Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

12. 10. 2025, svátek má Marcel, zítra Renáta

+ 29:15
Obrázek epizody Pot: Zdravá menstruace nebolí. Fyzioterapie může pomoct se sexuálním zdravím

Český rozhlas - Životní styl

Pot: Zdravá menstruace nebolí. Fyzioterapie může pomoct se sexuálním zdravím

17. 5. 2025

29 min

+ 1:13:01
Obrázek epizody Psycholožka Čírtková: Vražda partnerky je pro některé muže snazší než rozchod.

Pod svícnem

Psycholožka Čírtková: Vražda partnerky je pro některé muže snazší než rozchod.

17. 5. 2025

43 min

+ 1:35:48
Obrázek epizody Hobby magazín speciál: Psí oči v Útulku pro zvířata v nouzi Plzeň vyhlížejí nový domov

Hobby magazín speciál: Psí oči v Útulku pro zvířata v nouzi Plzeň vyhlížejí nový domov

17. 5. 2025

22 min

+ 1:57:05
Obrázek epizody Kvůli slabému zraku nemohla na konzervatoř, přesto se Naďa Kabelová stala baletkou a teď tanec učí

Jihočeši

Kvůli slabému zraku nemohla na konzervatoř, přesto se Naďa Kabelová stala baletkou a teď tanec učí

17. 5. 2025

21 min

+ 2:24:30
Obrázek epizody Šarm: Poslední rukavičkářka Ludmila Osičková je hrdá na rukavice pro piloty stíhaček: Jsou jak druhá kůže

Šarm: Poslední rukavičkářka Ludmila Osičková je hrdá na rukavice pro piloty stíhaček: Jsou jak druhá kůže

17. 5. 2025

27 min

+ 2:29:33
Obrázek epizody Ahoj knedlíčci ❤️😘🥟

Antonie Postlerová's podcast

Ahoj knedlíčci ❤️😘🥟

17. 5. 2025

5 min

+ 2:34:00
Obrázek epizody Místa v srdci spisovatelky Dagmar Beňakové

Místa v srdci

Místa v srdci spisovatelky Dagmar Beňakové

17. 5. 2025

4 min

+ 2:57:35
Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si debatu ve studiu věnovanou výročí konce Druhé světové války, z úhlu pohledu Řecka, bývalé Jugoslávie a Běloruska

Mezi námi

Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si debatu ve studiu věnovanou výročí konce Druhé světové války, z úhlu pohledu Řecka, bývalé Jugoslávie a Běloruska

17. 5. 2025

23 min

+ 3:21:35
Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Čeští herní vývojáři inspirují mladé Egypťany k zajímavým nápadům na vlastní herní produkci

Český rozhlas - Cestování

Reportáže zahraničních zpravodajů: Čeští herní vývojáři inspirují mladé Egypťany k zajímavým nápadům na vlastní herní produkci

17. 5. 2025

24 min

+ 3:24:32
Obrázek epizody Hobby magazín: Jejich vůně a zbarvení na sebe strhnou pozornost v každé zahradě. Lilie kvetou od června do srpna

Hobby magazín: Jejich vůně a zbarvení na sebe strhnou pozornost v každé zahradě. Lilie kvetou od června do srpna

17. 5. 2025

2 min

+ 4:07:55
Obrázek epizody Ukázka 4. dílu podcastu Ode dna a dál - Štěpánka - Nehoda na motorce

odeDna... a dál;)

Ukázka 4. dílu podcastu Ode dna a dál - Štěpánka - Nehoda na motorce

17. 5. 2025

43 min

+ 4:21:45
Obrázek epizody Vzor nového papeže Lev XIII. řešil výzvy své doby, říká teolog Dufka

Téma.21

Vzor nového papeže Lev XIII. řešil výzvy své doby, říká teolog Dufka

17. 5. 2025

13 min

+ 4:40:15
Obrázek epizody Scenáristka Daniela Sodomová: Marta je srdcovka, Wericha jsem se bála, Forman má nejsilnější příběh

Host Lenky Vahalové

Scenáristka Daniela Sodomová: Marta je srdcovka, Wericha jsem se bála, Forman má nejsilnější příběh

17. 5. 2025

18 min

+ 5:44:49
Obrázek epizody James Cole: Dostal jsem chuť říkat nepohodlné, bolavé věci

Kulturák

James Cole: Dostal jsem chuť říkat nepohodlné, bolavé věci

17. 5. 2025

1 hod 4 min

+ 6:26:18
Obrázek epizody Selects: Night Trap: The Video Game Failure that Changed the Industry

Stuff You Should Know

Selects: Night Trap: The Video Game Failure that Changed the Industry

17. 5. 2025

41 min

+ 6:52:05
Obrázek epizody Dnes už vím, jak je život komplikovaný, říká Maléřová

Host Radiožurnálu

Dnes už vím, jak je život komplikovaný, říká Maléřová

17. 5. 2025

25 min

+ 7:19:02
Obrázek epizody Vyberte si délku i zážitky. Krajinou okolo Hlinska vás provedou zajímavé stezky

Východočeské výlety

Vyberte si délku i zážitky. Krajinou okolo Hlinska vás provedou zajímavé stezky

17. 5. 2025

26 min

+ 7:45:59
Obrázek epizody Východočeské výlety: Vyberte si délku i zážitky. Krajinou okolo Hlinska vás provedou zajímavé stezky

Český rozhlas - Cestování

Východočeské výlety: Vyberte si délku i zážitky. Krajinou okolo Hlinska vás provedou zajímavé stezky

17. 5. 2025

26 min

+ 8:38:12
Obrázek epizody ROBERT PLAGA - Byl jsem ministr školství během covidu a ve škole jsem byl třídním šaškem

KABINET podcast

ROBERT PLAGA - Byl jsem ministr školství během covidu a ve škole jsem byl třídním šaškem

17. 5. 2025

52 min

+ 9:20:10
Obrázek epizody Filmař Karel Smyczek. Od Lotranda po Sněženky

Stříbrný vítr

Filmař Karel Smyczek. Od Lotranda po Sněženky

17. 5. 2025

41 min

+ 10:02:08
Obrázek epizody Stříbrný vítr: Filmař Karel Smyczek. Od Lotranda po Sněženky

Český rozhlas - Osobnosti

Stříbrný vítr: Filmař Karel Smyczek. Od Lotranda po Sněženky

17. 5. 2025

41 min

+ 10:18:17
Obrázek epizody Pod čarou: Pohodlný digitální život není zadarmo. Dřina nás stejně doběhne

Autoři osobně

Pod čarou: Pohodlný digitální život není zadarmo. Dřina nás stejně doběhne

17. 5. 2025

16 min

+ 10:55:21
Obrázek epizody ZUZANA DOSTÁLOVÁ: "Ticho v dětském pokoji neznamená, že je vše v pořádku."

Knižní klub

ZUZANA DOSTÁLOVÁ: "Ticho v dětském pokoji neznamená, že je vše v pořádku."

17. 5. 2025

37 min

+ 12:28:00
Obrázek epizody TL;DR Smutné a bojácné Česko je zralé na tranzici

Alarm

TL;DR Smutné a bojácné Česko je zralé na tranzici

17. 5. 2025

1 hod 32 min

+ 14:00:39
Obrázek epizody Smutné a bojácné Česko je zralé na tranzici: feminita Daniely Špinar i boj se staromarxismem na Praze 4

TL;DR

Smutné a bojácné Česko je zralé na tranzici: feminita Daniely Špinar i boj se staromarxismem na Praze 4

17. 5. 2025

1 hod 32 min