AI zpravodajský servis
Volby 2025: Analýza politických debat, manipulace a veřejné diskuze

AI zpravodajský servis
Poslechněte si podcast
Dnes
4 min
O epizodě podcastu
Významné debaty, průzkumy a osobní příběhy v kontextu nadcházejících voleb definují aktuální českou politickou scénu.
Vinohradská 12:
VOLBY: Jak vznikají průzkumy?
5:59:
Babiš vs. Fiala. Kdo vyhrál očekávaný duel?
Interview ČT24:
Karel Trpkoš, zastupující generální ředitel Úřadu práce (1. 10. 2025)
Studio N:
Má být Česko tvrdší k Izraeli a má NATO sestřelovat ruská letadla? Politici se střetli v předvolební debatě Studia N
Osobnost Plus:
Látal: Na seniory nejvíce působí strach a nesplnitelné sliby
Interview Plus:
Hruška: Programy stran jsou v ochraně přírody příliš obecné
Radiožurnál:
Volby 2025: Co zaznívalo v kampani a kdo s kým by mohl složit vládu? Poslechněte si poslední předvolební debatu
Vinohradská 12: VOLBY: Jak vznikají průzkumy?
Magazín Experiment: Laboratoř NASA je nově vybavená českým přístrojem SELINA. Umí vytvářet mikrometeority
Host Lucie Výborné: Judista Krpálek: „Japonsko mě dostalo tam, kde jsem.“ Cestu olympijského šampiona sleduje nový film
Seriál Radiožurnálu: Klářin srpen: operace prsu a strach, jestli se rakovina nerozšířila dál do těla
Filmové premiéry Pavla Sladkého: Nahoře nebe, v dolině já přináší nezvyklý pohled na sociální téma. Předností filmu je citlivá režie
Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Předvolební duel Fiala-Babiš. Jednání evropských lídrů v Kodani. Žloutenka
Dvacet minut Radiožurnálu: Jak se choval Miroslav Bobek jako ředitel pražské zoologické zahrady ke svým podřízeným?
VOLBY: Jak vznikají průzkumy?
5:59:
Babiš vs. Fiala. Kdo vyhrál očekávaný duel?
Interview ČT24:
Karel Trpkoš, zastupující generální ředitel Úřadu práce (1. 10. 2025)
Studio N:
Má být Česko tvrdší k Izraeli a má NATO sestřelovat ruská letadla? Politici se střetli v předvolební debatě Studia N
Osobnost Plus:
Látal: Na seniory nejvíce působí strach a nesplnitelné sliby
Interview Plus:
Hruška: Programy stran jsou v ochraně přírody příliš obecné
Radiožurnál:
Volby 2025: Co zaznívalo v kampani a kdo s kým by mohl složit vládu? Poslechněte si poslední předvolební debatu
Vinohradská 12: VOLBY: Jak vznikají průzkumy?
Magazín Experiment: Laboratoř NASA je nově vybavená českým přístrojem SELINA. Umí vytvářet mikrometeority
Host Lucie Výborné: Judista Krpálek: „Japonsko mě dostalo tam, kde jsem.“ Cestu olympijského šampiona sleduje nový film
Seriál Radiožurnálu: Klářin srpen: operace prsu a strach, jestli se rakovina nerozšířila dál do těla
Filmové premiéry Pavla Sladkého: Nahoře nebe, v dolině já přináší nezvyklý pohled na sociální téma. Předností filmu je citlivá režie
Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Předvolební duel Fiala-Babiš. Jednání evropských lídrů v Kodani. Žloutenka
Dvacet minut Radiožurnálu: Jak se choval Miroslav Bobek jako ředitel pražské zoologické zahrady ke svým podřízeným?
Popis podcastu
Denní zpravodajské přehledy Youradio Talk