Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

27. 9. 2025, svátek má Jonáš, zítra Václav

+ 14:09
Obrázek epizody Brambora s vejcem: Režisér Dužan Duong: Kombuchu nepiju

Český rozhlas - Rozhovory

Brambora s vejcem: Režisér Dužan Duong: Kombuchu nepiju

17. 7. 2025

14 min

+ 41:34
Obrázek epizody Akcent: Kellner a privatizace v ND: Politické hry prospívají českému divadlu, míní kritik

Akcent: Kellner a privatizace v ND: Politické hry prospívají českému divadlu, míní kritik

17. 7. 2025

27 min

+ 1:06:01
Obrázek epizody Emoce letních lásek nemůžeme potlačit. K věrnosti jsme inspirovaní partnery, říká terapeut Vojtko

Host Lucie Výborné

Emoce letních lásek nemůžeme potlačit. K věrnosti jsme inspirovaní partnery, říká terapeut Vojtko

17. 7. 2025

24 min

+ 1:30:05
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Emoce letních lásek nemůžeme potlačit. K věrnosti jsme inspirovaní partnery, říká terapeut Vojtko

Český rozhlas - Osobnosti

Host Lucie Výborné: Emoce letních lásek nemůžeme potlačit. K věrnosti jsme inspirovaní partnery, říká terapeut Vojtko

17. 7. 2025

24 min

+ 1:54:09
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Emoce letních lásek nemůžeme potlačit. K věrnosti jsme inspirovaní partnery, říká terapeut Vojtko

Host Lucie Výborné: Emoce letních lásek nemůžeme potlačit. K věrnosti jsme inspirovaní partnery, říká terapeut Vojtko

17. 7. 2025

24 min

+ 2:14:07
Obrázek epizody Slovenská armáda nedokáže ubrániť štát, varuje bezpečnostný analytik

Téma.21

Slovenská armáda nedokáže ubrániť štát, varuje bezpečnostný analytik

17. 7. 2025

19 min

+ 2:30:50
Obrázek epizody Bude část Střekova bez tepla? Přes 100 domácností nemá žádné garance

O čem se mluví

Bude část Střekova bez tepla? Přes 100 domácností nemá žádné garance

17. 7. 2025

16 min

+ 3:39:34
Obrázek epizody Finanční negramotnost aneb jak se stát otrokem vlastní sedačky

Čáry

Finanční negramotnost aneb jak se stát otrokem vlastní sedačky

17. 7. 2025

1 hod 8 min

+ 3:50:18
Obrázek epizody Odpolední interview: Televizní publicista Milan Švihálek rád spolupracoval také s rozhlasem

Odpolední interview: Televizní publicista Milan Švihálek rád spolupracoval také s rozhlasem

17. 7. 2025

10 min

+ 4:15:05
Obrázek epizody Interview Plus: Novinář Sobota: Newyorčany trápí vysoké životní náklady

Interview Plus: Novinář Sobota: Newyorčany trápí vysoké životní náklady

17. 7. 2025

24 min

+ 4:50:09
Obrázek epizody Mýty o druhé světové válce - lži, které považujete za pravdu | Historie

Nerdopolis

Mýty o druhé světové válce - lži, které považujete za pravdu | Historie

17. 7. 2025

35 min

+ 5:16:23
Obrázek epizody Osobnost Plus: Zámečník: Trumpova cla by Německo vrátila do recese

Osobnost Plus: Zámečník: Trumpova cla by Německo vrátila do recese

17. 7. 2025

26 min

+ 5:46:23
Obrázek epizody České slovo (Češka reč) - 17.07.2025.

České slovo (Češka reč)

České slovo (Češka reč) - 17.07.2025.

17. 7. 2025

30 min

+ 5:55:34
Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Lábus: Tlučhořovi jsou čistá improvizace, kterou točíme doma. Díky nim jsem poznal Miloše Formana

Speciál Radiožurnálu: Lábus: Tlučhořovi jsou čistá improvizace, kterou točíme doma. Díky nim jsem poznal Miloše Formana

17. 7. 2025

9 min

+ 6:45:21
Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Kelemen: Největší radost jsem měl z Paříž-Roubaix, kde jsem se držel vedle Pogačara a van der Poela

Kilometry Jiřího Ježka: Kelemen: Největší radost jsem měl z Paříž-Roubaix, kde jsem se držel vedle Pogačara a van der Poela

17. 7. 2025

49 min

+ 7:20:09
Obrázek epizody Úspěch i vyčerpání. Česká kinematografie mezi Cannes a krizí

Podcasty DR

Úspěch i vyčerpání. Česká kinematografie mezi Cannes a krizí

17. 7. 2025

34 min

+ 7:44:44
Obrázek epizody Řečí peněz: Švihlíková: Cena ropy by teď neměla stoupat, tlumí inflaci

Řečí peněz: Švihlíková: Cena ropy by teď neměla stoupat, tlumí inflaci

17. 7. 2025

24 min

+ 8:01:27
Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Letní povídání o grilování s moderátorem a autorem kuchařek Láďou Hruškou

Host Dopoledního expresu: Letní povídání o grilování s moderátorem a autorem kuchařek Láďou Hruškou

17. 7. 2025

16 min

+ 8:27:08
Obrázek epizody Název písničky Paní má se má vznikl, když moje žena žehlila plínky, vzpomíná Tomáš Linka

Alex a host

Název písničky Paní má se má vznikl, když moje žena žehlila plínky, vzpomíná Tomáš Linka

17. 7. 2025

25 min

+ 8:52:43
Obrázek epizody Alex a host: Název písničky Paní má se má vznikl, když moje žena žehlila plínky, vzpomíná Tomáš Linka

Alex a host: Název písničky Paní má se má vznikl, když moje žena žehlila plínky, vzpomíná Tomáš Linka

17. 7. 2025

25 min

+ 8:55:41
Obrázek epizody Hobby magazín: Stáčení medu si včelař nenaplánuje. Když přijde správný čas, je třeba jednat

Český rozhlas - Životní styl

Hobby magazín: Stáčení medu si včelař nenaplánuje. Když přijde správný čas, je třeba jednat

17. 7. 2025

2 min

+ 8:58:39
Obrázek epizody Hobby magazín: Stáčení medu si včelař nenaplánuje. Když přijde správný čas, je třeba jednat

Hobby magazín: Stáčení medu si včelař nenaplánuje. Když přijde správný čas, je třeba jednat

17. 7. 2025

2 min

+ 9:02:27
Obrázek epizody Na začátku roku hrozil zánik, teď se vrata Jizerskohorského muzea netrhnou. Přijedou i veteráni

Vybrali jsme pro vás

Na začátku roku hrozil zánik, teď se vrata Jizerskohorského muzea netrhnou. Přijedou i veteráni

17. 7. 2025

3 min

+ 9:31:42
Obrázek epizody Havlíček: S extremisty spolupracovat nechceme. Jestli půjdeme do vlády s SPD, řeknu až po volbách

Studio N

Havlíček: S extremisty spolupracovat nechceme. Jestli půjdeme do vlády s SPD, řeknu až po volbách

17. 7. 2025

29 min

+ 9:37:23
Obrázek epizody Olga Richterová osobně #69

Pirátské podcasty

Olga Richterová osobně #69

17. 7. 2025

5 min