Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

1. 10. 2025, svátek má Igor, zítra Olívie a Oliver

+ 23:51
Obrázek epizody Radioporadna: MaruškaVEG a veganské stravování: Pro mne je to komplexní balíček všeho, co mi dává v životě smysl

Český rozhlas - Rozhovory

Radioporadna: MaruškaVEG a veganské stravování: Pro mne je to komplexní balíček všeho, co mi dává v životě smysl

30. 6. 2025

23 min

+ 51:43
Obrázek epizody Mýty o první světové válce - lži, které považujete za pravdu | Historie

Nerdopolis

Mýty o první světové válce - lži, které považujete za pravdu | Historie

30. 6. 2025

27 min

+ 1:05:58
Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Houby, peníze za známky, cestovní pojištění i návštěva Kristýny

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Houby, peníze za známky, cestovní pojištění i návštěva Kristýny

30. 6. 2025

14 min

+ 1:55:27
Obrázek epizody Zátiší 25/6/2025 Luboš Palata

Zátiší

Zátiší 25/6/2025 Luboš Palata

30. 6. 2025

49 min

+ 2:15:33
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Propouštění v OKD. Polské předsednictví v Radě EU. Den ozbrojených sil

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Propouštění v OKD. Polské předsednictví v Radě EU. Den ozbrojených sil

30. 6. 2025

20 min

+ 2:25:53
Obrázek epizody Host ve studiu: Japonci si doplnili slova ke Smetanově Vltavě. Skladbu si zpívají děti ve škole, říká Tomáš Stránský

Host ve studiu: Japonci si doplnili slova ke Smetanově Vltavě. Skladbu si zpívají děti ve škole, říká Tomáš Stránský

30. 6. 2025

10 min

+ 2:29:10
Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Pomáhá vám při seznamování AI? Aplikace sbírají citlivé údaje, nesdělujte jim všechno

Antivirus: Antivirus: Pomáhá vám při seznamování AI? Aplikace sbírají citlivé údaje, nesdělujte jim všechno

30. 6. 2025

3 min

+ 2:52:22
Obrázek epizody „Kdybych neměl Rafíka, nebyl bych možná ani já.“ Muž roku 2016 prožívá nejtěžší rok života, nevzdává to kvůli synovi

Mámy z bulváru

„Kdybych neměl Rafíka, nebyl bych možná ani já.“ Muž roku 2016 prožívá nejtěžší rok života, nevzdává to kvůli synovi

30. 6. 2025

23 min

+ 3:35:21
Obrázek epizody ⁣PŘÁTELENÍ: Kamarádský rozchody jsou pro mě mnohem horší než ty s partnerama

Vyhonit ďábla

⁣PŘÁTELENÍ: Kamarádský rozchody jsou pro mě mnohem horší než ty s partnerama

30. 6. 2025

42 min

+ 4:06:41
Obrázek epizody Je Slivenec nejlepší čtvrť k žití v Praze?

Podpultovky – nejlepší podcast k uklízení

Je Slivenec nejlepší čtvrť k žití v Praze?

30. 6. 2025

31 min

+ 5:28:23
Obrázek epizody #9 - starosta Začátku Sudet (Dolní Poustevna) Robert Holec

Srdce Sudet

#9 - starosta Začátku Sudet (Dolní Poustevna) Robert Holec

30. 6. 2025

1 hod 21 min

+ 5:41:27
Obrázek epizody Rozlúčka so školou: Pre niektorých úľava, pre iných slzy a objatia

Téma.21

Rozlúčka so školou: Pre niektorých úľava, pre iných slzy a objatia

30. 6. 2025

13 min

+ 6:00:52
Obrázek epizody Radioporadna: Vlašské ořechy a mrkev jsou ideální na výrobu samoopalovacího krému. Vyzkoušejte to hned!

Radioporadna: Vlašské ořechy a mrkev jsou ideální na výrobu samoopalovacího krému. Vyzkoušejte to hned!

30. 6. 2025

19 min

+ 6:20:17
Obrázek epizody Radioporadna: Vlašské ořechy a mrkev jsou ideální na výrobu samoopalovacího krému. Vyzkoušejte to hned!

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Vlašské ořechy a mrkev jsou ideální na výrobu samoopalovacího krému. Vyzkoušejte to hned!

30. 6. 2025

19 min

+ 6:49:02
Obrázek epizody Policejní vyjednavačka Hana Kvasničková: Opilý muž na mě volal, ať chytím dítě, které vyhodí z okna

Blízká setkání

Policejní vyjednavačka Hana Kvasničková: Opilý muž na mě volal, ať chytím dítě, které vyhodí z okna

30. 6. 2025

28 min

+ 7:42:24
Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Horváth: Vindahl bude ve Spartě brankářskou jedničkou. Přípravné zápasy se hrají ve velké únavě

Desítka Pavla Horvátha: Horváth: Vindahl bude ve Spartě brankářskou jedničkou. Přípravné zápasy se hrají ve velké únavě

30. 6. 2025

53 min

+ 8:11:09
Obrázek epizody Blízká setkání: Policejní vyjednavačka Hana Kvasničková: Opilý muž na mě volal, ať chytím dítě, které vyhodí z okna

Blízká setkání: Policejní vyjednavačka Hana Kvasničková: Opilý muž na mě volal, ať chytím dítě, které vyhodí z okna

30. 6. 2025

28 min

+ 8:39:54
Obrázek epizody Blízká setkání: Policejní vyjednavačka Hana Kvasničková: Opilý muž na mě volal, ať chytím dítě, které vyhodí z okna

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Policejní vyjednavačka Hana Kvasničková: Opilý muž na mě volal, ať chytím dítě, které vyhodí z okna

30. 6. 2025

28 min

+ 8:58:55
Obrázek epizody Dobré dopoledne: Rudolf Švaříček procestoval celý svět, od ledových plání Antarktidy až po nejvyšší horu světa

Dobré dopoledne: Rudolf Švaříček procestoval celý svět, od ledových plání Antarktidy až po nejvyšší horu světa

30. 6. 2025

19 min

+ 9:02:49
Obrázek epizody Kdo chtěl žít na Knížecích Pláních, musel za to tvrdě platit

Příběhy nejen šumavské

Kdo chtěl žít na Knížecích Pláních, musel za to tvrdě platit

30. 6. 2025

3 min

+ 9:36:42
Obrázek epizody Radůza: Hrát na dudy se symfonickým orchestrem? „Jsem drzá jako Pipi Dlouhá punčocha“

Host Lucie Výborné

Radůza: Hrát na dudy se symfonickým orchestrem? „Jsem drzá jako Pipi Dlouhá punčocha“

30. 6. 2025

33 min

+ 10:10:35
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Radůza: Hrát na dudy se symfonickým orchestrem? „Jsem drzá jako Pipi Dlouhá punčocha“

Host Lucie Výborné: Radůza: Hrát na dudy se symfonickým orchestrem? „Jsem drzá jako Pipi Dlouhá punčocha“

30. 6. 2025

33 min

+ 10:44:28
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Radůza: Hrát na dudy se symfonickým orchestrem? „Jsem drzá jako Pipi Dlouhá punčocha“

Český rozhlas - Osobnosti

Host Lucie Výborné: Radůza: Hrát na dudy se symfonickým orchestrem? „Jsem drzá jako Pipi Dlouhá punčocha“

30. 6. 2025

33 min

+ 11:24:29
Obrázek epizody Speciál: Začíná Léto s Rádiem Mama. Moravec: Někdy to bylo za čarou

Speciál: Začíná Léto s Rádiem Mama. Moravec: Někdy to bylo za čarou

30. 6. 2025

40 min

+ 12:02:50
Obrázek epizody Z druhé galerie: OHLÉDNUTÍ ZA UPLYNULOU SEZONOU A VÝHLEDY DO NADCHÁZEJÍCÍ

Národní divadlo

Z druhé galerie: OHLÉDNUTÍ ZA UPLYNULOU SEZONOU A VÝHLEDY DO NADCHÁZEJÍCÍ

30. 6. 2025

38 min