
Šéfkuchař Roman Paulus: Nejtěžší je pravé italské rizoto

Poslechněte si podcast
9. 3. 2021
28 min
O epizodě podcastu
Muž, který pracoval v pražském Alcronu a v letech 2012 až 2017 získal šestkrát po sobě Michelinskou hvězdu. Co to pro kuchaře znamená? „Největším oceněním pro každého kuchaře je samozřejmě plná hospoda. Ale v každém oboru existují žebříčky ohodnocení a tohle je takový kuchařský Oscar,“ říká skromně Roman Paulus.
Muž, který pracoval v pražském Alcronu a v letech 2012 až 2017 získal šestkrát po sobě Michelinskou hvězdu. Co to pro kuchaře znamená? „Největším oceněním pro každého kuchaře je samozřejmě plná hospoda. Ale v každém oboru existují žebříčky ohodnocení a tohle je takový kuchařský Oscar,“ říká skromně Roman Paulus.
Všechny díly podcastu Xaver a host můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas proAndroidaiOSnebo na webumujRozhlas.cz.
Všechny díly podcastu Xaver a host můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas proAndroidaiOSnebo na webumujRozhlas.cz.