Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

21. 9. 2025, svátek má Matouš, zítra Darina

+ 24:19
Obrázek epizody Pro a proti: Je Sbormistr natočený citlivě? Debatují Horák a Fridrichová

Český rozhlas - Rozhovory

Pro a proti: Je Sbormistr natočený citlivě? Debatují Horák a Fridrichová

8. 8. 2025

24 min

+ 46:49
Obrázek epizody Online Plus: Úmyslné matení chatbotů manipulátory? Koubský: Jen někdy

Online Plus: Úmyslné matení chatbotů manipulátory? Koubský: Jen někdy

8. 8. 2025

22 min

+ 1:06:28
Obrázek epizody Co se děje se světem: Bříza: Co se děje v Pásmu Gazy, je tragédie na obou stranách. Klíčem je propustit rukojmí

Co se děje se světem: Bříza: Co se děje v Pásmu Gazy, je tragédie na obou stranách. Klíčem je propustit rukojmí

8. 8. 2025

19 min

+ 1:26:06
Obrázek epizody Radioporadna: Zpátky do lavic! Připravte děti na změnu režimu už o prázdninách

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Zpátky do lavic! Připravte děti na změnu režimu už o prázdninách

8. 8. 2025

19 min

+ 1:45:44
Obrázek epizody Radioporadna: Zpátky do lavic! Připravte děti na změnu režimu už o prázdninách

Radioporadna: Zpátky do lavic! Připravte děti na změnu režimu už o prázdninách

8. 8. 2025

19 min

+ 2:18:13
Obrázek epizody Terezie Kovalová k novému albu: Nahromadilo se ve mně bahínko. Bylo načase ukázat, kdo vlastně jsem

Blízká setkání

Terezie Kovalová k novému albu: Nahromadilo se ve mně bahínko. Bylo načase ukázat, kdo vlastně jsem

8. 8. 2025

32 min

+ 2:50:42
Obrázek epizody Blízká setkání: Terezie Kovalová k novému albu: Nahromadilo se ve mně bahínko. Bylo načase ukázat, kdo vlastně jsem

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Terezie Kovalová k novému albu: Nahromadilo se ve mně bahínko. Bylo načase ukázat, kdo vlastně jsem

8. 8. 2025

32 min

+ 3:23:11
Obrázek epizody Dobré dopoledne: Všechno se jednou okouká. Nevěra vzniká z různých důvodů, někdy ale i bez nich, říká psychiatr

Dobré dopoledne: Všechno se jednou okouká. Nevěra vzniká z různých důvodů, někdy ale i bez nich, říká psychiatr

8. 8. 2025

32 min

+ 4:06:25
Obrázek epizody Wem gehört Deutschland? Episode 5: Max Czollek, mit Raphaëlle Red und Ibou Diop

HKW Podcast

Wem gehört Deutschland? Episode 5: Max Czollek, mit Raphaëlle Red und Ibou Diop

8. 8. 2025

43 min

+ 4:09:33
Obrázek epizody Bezkolejný vozohyb, hovník a buňát. Originální vynálezy Jakuba Hrona představuje muzeum v Metánově

Příběhy z Vysočiny

Bezkolejný vozohyb, hovník a buňát. Originální vynálezy Jakuba Hrona představuje muzeum v Metánově

8. 8. 2025

3 min

+ 4:12:14
Obrázek epizody Zahrádkářské tipy: Babské ucho, mnišská hlava nebo mastný knedlík; které rostliny pěstovaly naše babičky?

Zahrádkářské tipy: Babské ucho, mnišská hlava nebo mastný knedlík; které rostliny pěstovaly naše babičky?

8. 8. 2025

2 min

+ 4:43:07
Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Dřív se lámal chleba v šermu, teď je to v překážkové dráze, říká o změnách moderní pětibojař Lukeš

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Dřív se lámal chleba v šermu, teď je to v překážkové dráze, říká o změnách moderní pětibojař Lukeš

8. 8. 2025

30 min

+ 5:13:03
Obrázek epizody Chlapi většinou hledí po ženách, já mám hlavu nahoru a hledím po komínech, směje se kominický mistr

Host Lucie Výborné

Chlapi většinou hledí po ženách, já mám hlavu nahoru a hledím po komínech, směje se kominický mistr

8. 8. 2025

29 min

+ 5:42:59
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Chlapi většinou hledí po ženách, já mám hlavu nahoru a hledím po komínech, směje se kominický mistr

Český rozhlas - Osobnosti

Host Lucie Výborné: Chlapi většinou hledí po ženách, já mám hlavu nahoru a hledím po komínech, směje se kominický mistr

8. 8. 2025

29 min

+ 6:12:55
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Chlapi většinou hledí po ženách, já mám hlavu nahoru a hledím po komínech, směje se kominický mistr

Host Lucie Výborné: Chlapi většinou hledí po ženách, já mám hlavu nahoru a hledím po komínech, směje se kominický mistr

8. 8. 2025

29 min

+ 7:11:48
Obrázek epizody Vlna: Vyhořelá generace? Skoro polovina mladých lidí se potýká se známkami deprese. Jak z toho ven?

Vlna: Vyhořelá generace? Skoro polovina mladých lidí se potýká se známkami deprese. Jak z toho ven?

8. 8. 2025

58 min

+ 7:20:14
Obrázek epizody Křížem krajem: Červená stezka vás zavede k dvanácti bohumínským dominantám z červených cihel

Český rozhlas - Cestování

Křížem krajem: Červená stezka vás zavede k dvanácti bohumínským dominantám z červených cihel

8. 8. 2025

8 min

+ 8:00:41
Obrázek epizody NA ROVINU s Matúšom Vallom: Trestný zákon priniesol krádeže a dílerov k obchodnému centru (Epizóda 52/25)

NA ROVINU|aktuality.sk

NA ROVINU s Matúšom Vallom: Trestný zákon priniesol krádeže a dílerov k obchodnému centru (Epizóda 52/25)

8. 8. 2025

40 min

+ 8:11:24
Obrázek epizody Česko 2025: Předvolební brífink: Jak udělat z chudších regionů bohaté?

Česko 2025: Předvolební brífink: Jak udělat z chudších regionů bohaté?

8. 8. 2025

10 min

+ 8:14:40
Obrázek epizody Kateřina začínala s jedním jezevčíkem, dnes jich má doma 17. Chovná stanice Valentinka slaví 30 let

Středočeské příběhy

Kateřina začínala s jedním jezevčíkem, dnes jich má doma 17. Chovná stanice Valentinka slaví 30 let

8. 8. 2025

3 min

+ 8:17:39
Obrázek epizody Renesanční zámek v Telči se pyšní nejen nádhernými sály, ale i unikátními interiérovými sgrafity

Zámecké léto

Renesanční zámek v Telči se pyšní nejen nádhernými sály, ale i unikátními interiérovými sgrafity

8. 8. 2025

2 min

+ 8:43:30
Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytička Klímová: Inkasuje 160 000, vysvětlení bitcoinové kauzy nedodá. Proč končí soudce Uhlíř?

Jak to vidí...: Analytička Klímová: Inkasuje 160 000, vysvětlení bitcoinové kauzy nedodá. Proč končí soudce Uhlíř?

8. 8. 2025

25 min

+ 8:46:16
Obrázek epizody Jiří Březina starší: Kolektivizované žně

Rozhlasový sloupek

Jiří Březina starší: Kolektivizované žně

8. 8. 2025

2 min

+ 8:51:04
Obrázek epizody Daniel Raus: Testament

Ranní úvaha

Daniel Raus: Testament