní rozplývám, přiznává diskžokej Martin Hrdinka

Hudební kavárna Pavla Vítka: Jako kluk jsem některou hudbu nesnášel, dnes se nad ní rozplývám, přiznává diskžokej Martin Hrdinka

8. 3. 2026

29 min

+ 7:07:08
Obrázek epizody Hudební kavárna Pavla Vítka: Jako kluk jsem některou hudbu nesnášel, dnes se nad ní rozplývám, přiznává diskžokej Martin Hrdinka

Hudební kavárna Pavla Vítka: Jako kluk jsem některou hudbu nesnášel, dnes se nad ní rozplývám, přiznává diskžokej Martin Hrdinka

8. 3. 2026

29 min

+ 7:45:30
Obrázek epizody Casablanca: Bulharsko? Vedla k němu trnitá a osudová cesta, říká Oldřiška Hradcová

Casablanca: Bulharsko? Vedla k němu trnitá a osudová cesta, říká Oldřiška Hradcová

8. 3. 2026

38 min

+ 8:23:52

8. 3. 2026

38 min

+ 8:53:19

8. 3. 2026

29 min

+ 9:04:19
Obrázek epizody BONUS - Kdáčkova velká olympiáda - druhá část | Karlíkovy minecraftické pohádky

BONUS - Kdáčkova velká olympiáda - druhá část | Karlíkovy minecraftické pohádky

8. 3. 2026

11 min

+ 9:07:19
Obrázek epizody Zhruba dvacet tvořivých dílen pro celou rodinu nabízí knihovna v Janovicích nad Úhlavou

Zhruba dvacet tvořivých dílen pro celou rodinu nabízí knihovna v Janovicích nad Úhlavou

8. 3. 2026

3 min

+ 9:10:19
Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Zhruba dvacet tvořivých dílen pro celou rodinu nabízí knihovna v Janovicích nad Úhlavou

Zprávy pro Plzeňský kraj: Zhruba dvacet tvořivých dílen pro celou rodinu nabízí knihovna v Janovicích nad Úhlavou

8. 3. 2026

3 min

+ 9:17:08
Obrázek epizody Špenát, soumaři a šťavnaté karbanátky z trouby aneb povídání o jídle i zdravém mozku

Špenát, soumaři a šťavnaté karbanátky z trouby aneb povídání o jídle i zdravém mozku

8. 3. 2026

6 min

+ 9:23:57
Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Špenát, soumaři a šťavnaté karbanátky z trouby aneb povídání o jídle i zdravém mozku

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Špenát, soumaři a šťavnaté karbanátky z trouby aneb povídání o jídle i zdravém mozku

8. 3. 2026

6 min

+ 9:30:46
Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Špenát, soumaři a šťavnaté karbanátky z trouby aneb povídání o jídle i zdravém mozku

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Špenát, soumaři a šťavnaté karbanátky z trouby aneb povídání o jídle i zdravém mozku

8. 3. 2026

6 min

+ 9:37:35

8. 3. 2026

6 min