Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Mikrovlnky: Muž sestrojil kočárek pro rybičky a stresaři jsou sympatičtější. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Muž sestrojil kočárek pro rybičky a stresaři jsou sympatičtější. To jsou nej zprávy minulého týdne

20. 5. 2022

11 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Elektrokola

Káva o čtvrté: Elektrokola

19. 5. 2022

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Václav Vydra: Nikdy není na nic pozdě. Pokud člověk má nějakou touhu, tak za ní má jít

Blízká setkání: Herec Václav Vydra: Nikdy není na nic pozdě. Pokud člověk má nějakou touhu, tak za ní má jít

19. 5. 2022

31 min

Obrázek epizody Houpačky: „Nemám tě rád!“ často u dětí znamená „Prosím, pojď ke mně blíž, není mi dobře.“

Houpačky: „Nemám tě rád!“ často u dětí znamená „Prosím, pojď ke mně blíž, není mi dobře.“

18. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Uplatnění absolventů na trhu práce

Káva o čtvrté: Uplatnění absolventů na trhu práce

18. 5. 2022

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Fotograf Herbert Slavík: Pracuji na knize o Janě Brejchové, měla výjimečnou kariéru

Blízká setkání: Fotograf Herbert Slavík: Pracuji na knize o Janě Brejchové, měla výjimečnou kariéru

18. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Okouzlení bílkovinami

Káva o čtvrté: Okouzlení bílkovinami

17. 5. 2022

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kateřina Žbirková: To, že mi Meky složil písničku, jsem brala jako normál

Blízká setkání: Kateřina Žbirková: To, že mi Meky složil písničku, jsem brala jako normál

17. 5. 2022

30 min

Obrázek epizody Balanc: Kdy jste naposledy skákali v kaluži? Dětskou hravost, spontaneitu a úžas potřebují i dospělí

Balanc: Kdy jste naposledy skákali v kaluži? Dětskou hravost, spontaneitu a úžas potřebují i dospělí

17. 5. 2022

21 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Prevence kožních nádorů

Káva o čtvrté: Prevence kožních nádorů

16. 5. 2022

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Barbora Bílková: Zachránit člověka z potápějícího se auta není tak snadné, jak to vypadá ve filmu

Blízká setkání: Barbora Bílková: Zachránit člověka z potápějícího se auta není tak snadné, jak to vypadá ve filmu

16. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Casablanca: Na Patagonii je nejkrásnější pohled ze hřbetu koně. Slovenští cestovatelé milují nekonvenční výzvy

Casablanca: Na Patagonii je nejkrásnější pohled ze hřbetu koně. Slovenští cestovatelé milují nekonvenční výzvy

16. 5. 2022

44 min

Obrázek epizody Šarm: Na počátku bylo slovo, ale někdy se z něj stane velmi nepříjemná zbraň, říká herečka Vilma Cibulková

Šarm: Na počátku bylo slovo, ale někdy se z něj stane velmi nepříjemná zbraň, říká herečka Vilma Cibulková

14. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Kaktusy

Káva o čtvrté: Kaktusy

13. 5. 2022

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Operní pěvkyně Kateřina Kněžíková: Ráda zpívám ve sprše, je tam dobrá akustika

Blízká setkání: Operní pěvkyně Kateřina Kněžíková: Ráda zpívám ve sprše, je tam dobrá akustika

13. 5. 2022

28 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Želvy se toulají oceánem a seniorce se ztratilo lečo. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Želvy se toulají oceánem a seniorce se ztratilo lečo. To jsou nej zprávy minulého týdne

13. 5. 2022

14 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Jsem zdravotní sestra

Káva o čtvrté: Jsem zdravotní sestra

12. 5. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Martin Zounar: Soulož vám moc kalorií nespálí, běžte raději se psem

Blízká setkání: Herec Martin Zounar: Soulož vám moc kalorií nespálí, běžte raději se psem

12. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Houpačky: Odklad první třídy nikomu dětství neprodlouží, rodiče si ho často vynucují zbytečně

Houpačky: Odklad první třídy nikomu dětství neprodlouží, rodiče si ho často vynucují zbytečně

11. 5. 2022

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Chci si tě nahrát!

Káva o čtvrté: Chci si tě nahrát!

11. 5. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Jana Bernášková: Nejsem to já, říká o hlavní hrdince knihy ‚Jak přežít svého muže‘

Blízká setkání: Herečka Jana Bernášková: Nejsem to já, říká o hlavní hrdince knihy ‚Jak přežít svého muže‘

11. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Život včel a se včelami

Káva o čtvrté: Život včel a se včelami

10. 5. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Kytkožroutka“ a botanička Jana Vlková: Každý někdy kytku ochutnal. proč nesklízet česnek medvědí?

Blízká setkání: „Kytkožroutka“ a botanička Jana Vlková: Každý někdy kytku ochutnal. proč nesklízet česnek medvědí?

10. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Balanc: Emoční gramotnost bychom měli učit na školách, předejdeme zdravotním problémům

Balanc: Emoční gramotnost bychom měli učit na školách, předejdeme zdravotním problémům

10. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Úklid domácí lékárničky

Káva o čtvrté: Úklid domácí lékárničky

9. 5. 2022

32 min