Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

23. 11. 2025, svátek má Klement, zítra Emílie

+ 24:26
Obrázek epizody Řečí peněz: Navrátil: Bez obranyschopnosti nebudeme konkurenceschopní

Český rozhlas - Rozhovory

Řečí peněz: Navrátil: Bez obranyschopnosti nebudeme konkurenceschopní

11. 9. 2025

24 min

+ 1:55:42
Obrázek epizody Vymřeme na d*bilitu, ozempic, jsme rodina

Další už se nevejde.

Vymřeme na d*bilitu, ozempic, jsme rodina

11. 9. 2025

1 hod 31 min

+ 2:24:01
Obrázek epizody Lékárna: Léčba pacientů po těžkých úrazech a pacientů s poraněním míchy

Český rozhlas - Životní styl

Lékárna: Léčba pacientů po těžkých úrazech a pacientů s poraněním míchy

11. 9. 2025

28 min

+ 2:40:13
Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Zámek Velké Březno je malý, ale krásný. Postavit si ho nechal hrabě Chotek

Host Dopoledního expresu: Zámek Velké Březno je malý, ale krásný. Postavit si ho nechal hrabě Chotek

11. 9. 2025

16 min

+ 3:06:45
Obrázek epizody Kateřina Uličková – příběh ženy, která se postavila peklu tváří v tvář

Pod Povrchem

Kateřina Uličková – příběh ženy, která se postavila peklu tváří v tvář

11. 9. 2025

26 min

+ 3:37:52
Obrázek epizody Robert Jašków o Malých chytrých lžích: Hranice mezi pravdou a lží je tenká. Zná to každý

Blízká setkání

Robert Jašków o Malých chytrých lžích: Hranice mezi pravdou a lží je tenká. Zná to každý

11. 9. 2025

31 min

+ 4:08:44
Obrázek epizody Blízká setkání: Robert Jašków o Malých chytrých lžích: Hranice mezi pravdou a lží je tenká. Zná to každý

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Robert Jašków o Malých chytrých lžích: Hranice mezi pravdou a lží je tenká. Zná to každý

11. 9. 2025

30 min

+ 4:39:36
Obrázek epizody Blízká setkání: Robert Jašków o Malých chytrých lžích: Hranice mezi pravdou a lží je tenká. Zná to každý

Blízká setkání: Robert Jašków o Malých chytrých lžích: Hranice mezi pravdou a lží je tenká. Zná to každý

11. 9. 2025

30 min

+ 4:55:22
Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jihlavský den zdraví nabídne prevenci, vyšetření i robotického asistenta

Dobré dopoledne: Jihlavský den zdraví nabídne prevenci, vyšetření i robotického asistenta

11. 9. 2025

15 min

+ 5:29:07
Obrázek epizody Herečka Zlatohlávková: Dobíjí mě skvělí lidé, půlka Česka na mě má telefon. Z předávání Lvů mám okno

Host Lucie Výborné

Herečka Zlatohlávková: Dobíjí mě skvělí lidé, půlka Česka na mě má telefon. Z předávání Lvů mám okno

11. 9. 2025

33 min

+ 6:02:52
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Herečka Zlatohlávková: Dobíjí mě skvělí lidé, půlka Česka na mě má telefon. Z předávání Lvů mám okno

Host Lucie Výborné: Herečka Zlatohlávková: Dobíjí mě skvělí lidé, půlka Česka na mě má telefon. Z předávání Lvů mám okno

11. 9. 2025

33 min

+ 6:36:37
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Herečka Zlatohlávková: Dobíjí mě skvělí lidé, půlka Česka na mě má telefon. Z předávání Lvů mám okno

Host Lucie Výborné: Herečka Zlatohlávková: Dobíjí mě skvělí lidé, půlka Česka na mě má telefon. Z předávání Lvů mám okno

11. 9. 2025

33 min

+ 6:52:07
Obrázek epizody Náš host: Do kin míří Srnky. Komedii s prvky magického realismu má na svědomí Divadlo Mír

Náš host: Do kin míří Srnky. Komedii s prvky magického realismu má na svědomí Divadlo Mír

11. 9. 2025

15 min

+ 6:55:08
Obrázek epizody Oranžové bobulky rakytníku mají sedmkrát víc vitamínu C než citrón. Je z něj dobrá šťáva i pomazánka

Příběhy z Vysočiny

Oranžové bobulky rakytníku mají sedmkrát víc vitamínu C než citrón. Je z něj dobrá šťáva i pomazánka

11. 9. 2025

3 min

+ 7:44:57
Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Šulc svým vyjádřením neohrožuje sebe, ale celistvost národního týmu, myslí si Zelenka

Desítka Pavla Horvátha: Šulc svým vyjádřením neohrožuje sebe, ale celistvost národního týmu, myslí si Zelenka

11. 9. 2025

49 min

+ 8:17:57
Obrázek epizody Apatyka: Arteriální hypertenze neboli vysoký krevní tlak patří celosvětově k nejčastějším srdečně-cévním chorobám

Apatyka: Arteriální hypertenze neboli vysoký krevní tlak patří celosvětově k nejčastějším srdečně-cévním chorobám

11. 9. 2025

33 min

+ 9:03:50
Obrázek epizody Gracerová-Chrzová: Překvapilo mě, jak velkou odpovědnost děti cítí k tomu, až budou dospělí

Vizitka

Gracerová-Chrzová: Překvapilo mě, jak velkou odpovědnost děti cítí k tomu, až budou dospělí

11. 9. 2025

45 min

+ 9:49:43
Obrázek epizody Vizitka: Gracerová-Chrzová: Překvapilo mě, jak velkou odpovědnost děti cítí k tomu, až budou dospělí

Vizitka: Gracerová-Chrzová: Překvapilo mě, jak velkou odpovědnost děti cítí k tomu, až budou dospělí

11. 9. 2025

45 min

+ 10:35:36
Obrázek epizody Vizitka: Gracerová-Chrzová: Překvapilo mě, jak velkou odpovědnost děti cítí k tomu, až budou dospělí

Vizitka: Gracerová-Chrzová: Překvapilo mě, jak velkou odpovědnost děti cítí k tomu, až budou dospělí

11. 9. 2025

45 min

+ 11:34:07
Obrázek epizody Jaroslav Svěcený: Nechtěl jsem být jeden z mnoha, kteří hrají pořád stejný repertoár. V autě poslouchám Queen, Abbu a z poslední doby mám rád Stinga.

Trefa do Černé(ho)

Jaroslav Svěcený: Nechtěl jsem být jeden z mnoha, kteří hrají pořád stejný repertoár. V autě poslouchám Queen, Abbu a z poslední doby mám rád Stinga.

11. 9. 2025

58 min

+ 11:47:39
Obrázek epizody podcast - 11.9.2025

novinky na webu Life4you.cz

podcast - 11.9.2025

11. 9. 2025

13 min

+ 11:50:36
Obrázek epizody Hobby magazín: Vášniví rybáři, ale opatrní jedlíci. Češi kapra na talíři příliš neocení

Hobby magazín: Vášniví rybáři, ale opatrní jedlíci. Češi kapra na talíři příliš neocení

11. 9. 2025

2 min

+ 11:53:33
Obrázek epizody Hobby magazín: Vášniví rybáři, ale opatrní jedlíci. Češi kapra na talíři příliš neocení

Hobby magazín: Vášniví rybáři, ale opatrní jedlíci. Češi kapra na talíři příliš neocení

11. 9. 2025

2 min

+ 12:01:23
Obrázek epizody Křížem krajem: Prostranství před kunčickou školou zdobí „vykopnutý kosmonaut"

Český rozhlas - Cestování

Křížem krajem: Prostranství před kunčickou školou zdobí „vykopnutý kosmonaut"

11. 9. 2025

7 min

+ 12:43:47
Obrázek epizody Příběh kávy Dallmayr – druhá část

Na stole je téma

Příběh kávy Dallmayr – druhá část

11. 9. 2025

42 min