Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

29. 9. 2025, svátek má Michal, zítra Jeroným

+ 34:24
Obrázek epizody Míša Badinková: V kavárně mi nedali kafe s sebou. Kam prý spěchám? Vzala jsem to jako výzvu zpomalit

Blízká setkání

Míša Badinková: V kavárně mi nedali kafe s sebou. Kam prý spěchám? Vzala jsem to jako výzvu zpomalit

10. 7. 2025

34 min

+ 1:08:48
Obrázek epizody Blízká setkání: Míša Badinková: V kavárně mi nedali kafe s sebou. Kam prý spěchám? Vzala jsem to jako výzvu zpomalit

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Míša Badinková: V kavárně mi nedali kafe s sebou. Kam prý spěchám? Vzala jsem to jako výzvu zpomalit

10. 7. 2025

34 min

+ 1:43:12
Obrázek epizody Dobré dopoledne: Chceme fotbalem bavit sebe i diváky. A samozřejmě vyhrávat, říká Lukáš Vaculík z FC Vysočina

Český rozhlas - Rozhovory

Dobré dopoledne: Chceme fotbalem bavit sebe i diváky. A samozřejmě vyhrávat, říká Lukáš Vaculík z FC Vysočina

10. 7. 2025

34 min

+ 2:25:57
Obrázek epizody Sixdegrees.com: A Social Media Origin Story

Stuff You Should Know

Sixdegrees.com: A Social Media Origin Story

10. 7. 2025

42 min

+ 3:00:09
Obrázek epizody #udrzksicht: obličejová jóga, masáže, tejpování i stárnutí s radostí a grácií

Knihkupectví LUXOR

#udrzksicht: obličejová jóga, masáže, tejpování i stárnutí s radostí a grácií

10. 7. 2025

34 min

+ 3:25:16
Obrázek epizody Lékárna: Nádor prostaty je důležité odhalit včas, pak je dobře léčitelný. Pomoci má i celostátní projekt

Český rozhlas - Životní styl

Lékárna: Nádor prostaty je důležité odhalit včas, pak je dobře léčitelný. Pomoci má i celostátní projekt

10. 7. 2025

25 min

+ 3:40:27
Obrázek epizody Náš host: Vica Kerekes přijela do Varů, nový film Cukrkandl označuje za magický realismus

Náš host: Vica Kerekes přijela do Varů, nový film Cukrkandl označuje za magický realismus

10. 7. 2025

15 min

+ 3:43:24
Obrázek epizody Řezník z Pelhřimova vybojoval medaile v silovém trojboji v 77 letech. Zapsal se i do knihy rekordů

Příběhy z Vysočiny

Řezník z Pelhřimova vybojoval medaile v silovém trojboji v 77 letech. Zapsal se i do knihy rekordů

10. 7. 2025

2 min

+ 4:37:34
Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Agent Müller: Česká liga má kvalitu, ale mým přáním je, aby měla ještě větší respekt i v zahraničí

Desítka Pavla Horvátha: Agent Müller: Česká liga má kvalitu, ale mým přáním je, aby měla ještě větší respekt i v zahraničí

10. 7. 2025

54 min

+ 5:39:08
Obrázek epizody Vild Art: Martin řeší byznys, do ateliéru má ale striktní zákaz. Obraz jde ven, až když jsem stoprocentně ready.

Trefa do Černé(ho)

Vild Art: Martin řeší byznys, do ateliéru má ale striktní zákaz. Obraz jde ven, až když jsem stoprocentně ready.

10. 7. 2025

1 hod 1 min

+ 5:47:47
Obrázek epizody Křížem krajem: Z rozhledny na kopci Okrouhlík u Bílovce uvidíte Oderské vrchy, Beskydy i Jeseníky

Český rozhlas - Cestování

Křížem krajem: Z rozhledny na kopci Okrouhlík u Bílovce uvidíte Oderské vrchy, Beskydy i Jeseníky

10. 7. 2025

8 min

+ 6:27:11
Obrázek epizody Ondřej Provazník o filmu Sbormistr: Co mu došlo, když připravoval film podle kauzy Kulínského

Hlas Heroine

Ondřej Provazník o filmu Sbormistr: Co mu došlo, když připravoval film podle kauzy Kulínského

10. 7. 2025

39 min

+ 6:30:35
Obrázek epizody Jsem rád, že jsem strýce zažil, říká prasynovec Josefa Lady, Miloslav Jedlička

Středočeské příběhy

Jsem rád, že jsem strýce zažil, říká prasynovec Josefa Lady, Miloslav Jedlička

10. 7. 2025

3 min

+ 6:34:44
Obrázek epizody Zámek Kunín je barokní perlou severu Moravy. Je bohatě vybavený původními sbírkami

Zámecké léto

Zámek Kunín je barokní perlou severu Moravy. Je bohatě vybavený původními sbírkami

10. 7. 2025

4 min

+ 7:00:04
Obrázek epizody Jak to vidí...: Socioložka Tabery: Češi chtějí jíst zdravě, realita ale pokulhává. Uzenin se chce vzdát málokdo

Jak to vidí...: Socioložka Tabery: Češi chtějí jíst zdravě, realita ale pokulhává. Uzenin se chce vzdát málokdo

10. 7. 2025

25 min

+ 7:03:00
Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Z Tottenhamu do Arsenalu pro trofej. Proč se fanoušci Spurs nepřenesli přes odchod Sola Campbella?

Seriál Radiožurnálu Sport: Z Tottenhamu do Arsenalu pro trofej. Proč se fanoušci Spurs nepřenesli přes odchod Sola Campbella?

10. 7. 2025

2 min

+ 7:07:03
Obrázek epizody Magazín Experiment: Zvláštní bakterie umí vyrábět elektrické dráty. Začíná doba bioelektronická?

Magazín Experiment: Zvláštní bakterie umí vyrábět elektrické dráty. Začíná doba bioelektronická?

10. 7. 2025

4 min

+ 7:10:30
Obrázek epizody Japonci si oblíbili české pivo. Vaří ho z českých surovin, skoro jako originál

Zápisník zahraničních zpravodajů

Japonci si oblíbili české pivo. Vaří ho z českých surovin, skoro jako originál

10. 7. 2025

3 min

+ 7:13:57
Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Japonci si oblíbili české pivo. Vaří ho z českých surovin, skoro jako originál

Český rozhlas - Cestování

Zápisník zahraničních zpravodajů: Japonci si oblíbili české pivo. Vaří ho z českých surovin, skoro jako originál

10. 7. 2025

3 min

+ 8:03:20
Obrázek epizody Podcasty21 - #59 Martin Štika (Soudní exekutor)

Podcasty21

Podcasty21 - #59 Martin Štika (Soudní exekutor)

10. 7. 2025

49 min

+ 8:05:35
Obrázek epizody Věra Hlaváčková: Dobrý skutek v trolejbusu

Rozhlasový sloupek

Věra Hlaváčková: Dobrý skutek v trolejbusu

10. 7. 2025

2 min

+ 8:07:00
Obrázek epizody Bikiny

Minuta s encyklopedií

Bikiny

10. 7. 2025

1 min

+ 10:16:18
Obrázek epizody #965 - Rick Beato - AI Bands, Spotify, TikTok & The Death Of Songwriting

Modern Wisdom

#965 - Rick Beato - AI Bands, Spotify, TikTok & The Death Of Songwriting

10. 7. 2025

2 hod 9 min

+ 10:21:37
Obrázek epizody Nina Rutová: Moje Řecko v horách

Ranní úvaha

Nina Rutová: Moje Řecko v horách

10. 7. 2025

5 min

+ 11:11:56
Obrázek epizody #123 Co nechce slyšet osoba se zrakovou vadou