Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Casablanca: Maminka ušla s dcerkami 500 km až k Baltu: Na mateřské jsem zjistila, že nemám žádné koníčky

Casablanca: Maminka ušla s dcerkami 500 km až k Baltu: Na mateřské jsem zjistila, že nemám žádné koníčky

Obrázek epizody Casablanca: Maminka ušla s dcerkami 500 km až k Baltu: Na mateřské jsem zjistila, že nemám žádné koníčky

Poslechněte si podcast

23. 7. 2023

41 min

Máma, co ráda chodí. Tak si říká Eliška Kopicová, která letos došla se dvěma malými dětmi z Česka až k Baltu. Popisuje to jako velkou výzvu a osvobozující, nejen rodičovskou zkušenost.

Všechno z tématu Životní styl můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .

Popis podcastu

O životě, cestování, módě, zdravém životním stylu a ještě něco navíc.

Všechno z tématu Životní styl můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .