Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

4. 3. 2026, svátek má Stela, zítra Kazimír

+ 12:25
Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Supernemocnice v Praze? Může trvat desítky let, než se kolektivy zapracují, říká zastupitel Nerušil

K věci Štěpánky Duchkové: Supernemocnice v Praze? Může trvat desítky let, než se kolektivy zapracují, říká zastupitel Nerušil

27. 2. 2026

12 min

+ 24:50
Obrázek epizody Supernemocnice v Praze? Může trvat desítky let, než se kolektivy zapracují, říká zastupitel Nerušil

Supernemocnice v Praze? Může trvat desítky let, než se kolektivy zapracují, říká zastupitel Nerušil

27. 2. 2026

12 min

+ 37:15
Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Supernemocnice v Praze? Může trvat desítky let, než se kolektivy zapracují, říká zastupitel Nerušil

K věci Štěpánky Duchkové: Supernemocnice v Praze? Může trvat desítky let, než se kolektivy zapracují, říká zastupitel Nerušil

27. 2. 2026

12 min

+ 40:51
Obrázek epizody Anděl Páně 3 bude, potvrdil Jiří Strach. Ve filmu se znovu objeví Bartoška

Anděl Páně 3 bude, potvrdil Jiří Strach. Ve filmu se znovu objeví Bartoška

27. 2. 2026

3 min

+ 1:06:16
Obrázek epizody Hájek & Zábojník UNLIMITED. | „Krásný výkop jarní části!“ 🅱️

Hájek & Zábojník UNLIMITED. | „Krásný výkop jarní části!“ 🅱️

27. 2. 2026

25 min

+ 1:11:15
Obrázek epizody 27. února 2026: snowboardové závody se Zuzanou Maděrovou & mládě hrošíka & postup Sigmy Olomouc v Evropě

27. února 2026: snowboardové závody se Zuzanou Maděrovou & mládě hrošíka & postup Sigmy Olomouc v Evropě

27. 2. 2026

4 min

+ 1:25:50
Obrázek epizody O mašínfírovi Míšovi a prvním brněnském metru

O mašínfírovi Míšovi a prvním brněnském metru

27. 2. 2026

14 min

+ 1:27:55
Obrázek epizody Velký přehled: Jaká auta má Babiš a co vlastní jeho ministři

Velký přehled: Jaká auta má Babiš a co vlastní jeho ministři

27. 2. 2026

2 min

+ 2:52:30
Obrázek epizody S klackem proti tankům #14: Sparta, konec v Evropě a Zlín jako nášlapná mina

S klackem proti tankům #14: Sparta, konec v Evropě a Zlín jako nášlapná mina

27. 2. 2026

1 hod 24 min

+ 2:53:51
Obrázek epizody Fico přijal pozvání Zelenského na jednání, schůzku chce v EU a ne na Ukrajině

Fico přijal pozvání Zelenského na jednání, schůzku chce v EU a ne na Ukrajině

27. 2. 2026

1 min

+ 2:58:26
Obrázek epizody Ep. 11 — Estereotipos nacionales 🇪🇸 (A1-A2)

Ep. 11 — Estereotipos nacionales 🇪🇸 (A1-A2)

27. 2. 2026

4 min

+ 3:00:18
Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: ‚Nedaří se shánět sociální pracovníky.‘ V Králíkách otevřou nový studijní obor, zvýší dostupnost pé…

Zprávy pro Pardubický kraj: ‚Nedaří se shánět sociální pracovníky.‘ V Králíkách otevřou nový studijní obor, zvýší dostupnost pé…

27. 2. 2026

1 min

+ 3:24:09
Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Potravinový ombudsman: Nechystám se navrhovat regulace tam, kde trh funguje. Jde mi o férovost

Dvacet minut Radiožurnálu: Potravinový ombudsman: Nechystám se navrhovat regulace tam, kde trh funguje. Jde mi o férovost

27. 2. 2026

23 min

+ 3:47:59
Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Potravinový ombudsman: Nechystám se navrhovat regulace tam, kde trh funguje. Jde mi o férovost

Dvacet minut Radiožurnálu: Potravinový ombudsman: Nechystám se navrhovat regulace tam, kde trh funguje. Jde mi o férovost

27. 2. 2026

23 min

+ 4:11:50
Obrázek epizody Potravinový ombudsman: Nechystám se navrhovat regulace tam, kde trh funguje. Jde mi o férovost

Potravinový ombudsman: Nechystám se navrhovat regulace tam, kde trh funguje. Jde mi o férovost

27. 2. 2026

23 min

+ 4:15:23
Obrázek epizody Švédové vyřadili dron poblíž francouzské letadlové lodi. Podezírají Rusko

Švédové vyřadili dron poblíž francouzské letadlové lodi. Podezírají Rusko

27. 2. 2026

3 min

+ 4:39:14

27. 2. 2026

23 min

+ 5:03:05

27. 2. 2026

23 min

+ 5:26:55

27. 2. 2026

23 min

+ 6:00:02
Obrázek epizody Fingerland: USA proti Íránu? Trump sám sebe vmanévroval do pasti

Fingerland: USA proti Íránu? Trump sám sebe vmanévroval do pasti

27. 2. 2026

33 min

+ 6:34:10
Obrázek epizody Život v Jordánsku: Komunita, ženy a každodenní realita

Život v Jordánsku: Komunita, ženy a každodenní realita

27. 2. 2026

34 min

+ 6:52:59
Obrázek epizody Hejtman Martin Půta: Koupě Ještědu je první krok na cestě na seznam světového dědictví UNESCO

Hejtman Martin Půta: Koupě Ještědu je první krok na cestě na seznam světového dědictví UNESCO

27. 2. 2026

18 min

+ 7:11:48
Obrázek epizody O čem se mluví v Libereckém kraji: Hejtman Martin Půta: Koupě Ještědu je první krok na cestě na seznam světového dědictví UNESCO

O čem se mluví v Libereckém kraji: Hejtman Martin Půta: Koupě Ještědu je první krok na cestě na seznam světového dědictví UNESCO

27. 2. 2026

18 min

+ 7:30:37
Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: Hejtman Martin Půta: Koupě Ještědu je první krok na cestě na seznam světového dědictví UNESCO

O čem se mluví pod Ještědem: Hejtman Martin Půta: Koupě Ještědu je první krok na cestě na seznam světového dědictví UNESCO

27. 2. 2026

18 min

+ 7:33:43
Obrázek epizody Zorka vzdává hold Tomášově mámě za to, jak hezky Tomáše vychovala

Zorka vzdává hold Tomášově mámě za to, jak hezky Tomáše vychovala

27. 2. 2026

3 min