Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Casablanca: Sedíte u ohně a v dálce zařve lev. Africké zázraky přírody líčí cestovatel Marek Novotný

Casablanca: Sedíte u ohně a v dálce zařve lev. Africké zázraky přírody líčí cestovatel Marek Novotný

17. 4. 2023

40 min

Obrázek epizody Šarm: Sladké brambory neboli batáty jako součást zdravé výživy. Máme pro vás recept na skvělé grilované

Šarm: Sladké brambory neboli batáty jako součást zdravé výživy. Máme pro vás recept na skvělé grilované

15. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kolářová, Suchár, Krátká, Hádek, Cina. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Kolářová, Suchár, Krátká, Hádek, Cina. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

15. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zahrada s motýly

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zahrada s motýly

14. 4. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Gynekolog Pavel Calda: Životní styl se začne zrcadlit až v klimakteriu

Blízká setkání: Gynekolog Pavel Calda: Životní styl se začne zrcadlit až v klimakteriu

14. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Švábí sex je zachráněn a běžkyně si nadělala do kalhot. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Švábí sex je zachráněn a běžkyně si nadělala do kalhot. To jsou nej zprávy minulého týdne

14. 4. 2023

12 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Když se rodiče rozcházejí

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Když se rodiče rozcházejí

13. 4. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Taťjana Medvecká: Rozhlas je pro mě přítel v nouzi

Blízká setkání: Herečka Taťjana Medvecká: Rozhlas je pro mě přítel v nouzi

13. 4. 2023

31 min

Obrázek epizody Houpačky: Trans děti terčem šikany. Jak se správně zachovat, když vaše dítě zkoumá svou identitu?

Houpačky: Trans děti terčem šikany. Jak se správně zachovat, když vaše dítě zkoumá svou identitu?

12. 4. 2023

23 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Krásná nemocnice

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Krásná nemocnice

12. 4. 2023

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Jan Cina o natáčení rozhlasové pohádky: Mauglí? To bylo do plnejch!

Blízká setkání: Herec Jan Cina o natáčení rozhlasové pohádky: Mauglí? To bylo do plnejch!

12. 4. 2023

33 min

Obrázek epizody Balanc: Léčit deprese léky, bylinami nebo terapií? Důležité je klienty netlačit, říká psychiatr

Balanc: Léčit deprese léky, bylinami nebo terapií? Důležité je klienty netlačit, říká psychiatr

11. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Vyúčtování nákladů spojených s bydlením

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Vyúčtování nákladů spojených s bydlením

11. 4. 2023

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Kryštof Hádek: Dobovky mám rád jako herec i jako divák

Blízká setkání: Herec Kryštof Hádek: Dobovky mám rád jako herec i jako divák

11. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: I já mám hodiny, kdy se nedaří, přiznává Daniela Krátká, držitelka ocenění Zlatý Ámos

Blízká setkání: I já mám hodiny, kdy se nedaří, přiznává Daniela Krátká, držitelka ocenění Zlatý Ámos

10. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody Casablanca: Od té doby, co dělám hlouposti, jsem na světě spokojenější, říká paddleboardistka Monika Klemšová

Casablanca: Od té doby, co dělám hlouposti, jsem na světě spokojenější, říká paddleboardistka Monika Klemšová

9. 4. 2023

44 min

Obrázek epizody Šarm: Maso na jaře?! V řeznictví si řekněte o pořádný flák hovězího. To je po zimě ze všech mas nejlepší

Šarm: Maso na jaře?! V řeznictví si řekněte o pořádný flák hovězího. To je po zimě ze všech mas nejlepší

8. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Koller, Klevisová,  Frejová, Dyková, Hradil. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Koller, Klevisová, Frejová, Dyková, Hradil. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

8. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kněz Josef Suchár: Naše doba je poznamenaná nejhorším hříchem Desatera a tím je lež

Blízká setkání: Kněz Josef Suchár: Naše doba je poznamenaná nejhorším hříchem Desatera a tím je lež

7. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Automat na medvědí maso je hit a Kolumbie má potíž s hrochy Pabla Escobara. To jsou nej zprávy týdne

Mikrovlnky: Automat na medvědí maso je hit a Kolumbie má potíž s hrochy Pabla Escobara. To jsou nej zprávy týdne

7. 4. 2023

11 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zahradnické proutí

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zahradnické proutí

6. 4. 2023

36 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Daniela Kolářová: Miluji rozhlas. Bez rádia bych nemohla existovat

Blízká setkání: Herečka Daniela Kolářová: Miluji rozhlas. Bez rádia bych nemohla existovat

6. 4. 2023

27 min

Obrázek epizody Houpačky: Jde hlavně o to, jestli kolektiv šikanu dovolí. Agrese může být i bojem o přežití, říká odbornice

Houpačky: Jde hlavně o to, jestli kolektiv šikanu dovolí. Agrese může být i bojem o přežití, říká odbornice

5. 4. 2023

23 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Velikonoční pečení

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Velikonoční pečení

5. 4. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Fyzioterapeut Vítězslav Hradil: Starosti nám sedí za krkem. Na stres reaguje náš svalový systém

Blízká setkání: Fyzioterapeut Vítězslav Hradil: Starosti nám sedí za krkem. Na stres reaguje náš svalový systém

5. 4. 2023

31 min