Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

5. 3. 2026, svátek má Kazimír, zítra Miroslav

+ 19:50
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Odvolání šéfa Mero. Konflikt Pákistánu s Tálibánem. Soud o Hrubý Rohozec

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Odvolání šéfa Mero. Konflikt Pákistánu s Tálibánem. Soud o Hrubý Rohozec

27. 2. 2026

19 min

+ 39:39
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Odvolání šéfa Mero. Konflikt Pákistánu s Tálibánem. Soud o Hrubý Rohozec

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Odvolání šéfa Mero. Konflikt Pákistánu s Tálibánem. Soud o Hrubý Rohozec

27. 2. 2026

19 min

+ 46:33
Obrázek epizody Většina pražských taxikářů jsou cizinci, povinná čeština může zvednout ceny

Většina pražských taxikářů jsou cizinci, povinná čeština může zvednout ceny

27. 2. 2026

6 min

+ 58:58
Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Supernemocnice v Praze? Může trvat desítky let, než se kolektivy zapracují, říká zastupitel Nerušil

K věci Štěpánky Duchkové: Supernemocnice v Praze? Může trvat desítky let, než se kolektivy zapracují, říká zastupitel Nerušil

27. 2. 2026

12 min

+ 1:11:23
Obrázek epizody Supernemocnice v Praze? Může trvat desítky let, než se kolektivy zapracují, říká zastupitel Nerušil

Supernemocnice v Praze? Může trvat desítky let, než se kolektivy zapracují, říká zastupitel Nerušil

27. 2. 2026

12 min

+ 1:23:48
Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Supernemocnice v Praze? Může trvat desítky let, než se kolektivy zapracují, říká zastupitel Nerušil

K věci Štěpánky Duchkové: Supernemocnice v Praze? Může trvat desítky let, než se kolektivy zapracují, říká zastupitel Nerušil

27. 2. 2026

12 min

+ 1:27:24
Obrázek epizody Anděl Páně 3 bude, potvrdil Jiří Strach. Ve filmu se znovu objeví Bartoška

Anděl Páně 3 bude, potvrdil Jiří Strach. Ve filmu se znovu objeví Bartoška

27. 2. 2026

3 min

+ 1:52:49
Obrázek epizody Hájek & Zábojník UNLIMITED. | „Krásný výkop jarní části!“ 🅱️

Hájek & Zábojník UNLIMITED. | „Krásný výkop jarní části!“ 🅱️

27. 2. 2026

25 min

+ 1:57:48
Obrázek epizody 27. února 2026: snowboardové závody se Zuzanou Maděrovou & mládě hrošíka & postup Sigmy Olomouc v Evropě

27. února 2026: snowboardové závody se Zuzanou Maděrovou & mládě hrošíka & postup Sigmy Olomouc v Evropě

27. 2. 2026

4 min

+ 2:12:23
Obrázek epizody O mašínfírovi Míšovi a prvním brněnském metru

O mašínfírovi Míšovi a prvním brněnském metru

27. 2. 2026

14 min

+ 2:14:28
Obrázek epizody Velký přehled: Jaká auta má Babiš a co vlastní jeho ministři

Velký přehled: Jaká auta má Babiš a co vlastní jeho ministři

27. 2. 2026

2 min

+ 3:39:03
Obrázek epizody S klackem proti tankům #14: Sparta, konec v Evropě a Zlín jako nášlapná mina

S klackem proti tankům #14: Sparta, konec v Evropě a Zlín jako nášlapná mina

27. 2. 2026

1 hod 24 min

+ 3:40:24
Obrázek epizody Fico přijal pozvání Zelenského na jednání, schůzku chce v EU a ne na Ukrajině

Fico přijal pozvání Zelenského na jednání, schůzku chce v EU a ne na Ukrajině

27. 2. 2026

1 min

+ 3:44:59
Obrázek epizody Ep. 11 — Estereotipos nacionales 🇪🇸 (A1-A2)

Ep. 11 — Estereotipos nacionales 🇪🇸 (A1-A2)

27. 2. 2026

4 min

+ 3:46:51
Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: ‚Nedaří se shánět sociální pracovníky.‘ V Králíkách otevřou nový studijní obor, zvýší dostupnost pé…

Zprávy pro Pardubický kraj: ‚Nedaří se shánět sociální pracovníky.‘ V Králíkách otevřou nový studijní obor, zvýší dostupnost pé…

27. 2. 2026

1 min

+ 4:10:42
Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Potravinový ombudsman: Nechystám se navrhovat regulace tam, kde trh funguje. Jde mi o férovost

Dvacet minut Radiožurnálu: Potravinový ombudsman: Nechystám se navrhovat regulace tam, kde trh funguje. Jde mi o férovost

27. 2. 2026

23 min

+ 4:34:32
Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Potravinový ombudsman: Nechystám se navrhovat regulace tam, kde trh funguje. Jde mi o férovost

Dvacet minut Radiožurnálu: Potravinový ombudsman: Nechystám se navrhovat regulace tam, kde trh funguje. Jde mi o férovost

27. 2. 2026

23 min

+ 4:58:23
Obrázek epizody Potravinový ombudsman: Nechystám se navrhovat regulace tam, kde trh funguje. Jde mi o férovost

Potravinový ombudsman: Nechystám se navrhovat regulace tam, kde trh funguje. Jde mi o férovost

27. 2. 2026

23 min

+ 5:01:56
Obrázek epizody Švédové vyřadili dron poblíž francouzské letadlové lodi. Podezírají Rusko

Švédové vyřadili dron poblíž francouzské letadlové lodi. Podezírají Rusko

27. 2. 2026

3 min

+ 5:25:47

27. 2. 2026

23 min

+ 5:49:38

27. 2. 2026

23 min

+ 6:13:28

27. 2. 2026

23 min

+ 6:46:35
Obrázek epizody Fingerland: USA proti Íránu? Trump sám sebe vmanévroval do pasti

Fingerland: USA proti Íránu? Trump sám sebe vmanévroval do pasti

27. 2. 2026

33 min

+ 7:20:43
Obrázek epizody Život v Jordánsku: Komunita, ženy a každodenní realita

Život v Jordánsku: Komunita, ženy a každodenní realita

27. 2. 2026

34 min

+ 7:39:32
Obrázek epizody Hejtman Martin Půta: Koupě Ještědu je první krok na cestě na seznam světového dědictví UNESCO

Hejtman Martin Půta: Koupě Ještědu je první krok na cestě na seznam světového dědictví UNESCO

27. 2. 2026

18 min