Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mozaika: Odečítání pohybu souřadnic. Nový román Daniela Petra hledá mýtické i aktuální podoby dvojnictví

Mozaika: Odečítání pohybu souřadnic. Nový román Daniela Petra hledá mýtické i aktuální podoby dvojnictví

7. 4. 2022

9 min

Obrázek epizody Vizitka: Vanda Hybnerová: Moje poslání je teď rozesmát lidi a nejít pod úroveň

Vizitka: Vanda Hybnerová: Moje poslání je teď rozesmát lidi a nejít pod úroveň

7. 4. 2022

46 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Jan Bělíček: Minisérie Podezření zaznamená autentickou tvář dnešního Česka

Ranní úvaha: Jan Bělíček: Minisérie Podezření zaznamená autentickou tvář dnešního Česka

7. 4. 2022

5 min

Obrázek epizody Akcent: Ráda bych jezdila s filmy po světě, ale festivalový život je drahý, říká úspěšná studentka FAMU

Akcent: Ráda bych jezdila s filmy po světě, ale festivalový život je drahý, říká úspěšná studentka FAMU

6. 4. 2022

29 min

Obrázek epizody Mozaika: Casa Romano je málo známým příkladem špičkové rezidenční architektury italského modernismu

Mozaika: Casa Romano je málo známým příkladem špičkové rezidenční architektury italského modernismu

6. 4. 2022

6 min

Obrázek epizody Vizitka: Marka Míková: Babička, co sjíždí zábradlí. Při psaní je mi nejlíp v prostoru dětské svobody

Vizitka: Marka Míková: Babička, co sjíždí zábradlí. Při psaní je mi nejlíp v prostoru dětské svobody

6. 4. 2022

46 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Martin Bedřich: Červonohrod

Ranní úvaha: Martin Bedřich: Červonohrod

6. 4. 2022

4 min

Obrázek epizody Akcent: Divadla pod Palmovkou a Na Zábradlí hledají nové šéfy. Je opravdu ten správný čas na změnu?

Akcent: Divadla pod Palmovkou a Na Zábradlí hledají nové šéfy. Je opravdu ten správný čas na změnu?

5. 4. 2022

27 min

Obrázek epizody Mozaika: U nové výstavby výukových tříd se inspirujme u takzvaných školiček s nadčasovou estetikou

Mozaika: U nové výstavby výukových tříd se inspirujme u takzvaných školiček s nadčasovou estetikou

5. 4. 2022

7 min

Obrázek epizody Mozaika: Dánská značka Gubi rozšířila své portfolio o židle Tropique designéra Mathieua Matégota

Mozaika: Dánská značka Gubi rozšířila své portfolio o židle Tropique designéra Mathieua Matégota

5. 4. 2022

6 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Vizina: Tričko s Gorbim a Ukrajinou

Ranní úvaha: Petr Vizina: Tričko s Gorbim a Ukrajinou

5. 4. 2022

4 min

Obrázek epizody Akcent: Mají návštěvníky hradů a zámků vítat jen staré zdi, anebo i moderní technologie?

Akcent: Mají návštěvníky hradů a zámků vítat jen staré zdi, anebo i moderní technologie?

4. 4. 2022

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Navrhování módy není jen zábava. Funkční byznys vyžaduje vytrvalost, říká designérka Kubíčková

Vizitka: Navrhování módy není jen zábava. Funkční byznys vyžaduje vytrvalost, říká designérka Kubíčková

4. 4. 2022

43 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Adam Borzič: Kristovská modlitba ve válečném čase

Ranní úvaha: Adam Borzič: Kristovská modlitba ve válečném čase

4. 4. 2022

6 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: Kýčovitý Oscar, bojkot ruské kultury, Paměť národa a outsideři Jindřicha Chalupeckého

Akcent: Výběr týdne: Kýčovitý Oscar, bojkot ruské kultury, Paměť národa a outsideři Jindřicha Chalupeckého

1. 4. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: vítěz Czech Grand Design Vojtěch Veškrna: Zajímá mě krása a zvláštnost, na negativní věci nemám čas

Vizitka: vítěz Czech Grand Design Vojtěch Veškrna: Zajímá mě krása a zvláštnost, na negativní věci nemám čas

1. 4. 2022

40 min

Obrázek epizody Mozaika: Zemřel výtvarník a ilustrátor Jiří Šalamoun

Mozaika: Zemřel výtvarník a ilustrátor Jiří Šalamoun

1. 4. 2022

4 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Jan M. Heller: Tep kol vlaku

Ranní úvaha: Jan M. Heller: Tep kol vlaku

1. 4. 2022

3 min

Obrázek epizody Akcent: Jindřich Chalupecký měl zápal pro umělce na okraji, a to je pro mě zásadní, říká Jan H. Vitvar

Akcent: Jindřich Chalupecký měl zápal pro umělce na okraji, a to je pro mě zásadní, říká Jan H. Vitvar

31. 3. 2022

28 min

Obrázek epizody Vizitka: Kryštof Hádek: Ambice hrát v zahraničí opadla, ale jsem rád, že jsem si troufnul

Vizitka: Kryštof Hádek: Ambice hrát v zahraničí opadla, ale jsem rád, že jsem si troufnul

31. 3. 2022

46 min

Obrázek epizody Mozaika: 150. výročí narození Jože Plečnika. Výstava na Pražském hradě nabízí unikátní modely i kresby

Mozaika: 150. výročí narození Jože Plečnika. Výstava na Pražském hradě nabízí unikátní modely i kresby

31. 3. 2022

5 min

Obrázek epizody Akcent: Chceme, aby návštěvníci odcházeli otřesení, říká kurátor výstavy Paměti národa

Akcent: Chceme, aby návštěvníci odcházeli otřesení, říká kurátor výstavy Paměti národa

30. 3. 2022

26 min

Obrázek epizody ArtCafé: FAMUFEST: Baví nás dělat filmy, které nás samotné i diváky překvapí, říkají studenti FAMU

ArtCafé: FAMUFEST: Baví nás dělat filmy, které nás samotné i diváky překvapí, říkají studenti FAMU

30. 3. 2022

44 min

Obrázek epizody Mozaika: Symfonická Hana Hegerová. Nové aranže svých písní si významná šansoniérka již nestihla poslechnout

Mozaika: Symfonická Hana Hegerová. Nové aranže svých písní si významná šansoniérka již nestihla poslechnout

30. 3. 2022

7 min

Obrázek epizody Mozaika: Co by byl Werich bez svých žen? Kniha Terezy Brdečkové vyzdvihuje sílu jeho manželky, dcery a vnučky

Mozaika: Co by byl Werich bez svých žen? Kniha Terezy Brdečkové vyzdvihuje sílu jeho manželky, dcery a vnučky

30. 3. 2022

7 min