Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

2. 3. 2026, svátek má Anežka, zítra Kamil

+ 20:01
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Nové vedení ODS. Skialpinismus a nebezpečí pádu lavin. Situace v Íránu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Nové vedení ODS. Skialpinismus a nebezpečí pádu lavin. Situace v Íránu

18. 1. 2026

20 min

+ 47:29
Obrázek epizody Až na dřeň: Mám Touretteův syndrom. Kvůli tikům si ale lidi mysleli, že jsem feťák, vypráví DJ Uwa

Až na dřeň: Mám Touretteův syndrom. Kvůli tikům si ale lidi mysleli, že jsem feťák, vypráví DJ Uwa

18. 1. 2026

27 min

+ 1:14:57
Obrázek epizody Až na dřeň: Mám Touretteův syndrom. Kvůli tikům si ale lidi mysleli, že jsem feťák, vypráví DJ Uwa

Až na dřeň: Mám Touretteův syndrom. Kvůli tikům si ale lidi mysleli, že jsem feťák, vypráví DJ Uwa

18. 1. 2026

27 min

+ 1:42:25
Obrázek epizody Mám Touretteův syndrom. Kvůli tikům si ale lidi mysleli, že jsem feťák, vypráví DJ Uwa

Mám Touretteův syndrom. Kvůli tikům si ale lidi mysleli, že jsem feťák, vypráví DJ Uwa

18. 1. 2026

27 min

+ 2:26:37
Obrázek epizody Casablanca: Bruslaři se nejčastěji proboří, když koukají do mobilu. Na led je třeba si zvykat, říká Jan Stodola

Casablanca: Bruslaři se nejčastěji proboří, když koukají do mobilu. Na led je třeba si zvykat, říká Jan Stodola

18. 1. 2026

44 min

+ 2:54:37
Obrázek epizody Hudební kavárna Pavla Vítka: Kdybych na koncertě nezazpívala Když se načančám, lidi by mě snad i zbili, směje se Heidi Janků

Hudební kavárna Pavla Vítka: Kdybych na koncertě nezazpívala Když se načančám, lidi by mě snad i zbili, směje se Heidi Janků

18. 1. 2026

28 min

+ 3:38:49
Obrázek epizody Casablanca: Bruslaři se nejčastěji proboří, když koukají do mobilu. Na led je třeba si zvykat, říká Jan Stodola

Casablanca: Bruslaři se nejčastěji proboří, když koukají do mobilu. Na led je třeba si zvykat, říká Jan Stodola

18. 1. 2026

44 min

+ 4:23:01
Obrázek epizody Bruslaři se nejčastěji proboří, když koukají do mobilu. Na led je třeba si zvykat, říká Jan Stodola

Bruslaři se nejčastěji proboří, když koukají do mobilu. Na led je třeba si zvykat, říká Jan Stodola

18. 1. 2026

44 min

+ 4:28:38
Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: S Alenkou a Jiřinkou o štěstí, penězích a zapékaných kaiserkách aneb když čočka nestačí

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: S Alenkou a Jiřinkou o štěstí, penězích a zapékaných kaiserkách aneb když čočka nestačí

18. 1. 2026

5 min

+ 4:31:46
Obrázek epizody Čekání

Čekání

18. 1. 2026

3 min

+ 5:21:01
Obrázek epizody Leonardo Plus: Při léčbě depresí mohou pomoci psychedelika, zkoumá dokument

Leonardo Plus: Při léčbě depresí mohou pomoci psychedelika, zkoumá dokument

18. 1. 2026

49 min

+ 5:43:14
Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Malebné Podkrkonošské Roprachtice se loni staly Vesnicí roku Libereckého kraje

Setkání u mikrofonu: Malebné Podkrkonošské Roprachtice se loni staly Vesnicí roku Libereckého kraje

18. 1. 2026

22 min

+ 6:03:13
Obrázek epizody Východočeské výlety: Město bez velkých železničních nehod. Ústí nad Orlicí ochránil vysoký násep

Východočeské výlety: Město bez velkých železničních nehod. Ústí nad Orlicí ochránil vysoký násep

18. 1. 2026

19 min

+ 6:23:12
Obrázek epizody Město bez velkých železničních nehod. Ústí nad Orlicí ochránil vysoký násep

Město bez velkých železničních nehod. Ústí nad Orlicí ochránil vysoký násep

18. 1. 2026

19 min

+ 6:36:57
Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Práce šitá na tělo, jak předejít mrtvici i sklo, které pomáhá

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Práce šitá na tělo, jak předejít mrtvici i sklo, které pomáhá

18. 1. 2026

13 min

+ 7:03:25
Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Mozek mi zůstal v obézním módu. Učím se mít se ráda, přiznává Dominika Vymazalová. Zhubla 60 kilo

Host Radiožurnálu: Mozek mi zůstal v obézním módu. Učím se mít se ráda, přiznává Dominika Vymazalová. Zhubla 60 kilo

18. 1. 2026

26 min

+ 7:29:53
Obrázek epizody Mozek mi zůstal v obézním módu. Učím se mít se ráda, přiznává Dominika Vymazalová. Zhubla 60 kilo

Mozek mi zůstal v obézním módu. Učím se mít se ráda, přiznává Dominika Vymazalová. Zhubla 60 kilo

18. 1. 2026

26 min

+ 7:56:21
Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Mozek mi zůstal v obézním módu. Učím se mít se ráda, přiznává Dominika Vymazalová. Zhubla 60 kilo

Host Radiožurnálu: Mozek mi zůstal v obézním módu. Učím se mít se ráda, přiznává Dominika Vymazalová. Zhubla 60 kilo

18. 1. 2026

26 min

+ 8:22:49
Obrázek epizody Mozek mi zůstal v obézním módu. Učím se mít se ráda, přiznává Dominika Vymazalová. Zhubla 60 kilo

Mozek mi zůstal v obézním módu. Učím se mít se ráda, přiznává Dominika Vymazalová. Zhubla 60 kilo

18. 1. 2026

26 min

+ 9:39:34
Obrázek epizody Utopeni Vínem 14.díl: Jak chutná kariéra zalitá vínem

Utopeni Vínem 14.díl: Jak chutná kariéra zalitá vínem

18. 1. 2026

1 hod 16 min

+ 10:04:35
Obrázek epizody Jak to vidí...: Robert Hejzák a Simona Zábranská z Národní asociace pacientských organizací. Známe svá práva?

Jak to vidí...: Robert Hejzák a Simona Zábranská z Národní asociace pacientských organizací. Známe svá práva?

18. 1. 2026

25 min

+ 10:56:31
Obrázek epizody Změny politické mapy Česka

Změny politické mapy Česka

18. 1. 2026

51 min

+ 11:15:06
Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Lékařka Kateřina Anderlová z Diabetologického centra pro těhotné: Těhotenské cukrovky se nebojte

Cesta k uzdravení: Lékařka Kateřina Anderlová z Diabetologického centra pro těhotné: Těhotenské cukrovky se nebojte

18. 1. 2026

18 min

+ 11:18:47
Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Sloupky dostaly pletené čepice, v létě pléd. Háčkovaný streetart zaplavil varšavskou ulici

Zápisník zahraničních zpravodajů: Sloupky dostaly pletené čepice, v létě pléd. Háčkovaný streetart zaplavil varšavskou ulici

18. 1. 2026

3 min

+ 11:22:28
Obrázek epizody Sloupky dostaly pletené čepice, v létě pléd. Háčkovaný streetart zaplavil varšavskou ulici

Sloupky dostaly pletené čepice, v létě pléd. Háčkovaný streetart zaplavil varšavskou ulici

18. 1. 2026

3 min