Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

14. 11. 2025, svátek má Sáva, zítra Leopold

+ 12:33
Obrázek epizody Náš host: Když jsem na galavečeru Anděl slyšel svoje jméno, zastavilo se mi srdce, říká Martin Bohata

Plzeň

Náš host: Když jsem na galavečeru Anděl slyšel svoje jméno, zastavilo se mi srdce, říká Martin Bohata

20. 10. 2025

12 min

+ 15:26
Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Sdílení solární elektřiny ze střechy paneláku. Nájemníci domu na tom prý neprodělají

Zlín

Zprávy ze Zlínského kraje: Sdílení solární elektřiny ze střechy paneláku. Nájemníci domu na tom prý neprodělají

20. 10. 2025

2 min

+ 30:35
Obrázek epizody Co vás zajímá: Nejčastěji u panenek spravuji gumičky, říká jejich sběratelka

Plzeň

Co vás zajímá: Nejčastěji u panenek spravuji gumičky, říká jejich sběratelka

20. 10. 2025

15 min

+ 45:44
Obrázek epizody Co vás zajímá: Nejčastěji u panenek spravuji gumičky, říká jejich sběratelka

Karlovy Vary

Co vás zajímá: Nejčastěji u panenek spravuji gumičky, říká jejich sběratelka

20. 10. 2025

15 min

+ 1:08:08
Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Jak revitalizovat sídliště? Téma pro architekta a urbanistu Pavla Řiháka

Ostrava

K věci ČRo Ostrava: Jak revitalizovat sídliště? Téma pro architekta a urbanistu Pavla Řiháka

20. 10. 2025

22 min

+ 1:28:33
Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Otfried Preußler. Světový autor dětských knih, který se v mládí zapletl s nacismem

Dvojka

Příběhy z kalendáře: Otfried Preußler. Světový autor dětských knih, který se v mládí zapletl s nacismem

20. 10. 2025

20 min

+ 1:34:18
Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Zraněných zvířat na silnicích s houstnoucím provozem přibývá. Pomoct může aplikace Zvíře v nouzi

Liberec

Vybrali jsme pro vás: Zraněných zvířat na silnicích s houstnoucím provozem přibývá. Pomoct může aplikace Zvíře v nouzi

20. 10. 2025

5 min

+ 2:08:55
Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nové cesty pacientů s osteoporózou

Dvojka

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nové cesty pacientů s osteoporózou

20. 10. 2025

34 min

+ 2:13:16
Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Karel Čapek před 100 lety napsal fejeton o Českém ráji, na výročí tam vysadili strom z jeho zahrady

Liberec

Vybrali jsme pro vás: Karel Čapek před 100 lety napsal fejeton o Českém ráji, na výročí tam vysadili strom z jeho zahrady

20. 10. 2025

4 min

+ 3:02:15
Obrázek epizody Casablanca: Afrika, ty vogo. Změnila mi život. Tony Růžek žije šest let na cestách

Radio Wave

Casablanca: Afrika, ty vogo. Změnila mi život. Tony Růžek žije šest let na cestách

20. 10. 2025

48 min

+ 3:13:38
Obrázek epizody Odpolední interview: Při opravách zámku ve Studénce se restaurátorům povedl nečekaný objev

Ostrava

Odpolední interview: Při opravách zámku ve Studénce se restaurátorům povedl nečekaný objev

20. 10. 2025

11 min

+ 3:25:01
Obrázek epizody Při opravách zámku ve Studénce se restaurátorům povedl nečekaný objev

Odpolední interview

Při opravách zámku ve Studénce se restaurátorům povedl nečekaný objev

20. 10. 2025

11 min

+ 3:49:38
Obrázek epizody Vlna: Trápím se tím, jak jsem trapná. V běžném životě se Bára Langová stydí víc než ve svých skečích

Radio Wave

Vlna: Trápím se tím, jak jsem trapná. V běžném životě se Bára Langová stydí víc než ve svých skečích

20. 10. 2025

24 min

+ 4:06:56
Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Osteoporóza nebolí a zdaleka se netýká jen žen. Díky screeningu ji můžeme odhalit včas, říká lékařka

Liberec

Host Dopoledne pod Ještědem: Osteoporóza nebolí a zdaleka se netýká jen žen. Díky screeningu ji můžeme odhalit včas, říká lékařka

20. 10. 2025

17 min

+ 4:24:14
Obrázek epizody Osteoporóza nebolí a zdaleka se netýká jen žen. Díky screeningu ji můžeme odhalit včas, říká lékařka

Host Dopoledne pod Ještědem

Osteoporóza nebolí a zdaleka se netýká jen žen. Díky screeningu ji můžeme odhalit včas, říká lékařka

20. 10. 2025

17 min

+ 4:46:22
Obrázek epizody Swifties hojně navštěvují německé muzeum i zachraňují mořské vydry. Nový Bachelor Česko přináší světovou raritu

Expres Ráno

Swifties hojně navštěvují německé muzeum i zachraňují mořské vydry. Nový Bachelor Česko přináší světovou raritu

20. 10. 2025

22 min

+ 4:52:23
Obrázek epizody Sportovní ozvěny: Asistent paralympijského lukostřelce pomáhá s praktickými věcmi, ale také udržuje dobrou náladu

České Budějovice

Sportovní ozvěny: Asistent paralympijského lukostřelce pomáhá s praktickými věcmi, ale také udržuje dobrou náladu

20. 10. 2025

6 min

+ 5:40:43
Obrázek epizody Hergot!: Jaká byla Matka Tereza? O novém filmu Matka s autorkami Teonou Strugar Mitevskou a Labinou Mitevskou

Radio Wave

Hergot!: Jaká byla Matka Tereza? O novém filmu Matka s autorkami Teonou Strugar Mitevskou a Labinou Mitevskou

20. 10. 2025

48 min

+ 5:42:42
Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Deváťáci z Teplic a okolí zjišťovali možnosti pro další vzdělávání na veletrhu Šance

Sever

Zprávy ze Severu: Deváťáci z Teplic a okolí zjišťovali možnosti pro další vzdělávání na veletrhu Šance

20. 10. 2025

1 min

+ 5:57:05
Obrázek epizody Víte, proč ptáci chodili po Ústí pěšky? Odpoví vám Lenka Šubrtová

Host Dopoledního expresu

Víte, proč ptáci chodili po Ústí pěšky? Odpoví vám Lenka Šubrtová

20. 10. 2025

14 min

+ 6:11:28
Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Víte, proč ptáci chodili po Ústí pěšky? Odpoví vám Lenka Šubrtová

Sever

Host Dopoledního expresu: Víte, proč ptáci chodili po Ústí pěšky? Odpoví vám Lenka Šubrtová

20. 10. 2025

14 min

+ 6:46:04
Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Aneta Krejčíková: Potkávají mě role manželek velkých mužů. A já v nich hledám lásku

Dvojka

Blízká setkání: Herečka Aneta Krejčíková: Potkávají mě role manželek velkých mužů. A já v nich hledám lásku

20. 10. 2025

34 min

+ 6:49:36
Obrázek epizody Výlety: Z Chudého hrádku u Dubé zbylo jen torzo paláce. Na pískovcových skalách stával ale mohutný hrad

Hradec Králové

Výlety: Z Chudého hrádku u Dubé zbylo jen torzo paláce. Na pískovcových skalách stával ale mohutný hrad

20. 10. 2025

3 min

+ 6:53:08
Obrázek epizody Výlety: Z Chudého hrádku u Dubé zbylo jen torzo paláce. Na pískovcových skalách stával ale mohutný hrad

Brno

Výlety: Z Chudého hrádku u Dubé zbylo jen torzo paláce. Na pískovcových skalách stával ale mohutný hrad

20. 10. 2025

3 min

+ 6:56:40

Zlín

20. 10. 2025

3 min