Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

13. 11. 2025, svátek má Tibor, zítra Sáva

+ 15:50
Obrázek epizody O čem se mluví v Olomouckém kraji: Se začátkem podzimu nabírají na síle nemoci. Jaká je situace v regionu a kdo je nejvíc ohrožený?

Olomouc

O čem se mluví v Olomouckém kraji: Se začátkem podzimu nabírají na síle nemoci. Jaká je situace v regionu a kdo je nejvíc ohrožený?

22. 10. 2025

15 min

+ 25:16
Obrázek epizody Odpolední interview: V Paskově se sice réva nepěstuje, to ale nebrání seniorům užít si vinobraní

Ostrava

Odpolední interview: V Paskově se sice réva nepěstuje, to ale nebrání seniorům užít si vinobraní

22. 10. 2025

9 min

+ 34:42
Obrázek epizody V Paskově se sice réva nepěstuje, to ale nebrání seniorům užít si vinobraní

Odpolední interview

V Paskově se sice réva nepěstuje, to ale nebrání seniorům užít si vinobraní

22. 10. 2025

9 min

+ 56:02
Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Chleba se sádlem, železo a krevní tuky

Střední Čechy

S Arenbergerem nejen o medicíně: Chleba se sádlem, železo a krevní tuky

22. 10. 2025

21 min

+ 1:23:51
Obrázek epizody Šatníky: Moje bunda musí přežít apokalypsu, říká designér Jakub Pollág

Radio Wave

Šatníky: Moje bunda musí přežít apokalypsu, říká designér Jakub Pollág

22. 10. 2025

27 min

+ 1:36:18
Obrázek epizody Host ve studiu: Ředitel hradecké fakultní nemocnice Aleš Herman: Chci mnoho věcí změnit. Baví mě to a daří se mi to

Hradec Králové

Host ve studiu: Ředitel hradecké fakultní nemocnice Aleš Herman: Chci mnoho věcí změnit. Baví mě to a daří se mi to

22. 10. 2025

12 min

+ 1:38:25
Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Los tentokrát na severu. Z Polska dorazil nový exemplář, natočili ho u Horního Podluží

Liberec

Zprávy pro Liberecký kraj: Los tentokrát na severu. Z Polska dorazil nový exemplář, natočili ho u Horního Podluží

22. 10. 2025

2 min

+ 2:10:06
Obrázek epizody Blízká setkání: Psychiatr Marian Koranda: Dýchání do pytlíku, chvat anakondy. Panickou ataku lze zvládnout svépomocí

Dvojka

Blízká setkání: Psychiatr Marian Koranda: Dýchání do pytlíku, chvat anakondy. Panickou ataku lze zvládnout svépomocí

22. 10. 2025

31 min

+ 2:13:13
Obrázek epizody Výlety: Atmosféra dávných bájí ožívá v Galerii Draka v Trutnově. Tamní dračí expozici si užijí malí i velcí

Brno

Výlety: Atmosféra dávných bájí ožívá v Galerii Draka v Trutnově. Tamní dračí expozici si užijí malí i velcí

22. 10. 2025

3 min

+ 2:16:20
Obrázek epizody Výlety: Atmosféra dávných bájí ožívá v Galerii Draka v Trutnově. Tamní dračí expozici si užijí malí i velcí

Olomouc

Výlety: Atmosféra dávných bájí ožívá v Galerii Draka v Trutnově. Tamní dračí expozici si užijí malí i velcí

22. 10. 2025

3 min

+ 2:19:27

Karlovy Vary

22. 10. 2025

3 min

+ 2:22:34

Ostrava

22. 10. 2025

3 min

+ 2:25:41

České Budějovice

22. 10. 2025

3 min

+ 2:28:48

Sever

22. 10. 2025

3 min

+ 2:31:55

Liberec

22. 10. 2025

3 min

+ 2:35:02

Vysočina

22. 10. 2025

3 min

+ 2:38:09

Zlín

22. 10. 2025

3 min

+ 2:41:16

Plzeň

22. 10. 2025

3 min

+ 2:44:23

Střední Čechy

22. 10. 2025

3 min

+ 2:47:29
Obrázek epizody Vaříme s Habadějem: Zapékané brambory milují děti i dospělí. Udělejte si je netradičně s mletým masem a nebudete litovat

Hradec Králové

Vaříme s Habadějem: Zapékané brambory milují děti i dospělí. Udělejte si je netradičně s mletým masem a nebudete litovat

22. 10. 2025

3 min

+ 2:50:36
Obrázek epizody Vaříme s Habadějem: Zapékané brambory milují děti i dospělí. Udělejte si je netradičně s mletým masem a nebudete litovat

Pardubice

Vaříme s Habadějem: Zapékané brambory milují děti i dospělí. Udělejte si je netradičně s mletým masem a nebudete litovat

22. 10. 2025

3 min

+ 3:19:40
Obrázek epizody Houpačky: Vztahy jsou nejvíc. I krátká soustředěná pozornost znamená pro dítě víc než den v zábavním parku

Radio Wave

Houpačky: Vztahy jsou nejvíc. I krátká soustředěná pozornost znamená pro dítě víc než den v zábavním parku

22. 10. 2025

29 min

+ 3:21:54
Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: ‚Peníze z toho nejsou vůbec špatné.‘ Studenti ze 16 škol soutěžili ve sváření, v oboru jsou spokoje…

Hradec Králové

Zprávy pro Královéhradecký kraj: ‚Peníze z toho nejsou vůbec špatné.‘ Studenti ze 16 škol soutěžili ve sváření, v oboru jsou spokoje…

22. 10. 2025

2 min

+ 3:42:59
Obrázek epizody Lit: Zažíváme explozi narcismu, pohádky nám můžou pomoci ho pochopit, říká terapeut Röhr

Radio Wave

Lit: Zažíváme explozi narcismu, pohádky nám můžou pomoci ho pochopit, říká terapeut Röhr

22. 10. 2025

21 min

+ 4:00:06
Obrázek epizody Alex a host: Kytarista Štěpán Rak slaví 80: Vždycky jsem si přál vystoupit v Semaforu, a teď se mi to splní

Zlín

Alex a host: Kytarista Štěpán Rak slaví 80: Vždycky jsem si přál vystoupit v Semaforu, a teď se mi to splní

22. 10. 2025

17 min