Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

29. 9. 2025, svátek má Michal, zítra Jeroným

+ 31:20
Obrázek epizody Lit: Cítím se jako Čech, i když jsem občas přehlížený, říká básník Sufian Massalema

Český rozhlas - Rozhovory

Lit: Cítím se jako Čech, i když jsem občas přehlížený, říká básník Sufian Massalema

9. 7. 2025

31 min

+ 34:20
Obrázek epizody Doktorská rada: Popáleniny ze sluníčka pomůže zklidnit černý čaj

Český rozhlas - Životní styl

Doktorská rada: Popáleniny ze sluníčka pomůže zklidnit černý čaj

9. 7. 2025

3 min

+ 1:06:58
Obrázek epizody Slovensko zavádí novinku, v Česku už mají zkušenost. Funguje to?

Téma.21

Slovensko zavádí novinku, v Česku už mají zkušenost. Funguje to?

9. 7. 2025

32 min

+ 1:09:56
Obrázek epizody Koupit je jednodušší, ale dojít si natrhat, to je zážitek, líbí se na samosběru těm, kdo to zkusili

Vybrali jsme pro vás

Koupit je jednodušší, ale dojít si natrhat, to je zážitek, líbí se na samosběru těm, kdo to zkusili

9. 7. 2025

2 min

+ 1:25:04
Obrázek epizody Náš host: Jiří Mádl se vrací jako Kolman. Džob je syrovým portrétem dospělosti a ztracených ideálů

Náš host: Jiří Mádl se vrací jako Kolman. Džob je syrovým portrétem dospělosti a ztracených ideálů

9. 7. 2025

15 min

+ 1:28:00
Obrázek epizody Po čtyřech generacích v Dašovském mlýně na Třebíčsku se dochovala i pánská a dětská móda

Příběhy z Vysočiny

Po čtyřech generacích v Dašovském mlýně na Třebíčsku se dochovala i pánská a dětská móda

9. 7. 2025

2 min

+ 2:15:10
Obrázek epizody Lucie Žáčková: Víra mě vrátila na startovací čáru, zásadní byla i v mém herectví

Vizitka

Lucie Žáčková: Víra mě vrátila na startovací čáru, zásadní byla i v mém herectví

9. 7. 2025

47 min

+ 3:02:20
Obrázek epizody Vizitka: Lucie Žáčková: Víra mě vrátila na startovací čáru, zásadní byla i v mém herectví

Český rozhlas - Osobnosti

Vizitka: Lucie Žáčková: Víra mě vrátila na startovací čáru, zásadní byla i v mém herectví

9. 7. 2025

47 min

+ 3:49:30
Obrázek epizody Vizitka: Lucie Žáčková: Víra mě vrátila na startovací čáru, zásadní byla i v mém herectví

Vizitka: Lucie Žáčková: Víra mě vrátila na startovací čáru, zásadní byla i v mém herectví

9. 7. 2025

47 min

+ 3:58:50
Obrázek epizody Křížem krajem: Hrad Starý Jičín si připomíná 785 let od svého založení

Český rozhlas - Cestování

Křížem krajem: Hrad Starý Jičín si připomíná 785 let od svého založení

9. 7. 2025

9 min

+ 4:39:59
Obrázek epizody The (Faked?) Death of an Argentine Tycoon

Conspiracy Theories

The (Faked?) Death of an Argentine Tycoon

9. 7. 2025

41 min

+ 5:34:07
Obrázek epizody Jak se zakládá soukromé gymnázium

Na stole je téma

Jak se zakládá soukromé gymnázium

9. 7. 2025

54 min

+ 5:37:24
Obrázek epizody Mistr houslař Václav Pikrt vyrábí špičkové nástroje. Na jeho housle hrají v Americe i v Japonsku

Středočeské příběhy

Mistr houslař Václav Pikrt vyrábí špičkové nástroje. Na jeho housle hrají v Americe i v Japonsku

9. 7. 2025

3 min

+ 5:41:21
Obrázek epizody Zámek Lemberk má Rytířský i Bajkový sál. Vystoupat můžete i na věž s krásným výhledem do okolí

Zámecké léto

Zámek Lemberk má Rytířský i Bajkový sál. Vystoupat můžete i na věž s krásným výhledem do okolí

9. 7. 2025

3 min

+ 6:00:31
Obrázek epizody HOJNOST | Od nedostatku k hojnosti #68

Šťastné Česko naslouchá od rána

HOJNOST | Od nedostatku k hojnosti #68

9. 7. 2025

19 min

+ 6:26:32
Obrázek epizody Jak to vidí...: Demograf Kučera: Sociální sítě mění hodnoty mladých. Odkládání rodičovství je jedním z důsledků

Jak to vidí...: Demograf Kučera: Sociální sítě mění hodnoty mladých. Odkládání rodičovství je jedním z důsledků

9. 7. 2025

26 min

+ 6:30:25
Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: ‚Jezdit hrát do Edmontonu jako soupeř bylo nepříjemné,‘ hlásil Gretzky po přestupu do Los Angeles

Seriál Radiožurnálu Sport: ‚Jezdit hrát do Edmontonu jako soupeř bylo nepříjemné,‘ hlásil Gretzky po přestupu do Los Angeles

9. 7. 2025

3 min

+ 7:17:26
Obrázek epizody Po čuni! Nový film Kouzlo derby režírovali Petr Kolečko a Vladimír Skórka společně

Po čuni

Po čuni! Nový film Kouzlo derby režírovali Petr Kolečko a Vladimír Skórka společně

9. 7. 2025

47 min

+ 7:21:08
Obrázek epizody Muzeum US Air Force stojí na místě, které vybrali bratři Wrightové. Vystavuje i bombardér z Nagasaki

Zápisník zahraničních zpravodajů

Muzeum US Air Force stojí na místě, které vybrali bratři Wrightové. Vystavuje i bombardér z Nagasaki

9. 7. 2025

3 min

+ 7:24:50
Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Muzeum US Air Force stojí na místě, které vybrali bratři Wrightové. Vystavuje i bombardér z Nagasaki

Český rozhlas - Cestování

Zápisník zahraničních zpravodajů: Muzeum US Air Force stojí na místě, které vybrali bratři Wrightové. Vystavuje i bombardér z Nagasaki

9. 7. 2025

3 min

+ 7:27:22
Obrázek epizody Jan Flaška: S přátelským pozdravem, dinosaurus

Rozhlasový sloupek

Jan Flaška: S přátelským pozdravem, dinosaurus

9. 7. 2025

2 min

+ 7:28:48
Obrázek epizody Průšvih

Minuta s encyklopedií

Průšvih

9. 7. 2025

1 min

+ 7:40:02
Obrázek epizody Ředitelka Mezinárodního varhanního festivalu Irena Chřibková představuje program letošního 30. ročníku

Live rozhovory

Ředitelka Mezinárodního varhanního festivalu Irena Chřibková představuje program letošního 30. ročníku

9. 7. 2025

11 min

+ 7:44:39
Obrázek epizody Daniel Raus: Červenec

Ranní úvaha

Daniel Raus: Červenec

9. 7. 2025

4 min

+ 9:45:39
Obrázek epizody 13 - Míla - zkušená vlakvedoucí

Strojvedouci.com

13 - Míla - zkušená vlakvedoucí