Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Blízká setkání: Kastelánka zámku Lednice Holásková: Po smrti manžela jsme s dětmi zůstaly na zámku sami

Blízká setkání: Kastelánka zámku Lednice Holásková: Po smrti manžela jsme s dětmi zůstaly na zámku sami

9. 5. 2022

30 min

Obrázek epizody Casablanca: Po hlavě do Latinské Ameriky. Lenka Kosmatová stopovala z Mexika do Panamy

Casablanca: Po hlavě do Latinské Ameriky. Lenka Kosmatová stopovala z Mexika do Panamy

8. 5. 2022

40 min

Obrázek epizody Šarm: Kateřina Cajthamlová: Tělo si říká, co potřebuje. Jak držíte nesmyslnou dietu, tak se zařídí po svém

Šarm: Kateřina Cajthamlová: Tělo si říká, co potřebuje. Jak držíte nesmyslnou dietu, tak se zařídí po svém

7. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Příprava zeleninových a květinových záhonů

Káva o čtvrté: Příprava zeleninových a květinových záhonů

6. 5. 2022

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Dabér a herec Bohdan Tůma: Kéž bych uměl dabovat jako pan Filipovský

Blízká setkání: Dabér a herec Bohdan Tůma: Kéž bych uměl dabovat jako pan Filipovský

6. 5. 2022

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Jak nejlíp odstranit mastný flek, skvrny od ovoce, červeného vína nebo čokolády? Radí chemik z VŠCHT

Káva o čtvrté: Jak nejlíp odstranit mastný flek, skvrny od ovoce, červeného vína nebo čokolády? Radí chemik z VŠCHT

5. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Houpačky: Co dětem přináší do života skaut? Dal mi kamarády, příležitosti a pocit odpovědnosti, říká jeho člen

Houpačky: Co dětem přináší do života skaut? Dal mi kamarády, příležitosti a pocit odpovědnosti, říká jeho člen

5. 5. 2022

21 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Režisér Petr Mančal: Hrdina Pražského povstání Zdeněk Mančal pro mě byl něco jako Old Shatterhand

Blízká setkání: Režisér Petr Mančal: Hrdina Pražského povstání Zdeněk Mančal pro mě byl něco jako Old Shatterhand

5. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Je pandemie za námi?

Káva o čtvrté: Je pandemie za námi?

4. 5. 2022

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Bára Munzarová: Učení mě chytilo. Člověk ale musí být i psycholog

Blízká setkání: Bára Munzarová: Učení mě chytilo. Člověk ale musí být i psycholog

4. 5. 2022

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Na volno nebo na vodítku?

Káva o čtvrté: Na volno nebo na vodítku?

3. 5. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Michael Kocáb: Šokoval jsem britskou královnu polibkem

Blízká setkání: Michael Kocáb: Šokoval jsem britskou královnu polibkem

3. 5. 2022

28 min

Obrázek epizody Balanc: Nejlepší obrana je útok! Platí to ve sportu, ve vztazích narazíte. Jak fungují psychologické obrany?

Balanc: Nejlepší obrana je útok! Platí to ve sportu, ve vztazích narazíte. Jak fungují psychologické obrany?

3. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody Casablanca: Dva roky na karibské pláži. Tomáš Šapovalov vypráví o ostrově Sv. Martina

Casablanca: Dva roky na karibské pláži. Tomáš Šapovalov vypráví o ostrově Sv. Martina

3. 5. 2022

41 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Bolesti zad

Káva o čtvrté: Bolesti zad

2. 5. 2022

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Dagmar Heřtová: Lidé konečně pochopili, že bylinky mají velkou moc a nedá se bez nich vařit

Blízká setkání: Dagmar Heřtová: Lidé konečně pochopili, že bylinky mají velkou moc a nedá se bez nich vařit

2. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Péče o truhlíky

Káva o čtvrté: Péče o truhlíky

29. 4. 2022

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Psycholog Pavel Pařízek: Na terapii by se mělo chodit jako do posilovny. A ne jako k lékaři

Blízká setkání: Psycholog Pavel Pařízek: Na terapii by se mělo chodit jako do posilovny. A ne jako k lékaři

29. 4. 2022

27 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: V Brně řádil kaktusový fantom a seniorka se stala letuškou. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: V Brně řádil kaktusový fantom a seniorka se stala letuškou. To jsou nej zprávy minulého týdne

29. 4. 2022

10 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Žena na rybách

Káva o čtvrté: Žena na rybách

28. 4. 2022

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jitka Čvančarová: Korektnost zabíjí veškerý humor. Je skvělé nebrat se vážně a mít nadhled

Blízká setkání: Jitka Čvančarová: Korektnost zabíjí veškerý humor. Je skvělé nebrat se vážně a mít nadhled

28. 4. 2022

29 min

Obrázek epizody Houpačky: Když zazvonil telefon, byla to naprostá euforie, říká Klára, kterou dělí krok od adopce miminka

Houpačky: Když zazvonil telefon, byla to naprostá euforie, říká Klára, kterou dělí krok od adopce miminka

27. 4. 2022

21 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Mládež za volantem

Káva o čtvrté: Mládež za volantem

27. 4. 2022

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jiří Langmajer: Při taneční scéně jsem měl úplně zpocenou podprsenku

Blízká setkání: Jiří Langmajer: Při taneční scéně jsem měl úplně zpocenou podprsenku

27. 4. 2022

31 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Odpovědnost za škodu

Káva o čtvrté: Odpovědnost za škodu

26. 4. 2022

29 min