Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

18. 1. 2026, svátek má Vladislav, zítra Doubravka

+ 28:43
Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Aňa Geislerová: Film Karavan má speciální místo v mém životě. Mám k němu nezrušitelné pouto

Host Radiožurnálu: Aňa Geislerová: Film Karavan má speciální místo v mém životě. Mám k němu nezrušitelné pouto

10. 7. 2025

28 min

+ 57:26
Obrázek epizody Aňa Geislerová: Film Karavan má speciální místo v mém životě. Mám k němu nezrušitelné pouto

Aňa Geislerová: Film Karavan má speciální místo v mém životě. Mám k němu nezrušitelné pouto

10. 7. 2025

28 min

+ 1:22:41
Obrázek epizody Řečí peněz: Hnát: Evropa je sama sobě největším obchodním partnerem

Řečí peněz: Hnát: Evropa je sama sobě největším obchodním partnerem

10. 7. 2025

25 min

+ 1:39:34
Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Stomatologické zákroky po nehodách

Host Dopoledního expresu: Stomatologické zákroky po nehodách

10. 7. 2025

16 min

+ 2:00:18
Obrázek epizody Radioporadna: Počasí nehraje do not ptáčatům. Záchranná stanice Pasíčka řeší 80 telefonátů denně

Radioporadna: Počasí nehraje do not ptáčatům. Záchranná stanice Pasíčka řeší 80 telefonátů denně

10. 7. 2025

20 min

+ 2:21:02
Obrázek epizody Radioporadna: Počasí nehraje do not ptáčatům. Záchranná stanice Pasíčka řeší 80 telefonátů denně

Radioporadna: Počasí nehraje do not ptáčatům. Záchranná stanice Pasíčka řeší 80 telefonátů denně

10. 7. 2025

20 min

+ 2:55:26
Obrázek epizody Dobré dopoledne: Chceme fotbalem bavit sebe i diváky. A samozřejmě vyhrávat, říká Lukáš Vaculík z FC Vysočina

Dobré dopoledne: Chceme fotbalem bavit sebe i diváky. A samozřejmě vyhrávat, říká Lukáš Vaculík z FC Vysočina

10. 7. 2025

34 min

+ 3:29:50
Obrázek epizody Blízká setkání: Míša Badinková: V kavárně mi nedali kafe s sebou. Kam prý spěchám? Vzala jsem to jako výzvu zpomalit

Blízká setkání: Míša Badinková: V kavárně mi nedali kafe s sebou. Kam prý spěchám? Vzala jsem to jako výzvu zpomalit

10. 7. 2025

34 min

+ 4:04:14
Obrázek epizody Míša Badinková: V kavárně mi nedali kafe s sebou. Kam prý spěchám? Vzala jsem to jako výzvu zpomalit

Míša Badinková: V kavárně mi nedali kafe s sebou. Kam prý spěchám? Vzala jsem to jako výzvu zpomalit

10. 7. 2025

34 min

+ 4:38:26
Obrázek epizody #udrzksicht: obličejová jóga, masáže, tejpování i stárnutí s radostí a grácií

#udrzksicht: obličejová jóga, masáže, tejpování i stárnutí s radostí a grácií

10. 7. 2025

34 min

+ 5:21:11
Obrázek epizody Sixdegrees.com: A Social Media Origin Story

Sixdegrees.com: A Social Media Origin Story

10. 7. 2025

42 min

+ 5:36:22
Obrázek epizody Náš host: Vica Kerekes přijela do Varů, nový film Cukrkandl označuje za magický realismus

Náš host: Vica Kerekes přijela do Varů, nový film Cukrkandl označuje za magický realismus

10. 7. 2025

15 min

+ 6:01:29
Obrázek epizody Lékárna: Nádor prostaty je důležité odhalit včas, pak je dobře léčitelný. Pomoci má i celostátní projekt

Lékárna: Nádor prostaty je důležité odhalit včas, pak je dobře léčitelný. Pomoci má i celostátní projekt

10. 7. 2025

25 min

+ 6:55:39
Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Agent Müller: Česká liga má kvalitu, ale mým přáním je, aby měla ještě větší respekt i v zahraničí

Desítka Pavla Horvátha: Agent Müller: Česká liga má kvalitu, ale mým přáním je, aby měla ještě větší respekt i v zahraničí

10. 7. 2025

54 min

+ 6:58:36
Obrázek epizody Řezník z Pelhřimova vybojoval medaile v silovém trojboji v 77 letech. Zapsal se i do knihy rekordů

Řezník z Pelhřimova vybojoval medaile v silovém trojboji v 77 letech. Zapsal se i do knihy rekordů

10. 7. 2025

2 min

+ 7:07:15
Obrázek epizody Křížem krajem: Z rozhledny na kopci Okrouhlík u Bílovce uvidíte Oderské vrchy, Beskydy i Jeseníky

Křížem krajem: Z rozhledny na kopci Okrouhlík u Bílovce uvidíte Oderské vrchy, Beskydy i Jeseníky

10. 7. 2025

8 min

+ 7:46:39
Obrázek epizody Ondřej Provazník o filmu Sbormistr: Co mu došlo, když připravoval film podle kauzy Kulínského

Ondřej Provazník o filmu Sbormistr: Co mu došlo, když připravoval film podle kauzy Kulínského

10. 7. 2025

39 min

+ 7:50:48
Obrázek epizody Zámek Kunín je barokní perlou severu Moravy. Je bohatě vybavený původními sbírkami

Zámek Kunín je barokní perlou severu Moravy. Je bohatě vybavený původními sbírkami

10. 7. 2025

4 min

+ 7:54:12
Obrázek epizody Jsem rád, že jsem strýce zažil, říká prasynovec Josefa Lady, Miloslav Jedlička

Jsem rád, že jsem strýce zažil, říká prasynovec Josefa Lady, Miloslav Jedlička

10. 7. 2025

3 min

+ 8:19:32
Obrázek epizody Jak to vidí...: Socioložka Tabery: Češi chtějí jíst zdravě, realita ale pokulhává. Uzenin se chce vzdát málokdo

Jak to vidí...: Socioložka Tabery: Češi chtějí jíst zdravě, realita ale pokulhává. Uzenin se chce vzdát málokdo

10. 7. 2025

25 min

+ 8:22:28
Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Z Tottenhamu do Arsenalu pro trofej. Proč se fanoušci Spurs nepřenesli přes odchod Sola Campbella?

Seriál Radiožurnálu Sport: Z Tottenhamu do Arsenalu pro trofej. Proč se fanoušci Spurs nepřenesli přes odchod Sola Campbella?

10. 7. 2025

2 min

+ 8:26:31
Obrázek epizody Magazín Experiment: Zvláštní bakterie umí vyrábět elektrické dráty. Začíná doba bioelektronická?

Magazín Experiment: Zvláštní bakterie umí vyrábět elektrické dráty. Začíná doba bioelektronická?

10. 7. 2025

4 min

+ 8:29:58
Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Japonci si oblíbili české pivo. Vaří ho z českých surovin, skoro jako originál

Zápisník zahraničních zpravodajů: Japonci si oblíbili české pivo. Vaří ho z českých surovin, skoro jako originál

10. 7. 2025

3 min

+ 8:33:25
Obrázek epizody Japonci si oblíbili české pivo. Vaří ho z českých surovin, skoro jako originál

Japonci si oblíbili české pivo. Vaří ho z českých surovin, skoro jako originál

10. 7. 2025

3 min

+ 9:22:48
Obrázek epizody Podcasty21 - #59 Martin Štika (Soudní exekutor)

Podcasty21 - #59 Martin Štika (Soudní exekutor)

10. 7. 2025

49 min