
Maršálek: Čokoláda vždycky bývala za odměnu. O StarDance vím přes dva roky. A nejlepší ze všeho je žemlovka od babičky.

Poslechněte si podcast
8. 11. 2023
22 min
Dnešní epizoda podcastu Z druhé stránky bude opravdu sladká. Povídali jsme si totiž s nejznámějším českým cukrářem Josefem Maršálkem, který nám prozradil, jak skloubil přípravy na právě probíhající StarDance a vydání svých dvou nejnovějších kuchařek: Čokoláda a Buchty po ránu. Povídali jsme si o tom, jak to má s pečením jeho rodina a jako věčný optimista nám prozradil, co ho dokáže vyvést z míry. A to, jak to vypadá u něho ve vesnici, když zrovna peče na focení nové knihy, to se dozvíte v druhém díle podcastu Z druhé stránky.
Popis podcastu
Nový podcast od KNIHCENTRUM.CZ, Z druhé stránky, vám přináší nejen informace ze světa knih a literatury, ale i něco navíc. Podíváme se na to všechno totiž tak trochu z druhé stránky a skrze knihy se dostaneme k nejrůznějším tématům, o kterých nám budou vyprávět naši hosté.