Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Strach

Káva o čtvrté: Strach

31. 5. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatelka Scarlett Wilková: Válka na Ukrajině připomíná Řekům jejich vlastní tragický osud

Blízká setkání: Spisovatelka Scarlett Wilková: Válka na Ukrajině připomíná Řekům jejich vlastní tragický osud

31. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Balanc: Máte pocit, že svého partnera milujete víc než on vás? Prozkoumejte své citové vazby

Balanc: Máte pocit, že svého partnera milujete víc než on vás? Prozkoumejte své citové vazby

31. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Alergie

Káva o čtvrté: Alergie

30. 5. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jozefína Růžičková: Za džem dostala gurmánského Oskara. Nové chutě často přicházejí úplnou náhodou

Blízká setkání: Jozefína Růžičková: Za džem dostala gurmánského Oskara. Nové chutě často přicházejí úplnou náhodou

30. 5. 2022

28 min

Obrázek epizody Casablanca: Z Česka do Pákistánu a dál na východ. Po tom jsem odjakživa toužil, říká cestovatel Tonda Voldřich

Casablanca: Z Česka do Pákistánu a dál na východ. Po tom jsem odjakživa toužil, říká cestovatel Tonda Voldřich

30. 5. 2022

55 min

Obrázek epizody Šarm: Všichni umělci sbírají aktuální pocity, jako se trhají třešně, tvrdí spisovatelka Irena Obermannová

Šarm: Všichni umělci sbírají aktuální pocity, jako se trhají třešně, tvrdí spisovatelka Irena Obermannová

28. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Vydra, Ferencová, Tokár, Robinson, Rašilov. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Vydra, Ferencová, Tokár, Robinson, Rašilov. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

28. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Lekníny a další vodní rostliny

Káva o čtvrté: Lekníny a další vodní rostliny

27. 5. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lékař a cestovatel Julius Lukeš ml.: Povolání šéfredaktora a reportéra jsem si vymyslel

Blízká setkání: Lékař a cestovatel Julius Lukeš ml.: Povolání šéfredaktora a reportéra jsem si vymyslel

27. 5. 2022

29 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Kojící žena zahnala orla a muž si vypěstoval penis na předloktí. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Kojící žena zahnala orla a muž si vypěstoval penis na předloktí. To jsou nej zprávy minulého týdne

27. 5. 2022

4 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Neštovice

Káva o čtvrté: Neštovice

26. 5. 2022

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ladislav Županič: S mojí ženou mám hezký život. Bouřlivákem jsem ale zůstal

Blízká setkání: Ladislav Županič: S mojí ženou mám hezký život. Bouřlivákem jsem ale zůstal

26. 5. 2022

32 min

Obrázek epizody Houpačky: Kdyby si děti mohly samy budovat svoje okolí, bylo by plné bludišť a skrýší, říká sociální geograf

Houpačky: Kdyby si děti mohly samy budovat svoje okolí, bylo by plné bludišť a skrýší, říká sociální geograf

26. 5. 2022

22 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Šetříme na energiích

Káva o čtvrté: Šetříme na energiích

25. 5. 2022

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Saša Rašilov načetl všechny Vieweghovy knihy. Jeho hlasem mluví i Johnny Depp

Blízká setkání: Saša Rašilov načetl všechny Vieweghovy knihy. Jeho hlasem mluví i Johnny Depp

25. 5. 2022

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Slovosled v češtině

Káva o čtvrté: Slovosled v češtině

24. 5. 2022

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Rodinná koučka Tereza Robinson: Dnes už se na osud nezlobím. Jsem šťastná alespoň za ty děti, co mám

Blízká setkání: Rodinná koučka Tereza Robinson: Dnes už se na osud nezlobím. Jsem šťastná alespoň za ty děti, co mám

24. 5. 2022

29 min

Obrázek epizody Balanc: Co ti je? Nic! Pasivní agrese vychází z frustrace, naučte se ji poznat u sebe i druhých

Balanc: Co ti je? Nic! Pasivní agrese vychází z frustrace, naučte se ji poznat u sebe i druhých

24. 5. 2022

22 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Radioterapie

Káva o čtvrté: Radioterapie

23. 5. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zdeněk Tokár: Pečení mám jako koníček, cukrařina jako živobytí je velká dřina

Blízká setkání: Zdeněk Tokár: Pečení mám jako koníček, cukrařina jako živobytí je velká dřina

23. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Šarm: Na plech s Kamilou. Zpěvačka a nadšená kuchařka Kamila Nývltová chystá knížku svých pečících receptů

Šarm: Na plech s Kamilou. Zpěvačka a nadšená kuchařka Kamila Nývltová chystá knížku svých pečících receptů

21. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Bílková, Žbirková, Slavík, Vydra, Ferencová. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Bílková, Žbirková, Slavík, Vydra, Ferencová. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

21. 5. 2022

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Jak ochránit úrodu plodů ovoce a zeleniny

Káva o čtvrté: Jak ochránit úrodu plodů ovoce a zeleniny

20. 5. 2022

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Martina Ferencová, ředitelka Českého svazu pivovarů a sladoven: České ženy jsou výborné sládkové

Blízká setkání: Martina Ferencová, ředitelka Českého svazu pivovarů a sladoven: České ženy jsou výborné sládkové

20. 5. 2022

28 min