Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

29. 9. 2025, svátek má Michal, zítra Jeroným

+ 25:52
Obrázek epizody Akcent: Po prodeji Supraphonu panují obavy o dostupnost nahrávek. Potřebujeme národní zvukové centrum

Český rozhlas - Rozhovory

Akcent: Po prodeji Supraphonu panují obavy o dostupnost nahrávek. Potřebujeme národní zvukové centrum

10. 7. 2025

25 min

+ 45:11
Obrázek epizody Nejen Skarsgard ocení dobrou roli. Herci málokdy dostanou, co by sami chtěli, říká režisér Marhoul

Host Radiožurnálu

Nejen Skarsgard ocení dobrou roli. Herci málokdy dostanou, co by sami chtěli, říká režisér Marhoul

10. 7. 2025

19 min

+ 1:04:30
Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Nejen Skarsgard ocení dobrou roli. Herci málokdy dostanou, co by sami chtěli, říká režisér Marhoul

Host Radiožurnálu: Nejen Skarsgard ocení dobrou roli. Herci málokdy dostanou, co by sami chtěli, říká režisér Marhoul

10. 7. 2025

19 min

+ 1:22:33
Obrázek epizody Kurikulum AI pomůže školákům připravit se na práci s umělou inteligencí

O čem se mluví

Kurikulum AI pomůže školákům připravit se na práci s umělou inteligencí

10. 7. 2025

18 min

+ 2:14:29
Obrázek epizody Chytrost není výhra

Čáry

Chytrost není výhra

10. 7. 2025

51 min

+ 2:44:29
Obrázek epizody České slovo (Češka reč) - 10.07.2025.

České slovo (Češka reč)

České slovo (Češka reč) - 10.07.2025.

10. 7. 2025

30 min

+ 3:09:32
Obrázek epizody Interview Plus: Nerudová: Evropská komise nedělá dost pro zlevnění energií

Interview Plus: Nerudová: Evropská komise nedělá dost pro zlevnění energií

10. 7. 2025

25 min

+ 3:34:49
Obrázek epizody Osobnost Plus: Provazník o filmu Sbormistr: Krása zpěvu se potkává s temnem

Osobnost Plus: Provazník o filmu Sbormistr: Krása zpěvu se potkává s temnem

10. 7. 2025

25 min

+ 3:56:43
Obrázek epizody Překvapilo mě, že si moje písně pamatují i na Slovensku, kde jsem léta nebyl, přiznává Petr Spálený

Alex a host

Překvapilo mě, že si moje písně pamatují i na Slovensku, kde jsem léta nebyl, přiznává Petr Spálený

10. 7. 2025

21 min

+ 4:18:31
Obrázek epizody Alex a host: Překvapilo mě, že si moje písně pamatují i na Slovensku, kde jsem léta nebyl, přiznává Petr Spálený

Alex a host: Překvapilo mě, že si moje písně pamatují i na Slovensku, kde jsem léta nebyl, přiznává Petr Spálený

10. 7. 2025

21 min

+ 4:21:35
Obrázek epizody Hobby magazín: Oprava asfaltové šindele je poměrně jednoduchá. Obtížné je ale netěsnost najít

Český rozhlas - Životní styl

Hobby magazín: Oprava asfaltové šindele je poměrně jednoduchá. Obtížné je ale netěsnost najít

10. 7. 2025

3 min

+ 5:06:53
Obrázek epizody Orbánovi navzdory. Duhový pochod prozářil Budapešť

Podcasty DR

Orbánovi navzdory. Duhový pochod prozářil Budapešť

10. 7. 2025

45 min

+ 5:36:11
Obrázek epizody Všechny podoby války: konvenční, jaderná, hybridní, kybernetická a další

Nerdopolis

Všechny podoby války: konvenční, jaderná, hybridní, kybernetická a další

10. 7. 2025

29 min

+ 5:58:24
Obrázek epizody Radioporadna: Do tajů exekucí vás zasvětí JUDr. Ing. Martin Štika: Má velká rada dlužníkům zní, přebírejte poštu

Radioporadna: Do tajů exekucí vás zasvětí JUDr. Ing. Martin Štika: Má velká rada dlužníkům zní, přebírejte poštu

10. 7. 2025

22 min

+ 6:18:33
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Radikalizace mladistvých. Houfnice Caesar. Debata Česko 2025. Škrty v NASA

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Radikalizace mladistvých. Houfnice Caesar. Debata Česko 2025. Škrty v NASA

10. 7. 2025

20 min

+ 7:07:18
Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Vingegaard dal v úvodu Tour týmu i fanouškům nový impuls. Uvidíme, zda se nezatavil, uvažuje Ježek

Kilometry Jiřího Ježka: Vingegaard dal v úvodu Tour týmu i fanouškům nový impuls. Uvidíme, zda se nezatavil, uvažuje Ježek

10. 7. 2025

48 min

+ 7:40:29
Obrázek epizody Hynek Čermák: O divadle, Belmondovi, focení, zbraních...

Životní Všehochuť

Hynek Čermák: O divadle, Belmondovi, focení, zbraních...

10. 7. 2025

33 min

+ 7:52:53
Obrázek epizody Host ve studiu: Dobrá místa se rodí z komplexity, posláním architekta je dělat život lidem hezčí, říká Tomáš Jiránek

Host ve studiu: Dobrá místa se rodí z komplexity, posláním architekta je dělat život lidem hezčí, říká Tomáš Jiránek

10. 7. 2025

12 min

+ 8:21:36
Obrázek epizody Aňa Geislerová: Film Karavan má speciální místo v mém životě. Mám k němu nezrušitelné pouto

Host Radiožurnálu

Aňa Geislerová: Film Karavan má speciální místo v mém životě. Mám k němu nezrušitelné pouto

10. 7. 2025

28 min

+ 8:50:19
Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Aňa Geislerová: Film Karavan má speciální místo v mém životě. Mám k němu nezrušitelné pouto

Host Radiožurnálu: Aňa Geislerová: Film Karavan má speciální místo v mém životě. Mám k němu nezrušitelné pouto

10. 7. 2025

28 min

+ 9:15:34
Obrázek epizody Řečí peněz: Hnát: Evropa je sama sobě největším obchodním partnerem

Řečí peněz: Hnát: Evropa je sama sobě největším obchodním partnerem

10. 7. 2025

25 min

+ 9:32:27
Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Stomatologické zákroky po nehodách

Host Dopoledního expresu: Stomatologické zákroky po nehodách

10. 7. 2025

16 min

+ 9:53:11
Obrázek epizody Radioporadna: Počasí nehraje do not ptáčatům. Záchranná stanice Pasíčka řeší 80 telefonátů denně

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Počasí nehraje do not ptáčatům. Záchranná stanice Pasíčka řeší 80 telefonátů denně

10. 7. 2025

20 min

+ 10:13:55
Obrázek epizody Radioporadna: Počasí nehraje do not ptáčatům. Záchranná stanice Pasíčka řeší 80 telefonátů denně

Radioporadna: Počasí nehraje do not ptáčatům. Záchranná stanice Pasíčka řeší 80 telefonátů denně

10. 7. 2025

20 min

+ 10:48:19
Obrázek epizody Míša Badinková: V kavárně mi nedali kafe s sebou. Kam prý spěchám? Vzala jsem to jako výzvu zpomalit

Blízká setkání

Míša Badinková: V kavárně mi nedali kafe s sebou. Kam prý spěchám? Vzala jsem to jako výzvu zpomalit

10. 7. 2025

34 min