Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

15. 3. 2026, svátek má Ida, zítra Elena a Herbert

+ 13:43
Obrázek epizody Stověžatá vypráví: Jak vznikl chlebíček

Stověžatá vypráví: Jak vznikl chlebíček

7. 12. 2025

13 min

+ 14:00
Obrázek epizody Episode 3 - Lego Robutek's podcast

Episode 3 - Lego Robutek's podcast

7. 12. 2025

17 sec

+ 18:16
Obrázek epizody Episode 2 - Lego Robutek's podcast

Episode 2 - Lego Robutek's podcast

7. 12. 2025

4 min

+ 18:25
Obrázek epizody My very first episode with Spreaker Studio

My very first episode with Spreaker Studio

7. 12. 2025

9 sec

+ 38:12
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Sestavování vlády. Parlamentní volby v Hongkongu. Protest Hollywoodu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Sestavování vlády. Parlamentní volby v Hongkongu. Protest Hollywoodu

7. 12. 2025

19 min

+ 1:06:52
Obrázek epizody Až na dřeň: Můj sen je propojit psaní s divadlem, vypráví Marta Dancingerová. Proč byla StarDance škola života?

Až na dřeň: Můj sen je propojit psaní s divadlem, vypráví Marta Dancingerová. Proč byla StarDance škola života?

7. 12. 2025

28 min

+ 1:35:32
Obrázek epizody Až na dřeň: Můj sen je propojit psaní s divadlem, vypráví Marta Dancingerová. Proč byla StarDance škola života?

Až na dřeň: Můj sen je propojit psaní s divadlem, vypráví Marta Dancingerová. Proč byla StarDance škola života?

7. 12. 2025

28 min

+ 2:04:12
Obrázek epizody Můj sen je propojit psaní s divadlem, vypráví Marta Dancingerová. Proč byla StarDance škola života?

Můj sen je propojit psaní s divadlem, vypráví Marta Dancingerová. Proč byla StarDance škola života?

7. 12. 2025

28 min

+ 2:05:36
Obrázek epizody Vánoční vlak letos plní přání dětí z Dětského domova v Dolních Počernicích

Vánoční vlak letos plní přání dětí z Dětského domova v Dolních Počernicích

7. 12. 2025

1 min

+ 2:47:40
Obrázek epizody Casablanca: Samota je směs euforie a strachu. Nakonec mě zlomila. Sandro Nanić jel na kole Severní Amerikou

Casablanca: Samota je směs euforie a strachu. Nakonec mě zlomila. Sandro Nanić jel na kole Severní Amerikou

7. 12. 2025

42 min

+ 3:15:35
Obrázek epizody Hudební kavárna Pavla Vítka: Marian Vojtko má novou vánoční písničku. Nazpíval ji proto, aby měla maminka u čeho péct cukroví

Hudební kavárna Pavla Vítka: Marian Vojtko má novou vánoční písničku. Nazpíval ji proto, aby měla maminka u čeho péct cukroví

7. 12. 2025

27 min

+ 3:57:39
Obrázek epizody Casablanca: Samota je směs euforie a strachu. Nakonec mě zlomila. Sandro Nanić jel na kole Severní Amerikou

Casablanca: Samota je směs euforie a strachu. Nakonec mě zlomila. Sandro Nanić jel na kole Severní Amerikou

7. 12. 2025

42 min

+ 4:40:03
Obrázek epizody Samota je směs euforie a strachu. Nakonec mě zlomila. Sandro Nanić jel na kole Severní Amerikou

Samota je směs euforie a strachu. Nakonec mě zlomila. Sandro Nanić jel na kole Severní Amerikou

7. 12. 2025

42 min

+ 4:46:46
Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Úklid je potřeba začít od srdce, říká Jiřinka. Alenka si na pomoc pozve i dceru

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Úklid je potřeba začít od srdce, říká Jiřinka. Alenka si na pomoc pozve i dceru

7. 12. 2025

6 min

+ 4:50:04
Obrázek epizody O přátelství

O přátelství

7. 12. 2025

3 min

+ 5:39:46
Obrázek epizody Leonardo Plus: Vojtko: Průšvih dnešního světa? Extrémně nabízí alternativy

Leonardo Plus: Vojtko: Průšvih dnešního světa? Extrémně nabízí alternativy

7. 12. 2025

49 min

+ 5:42:45
Obrázek epizody Pochoutkový rok: Koření hřebíček působí protizánětlivě, hlavně v trávicím ústrojí

Pochoutkový rok: Koření hřebíček působí protizánětlivě, hlavně v trávicím ústrojí

7. 12. 2025

2 min

+ 6:09:10
Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Nikdy by mě nenapadlo, že budu sedět u high table jako v Harrym Potterovi, říká český neurochirurg

Host Radiožurnálu: Nikdy by mě nenapadlo, že budu sedět u high table jako v Harrym Potterovi, říká český neurochirurg

7. 12. 2025

26 min

+ 6:35:35
Obrázek epizody Nikdy by mě nenapadlo, že budu sedět u high table jako v Harrym Potterovi, říká český neurochirurg

Nikdy by mě nenapadlo, že budu sedět u high table jako v Harrym Potterovi, říká český neurochirurg

7. 12. 2025

26 min

+ 7:02:11
Obrázek epizody Jak to vidí...: Martin Mojžíš Ondruš, zakladatel organizace Břečťan. Jak pomoci lidem, kteří hromadí věci?

Jak to vidí...: Martin Mojžíš Ondruš, zakladatel organizace Břečťan. Jak pomoci lidem, kteří hromadí věci?

7. 12. 2025

26 min

+ 7:20:39
Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Davidovi v den jeho dvanáctých narozenin oteklo koleno. Na správnou diagnózu nemoci čekal dlouho

Cesta k uzdravení: Davidovi v den jeho dvanáctých narozenin oteklo koleno. Na správnou diagnózu nemoci čekal dlouho

7. 12. 2025

18 min

+ 7:24:05
Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Papež navštívil libanonské Lurdy. Klášter v Annayi je poutním místem díky hrobu svatého Šarbela

Zápisník zahraničních zpravodajů: Papež navštívil libanonské Lurdy. Klášter v Annayi je poutním místem díky hrobu svatého Šarbela

7. 12. 2025

3 min

+ 7:28:01
Obrázek epizody Papež navštívil libanonské Lurdy. Klášter v Annayi je poutním místem díky hrobu svatého Šarbela

Papež navštívil libanonské Lurdy. Klášter v Annayi je poutním místem díky hrobu svatého Šarbela

7. 12. 2025

3 min

+ 8:20:11
Obrázek epizody Co skrývala tajemná obálka

Co skrývala tajemná obálka

7. 12. 2025

52 min

+ 8:47:42
Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Šéf českého alpského lyžování Forejtek: Sport mladé lidi vychová

Zálety Aleny Zárybnické: Šéf českého alpského lyžování Forejtek: Sport mladé lidi vychová

7. 12. 2025

27 min