Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Komunitní kurník

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Komunitní kurník

4. 4. 2023

36 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Tatiana Dyková: Nechtěla jsem být herečkou, aby mě nikdo neznal. Chtěla jsem být známá

Blízká setkání: Herečka Tatiana Dyková: Nechtěla jsem být herečkou, aby mě nikdo neznal. Chtěla jsem být známá

4. 4. 2023

31 min

Obrázek epizody Balanc: Tělo je naše nejbližší příroda. Oddělením od živého světa si škodíme, návrat nám může prospět

Balanc: Tělo je naše nejbližší příroda. Oddělením od živého světa si škodíme, návrat nám může prospět

4. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Bolesti a otoky kloubů

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Bolesti a otoky kloubů

3. 4. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Kristýna Frejová vzpomíná na maminku: Cesta duše z Kladna do Prahy trvá tři minuty

Blízká setkání: Herečka Kristýna Frejová vzpomíná na maminku: Cesta duše z Kladna do Prahy trvá tři minuty

3. 4. 2023

27 min

Obrázek epizody Casablanca: Fantazie se proměnila ve skutečnost. Špicberky bylo nejtěžší opustit, říká vědkyně Sokolíčková

Casablanca: Fantazie se proměnila ve skutečnost. Špicberky bylo nejtěžší opustit, říká vědkyně Sokolíčková

2. 4. 2023

43 min

Obrázek epizody Šarm: Brambory máme rádi, protože se z nich dá připravit skoro všechno. Náš oblíbený recept na ty nové!

Šarm: Brambory máme rádi, protože se z nich dá připravit skoro všechno. Náš oblíbený recept na ty nové!

1. 4. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jandová, Bartoníček, Pagáčová, Málková, Randová. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Jandová, Bartoníček, Pagáčová, Málková, Randová. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

1. 4. 2023

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Bylinková zahrádka

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Bylinková zahrádka

31. 3. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatelka Michaela Klevisová: Půjde inspektor Bergman do důchodu? Možná ho vystřídá žena

Blízká setkání: Spisovatelka Michaela Klevisová: Půjde inspektor Bergman do důchodu? Možná ho vystřídá žena

31. 3. 2023

31 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Nizozemec zplodil 550 dětí a dítě z Brna kutálelo klády na auta. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Nizozemec zplodil 550 dětí a dítě z Brna kutálelo klády na auta. To jsou nej zprávy minulého týdne

31. 3. 2023

12 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Skromné jídlo může být skvělé

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Skromné jídlo může být skvělé

30. 3. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák David Koller: My hit nepoznáme. To si řeknou lidi

Blízká setkání: Zpěvák David Koller: My hit nepoznáme. To si řeknou lidi

30. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Houpačky: Rodiče netuší, kam všude se sdílené fotky jejich dětí dostávají, upozorňují autoři nového výzkumu

Houpačky: Rodiče netuší, kam všude se sdílené fotky jejich dětí dostávají, upozorňují autoři nového výzkumu

29. 3. 2023

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Patří extrovertům svět?

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Patří extrovertům svět?

29. 3. 2023

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Martina Randová: Nesnáším svoje vrásky. Stárnu bez grácie

Blízká setkání: Herečka Martina Randová: Nesnáším svoje vrásky. Stárnu bez grácie

29. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Balanc: Vztah není švýcarák pro život – nevyřeší vše. O singles s poradenským psychologem Jiřím Procházkou

Balanc: Vztah není švýcarák pro život – nevyřeší vše. O singles s poradenským psychologem Jiřím Procházkou

29. 3. 2023

37 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Slasti i strasti turismu

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Slasti i strasti turismu

28. 3. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Učitelka Magdalena Málková: Člověk najde obrovskou sílu, když zjistí, že ho to baví

Blízká setkání: Učitelka Magdalena Málková: Člověk najde obrovskou sílu, když zjistí, že ho to baví

28. 3. 2023

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Jak zahnat (nejen jarní) únavu

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Jak zahnat (nejen jarní) únavu

27. 3. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Patricie Pagáčová bude číst Hajaju naživo: Těšení u mě přebíjí trému

Blízká setkání: Herečka Patricie Pagáčová bude číst Hajaju naživo: Těšení u mě přebíjí trému

27. 3. 2023

30 min

Obrázek epizody Casablanca: Jak se vyznat v Peru. Džungli, turistické pasti i nepokoje líčí Zuzana Bartáková, která v zemi žila

Casablanca: Jak se vyznat v Peru. Džungli, turistické pasti i nepokoje líčí Zuzana Bartáková, která v zemi žila

26. 3. 2023

37 min

Obrázek epizody Šarm: Růžičková kapusta má vysoký obsah bílkovin i vitamínů. Zkuste si ji udělat netradičně s těstovinami

Šarm: Růžičková kapusta má vysoký obsah bílkovin i vitamínů. Zkuste si ji udělat netradičně s těstovinami

25. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zedníček, Podrazilová, Kerekes, Medřický, Písařík. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Zedníček, Podrazilová, Kerekes, Medřický, Písařík. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

25. 3. 2023

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zahrada se probouzí

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zahrada se probouzí

24. 3. 2023

33 min