Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

19. 11. 2024, svátek má Alžběta, zítra Nikola

+ 16:33
Obrázek epizody On Air: Podcast Slejvák reflektuje aktuální dění po svém. Na řadu přijdou letní hity i mercury retrograde

Radio Wave

On Air: Podcast Slejvák reflektuje aktuální dění po svém. Na řadu přijdou letní hity i mercury retrograde

24. 7. 2024

16 min

+ 49:19
Obrázek epizody Podhoubí: Čistá Seina a polovina emisí oproti Tokiu. Paříž chce udržitelnou olympiádu, akce je ale moc velká

Radio Wave

Podhoubí: Čistá Seina a polovina emisí oproti Tokiu. Paříž chce udržitelnou olympiádu, akce je ale moc velká

24. 7. 2024

32 min

+ 1:22:39
Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Co v létě potřebují zvířata

Dvojka

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Co v létě potřebují zvířata

24. 7. 2024

33 min

+ 1:33:02
Obrázek epizody Stoletá Anna Krbečková cvičí jógu, hraje bingo a miluje masáže

Odpolední interview

Stoletá Anna Krbečková cvičí jógu, hraje bingo a miluje masáže

24. 7. 2024

10 min

+ 2:01:17
Obrázek epizody Alex a host: Michal Prokop: Mým životem měla být politika, ale zjistil jsem, že muziku mám v sobě

Hradec Králové

Alex a host: Michal Prokop: Mým životem měla být politika, ale zjistil jsem, že muziku mám v sobě

24. 7. 2024

28 min

+ 2:03:14
Obrázek epizody O původu příjmení: Düll, Sliwinski, Piatkowský

Dvojka

O původu příjmení: Düll, Sliwinski, Piatkowský

24. 7. 2024

1 min

+ 2:28:59
Obrázek epizody Vaříme s Habadějem: Kuřecí placičky. Osmažené dozlatova podáváme s bramborem či chlebem, ale klidně chutnají i samotné

Hradec Králové

Vaříme s Habadějem: Kuřecí placičky. Osmažené dozlatova podáváme s bramborem či chlebem, ale klidně chutnají i samotné

24. 7. 2024

25 min

+ 2:47:07
Obrázek epizody Radioporadna: Kdybych si mohla vybrat, ráda bych jako pes chodila na rehabilitace, směje se fyzioterapeutka zvířat

Hradec Králové

Radioporadna: Kdybych si mohla vybrat, ráda bych jako pes chodila na rehabilitace, směje se fyzioterapeutka zvířat

24. 7. 2024

18 min

+ 3:15:24
Obrázek epizody Blízká setkání: Mořeplavec Richard Konkolski: Čím více znám moře, tím větší mám respekt

Dvojka

Blízká setkání: Mořeplavec Richard Konkolski: Čím více znám moře, tím větší mám respekt

24. 7. 2024

28 min

+ 3:38:35
Obrázek epizody Krkonoše nejsou jen Sněžka a pramen Labe. Objevte krásy méně známých oblastí hor

Radioporadna

Krkonoše nejsou jen Sněžka a pramen Labe. Objevte krásy méně známých oblastí hor

24. 7. 2024

23 min

+ 3:49:47
Obrázek epizody Host ve studiu: 770 let od první písemné zmínky o Náchodě. My ale slavíme 365 dní v roce, říká starosta Jan Birke

Hradec Králové

Host ve studiu: 770 let od první písemné zmínky o Náchodě. My ale slavíme 365 dní v roce, říká starosta Jan Birke

24. 7. 2024

11 min

+ 3:50:46
Obrázek epizody Letní minietiketa: Chování v MHD na cestě z koupaliště

Seriál týdne pod Ještědem

Letní minietiketa: Chování v MHD na cestě z koupaliště

24. 7. 2024

59 sec

+ 4:11:58
Obrázek epizody Zakládal hnutí Brontosaurus. Tramp a botanik Jiří Gill i ve svých 88 letech cestuje po celém světě

Host Českého rozhlasu Ostrava

Zakládal hnutí Brontosaurus. Tramp a botanik Jiří Gill i ve svých 88 letech cestuje po celém světě

24. 7. 2024

21 min

+ 4:46:12
Obrázek epizody VOJTA HLAVENKA (ELONGA): Podnikat jsem začal ve 14 letech, ale tajil jsem to skoro dva roky

30 Minut Lajfu

VOJTA HLAVENKA (ELONGA): Podnikat jsem začal ve 14 letech, ale tajil jsem to skoro dva roky

24. 7. 2024

34 min

+ 4:49:08
Obrázek epizody Výlety: Velká Javořina je nejvyšší horou Bílých Karpat. Na jejím vrcholu se setkávají Češi a Slováci

Hradec Králové

Výlety: Velká Javořina je nejvyšší horou Bílých Karpat. Na jejím vrcholu se setkávají Češi a Slováci

24. 7. 2024

2 min

+ 5:13:22
Obrázek epizody S Bavorovskou hospodyňkou o letních tradicích a návštěva u včelařky

Dámská jízda

S Bavorovskou hospodyňkou o letních tradicích a návštěva u včelařky

24. 7. 2024

24 min

+ 5:16:56
Obrázek epizody „Překvapil mě exkluzivní servis,“ přiznává šermíř Jurka. Jak vypadá český dům v olympijské vesnici?

Seriál Radiožurnálu

„Překvapil mě exkluzivní servis,“ přiznává šermíř Jurka. Jak vypadá český dům v olympijské vesnici?

24. 7. 2024

3 min

+ 5:20:30
Obrázek epizody Překvapil mě exkluzivní servis, přiznává šermíř Jurka. Jak vypadá český dům v olympijské vesnici?

Seriál Radiožurnálu

Překvapil mě exkluzivní servis, přiznává šermíř Jurka. Jak vypadá český dům v olympijské vesnici?

24. 7. 2024

3 min

+ 5:27:52
Obrázek epizody Host ve studiu: Jaroslav Němec přinesl do rozhlasu nejsmradlavější jídlo světa. Hrozilo vystěhování celé budovy

Hradec Králové

Host ve studiu: Jaroslav Němec přinesl do rozhlasu nejsmradlavější jídlo světa. Hrozilo vystěhování celé budovy

24. 7. 2024

7 min

+ 5:53:55
Obrázek epizody Jak to vidí...: Denisa Hejlová: Papírové noviny jsou pro mnohé součást rituálu. Stále více lidí ale preferuje online

Dvojka

Jak to vidí...: Denisa Hejlová: Papírové noviny jsou pro mnohé součást rituálu. Stále více lidí ale preferuje online

24. 7. 2024

26 min

+ 5:56:49
Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Život je hra, tak ji hraj naplno! Veselé pozdravení z Diatábora v Českém ráji pro děti s cukrovkou

Hradec Králové

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Život je hra, tak ji hraj naplno! Veselé pozdravení z Diatábora v Českém ráji pro děti s cukrovkou

24. 7. 2024

2 min

+ 5:57:16
Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Výnosy obilovin v Královéhradeckém kraji jsou zatím nižší než vloni, sklizena je asi čtvrtina ploch

Hradec Králové

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Výnosy obilovin v Královéhradeckém kraji jsou zatím nižší než vloni, sklizena je asi čtvrtina ploch

24. 7. 2024

27 sec

+ 5:57:24
Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Požár bytu v Jičíně měl tragické následky, jeden člověk zemřel. Odhadovaná škoda je 2 miliony korun

Hradec Králové

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Požár bytu v Jičíně měl tragické následky, jeden člověk zemřel. Odhadovaná škoda je 2 miliony korun

24. 7. 2024

8 sec

+ 5:59:08
Obrázek epizody Návraty do minulosti: Malebný zámek Červená Lhota je vyhledávaným cílem filmařů. Původně měl prý bílou barvu

Hradec Králové

Návraty do minulosti: Malebný zámek Červená Lhota je vyhledávaným cílem filmařů. Původně měl prý bílou barvu

24. 7. 2024

1 min

+ 6:28:58
Obrázek epizody 93. díl - Strašidelná místa Slovenska

Paranormální Půlhodinka

93. díl - Strašidelná místa Slovenska

23. 7. 2024

29 min