Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Spirituála: Král Gustav Adolf, „lev ze severu“

Spirituála: Král Gustav Adolf, „lev ze severu“

22. 10. 2023

30 min

Obrázek epizody Mozaika: Mrtvý muž přichází – a s ním 16. sezóna kinopřenosů z Metropolitní opery

Mozaika: Mrtvý muž přichází – a s ním 16. sezóna kinopřenosů z Metropolitní opery

20. 10. 2023

8 min

Obrázek epizody ArtCafé: Koberec jako kumpán, který má svůj rub i líc

ArtCafé: Koberec jako kumpán, který má svůj rub i líc

20. 10. 2023

44 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: Knižní veletrh ve Frankfurtu, MET po 140 letech, urbanismus Prahy v době normalizace

Akcent: Výběr týdne: Knižní veletrh ve Frankfurtu, MET po 140 letech, urbanismus Prahy v době normalizace

20. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér Tomáš Klein: Myslel jsem si, že režie je prestižní povolání. Je to ale prestižní hobby

Vizitka: Režisér Tomáš Klein: Myslel jsem si, že režie je prestižní povolání. Je to ale prestižní hobby

20. 10. 2023

48 min

Obrázek epizody Mozaika: Známá umělkyně s tajemným životem. Kniha Toyen. První dáma surrealismu přináší nová svědectví

Mozaika: Známá umělkyně s tajemným životem. Kniha Toyen. První dáma surrealismu přináší nová svědectví

20. 10. 2023

14 min

Obrázek epizody Mozaika: Dlužník, nevěrník i gurmán. Ve Valdštejnské jízdárně začíná výstava Petr Brandl: Příběh bohéma

Mozaika: Dlužník, nevěrník i gurmán. Ve Valdštejnské jízdárně začíná výstava Petr Brandl: Příběh bohéma

20. 10. 2023

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Finský režisér Maksim Komaro přivezl na Jatka svou novinku in_between

Mozaika: Finský režisér Maksim Komaro přivezl na Jatka svou novinku in_between

19. 10. 2023

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Past na příběhy sklapla. Státní cenu za literaturu získal prozaik Jiří Kratochvil

Mozaika: Past na příběhy sklapla. Státní cenu za literaturu získal prozaik Jiří Kratochvil

19. 10. 2023

4 min

Obrázek epizody Akcent: Metropolitní opeře je 140 let. Scéna neexperimentuje a sází na soudobou hudbu, zní v Akcentu

Akcent: Metropolitní opeře je 140 let. Scéna neexperimentuje a sází na soudobou hudbu, zní v Akcentu

19. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Dokumentaristka Haruna Honcoop: V Číně jsem natáčela tajně, o povolení jsem se ani nesnažila

Vizitka: Dokumentaristka Haruna Honcoop: V Číně jsem natáčela tajně, o povolení jsem se ani nesnažila

19. 10. 2023

47 min

Obrázek epizody Mozaika: Za války jsem nesměla být Hana, vzpomíná autorka knihy O Vinohradech, kdysi královských Hana Lamková

Mozaika: Za války jsem nesměla být Hana, vzpomíná autorka knihy O Vinohradech, kdysi královských Hana Lamková

18. 10. 2023

5 min

Obrázek epizody Akcent: Literatura ztratila prestiž. Česká má oproti světové dvacet let zpoždění, zní v Akcentu

Akcent: Literatura ztratila prestiž. Česká má oproti světové dvacet let zpoždění, zní v Akcentu

18. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Mozaika: Mašíni neutíkali proto, aby si lehli na pláž a dali si piña coladu, říkají jejich představitelé

Mozaika: Mašíni neutíkali proto, aby si lehli na pláž a dali si piña coladu, říkají jejich představitelé

18. 10. 2023

19 min

Obrázek epizody Vizitka: Petr Vodička: Největší radost? Vymýšlení vlastních světů. Nelhat si do kapsy jsem se naučil v Minoru

Vizitka: Petr Vodička: Největší radost? Vymýšlení vlastních světů. Nelhat si do kapsy jsem se naučil v Minoru

18. 10. 2023

44 min

Obrázek epizody Mozaika: Policejní ponižování nepřátel lidu se nemění, říká režisérka filmu Hranice Agnieszka Holland

Mozaika: Policejní ponižování nepřátel lidu se nemění, říká režisérka filmu Hranice Agnieszka Holland

18. 10. 2023

9 min

Obrázek epizody Mozaika: Legendární klavírista Garrick Ohlsson zahraje Beethovenův „Císařský“ koncert

Mozaika: Legendární klavírista Garrick Ohlsson zahraje Beethovenův „Císařský“ koncert

18. 10. 2023

5 min

Obrázek epizody Akcent: I porotci literárních cen cítí tlak na sociálních sítích. Porota musí být vyvážená, zní v Akcentu

Akcent: I porotci literárních cen cítí tlak na sociálních sítích. Porota musí být vyvážená, zní v Akcentu

17. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Jako by fotil ptačí budkou. Honza Sakař oživil 170 let starou fotografickou metodu

Vizitka: Jako by fotil ptačí budkou. Honza Sakař oživil 170 let starou fotografickou metodu

17. 10. 2023

42 min

Obrázek epizody Mozaika: Svoboda projevu vs. společenská zodpovědnost umělce. Palm Off Fest přiváží z Kosova Projekt Handke

Mozaika: Svoboda projevu vs. společenská zodpovědnost umělce. Palm Off Fest přiváží z Kosova Projekt Handke

17. 10. 2023

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Limbo je území nikoho, kde čekáte, jestli budete přijati, říká o své inscenaci Victor de Oliveira

Mozaika: Limbo je území nikoho, kde čekáte, jestli budete přijati, říká o své inscenaci Victor de Oliveira

16. 10. 2023

6 min

Obrázek epizody Mozaika: Honza Hájek má druhou Thálii. Tentokrát rozhlasovou

Mozaika: Honza Hájek má druhou Thálii. Tentokrát rozhlasovou

16. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Akcent: Za normalizace vládl Praze panel. Nad stanicemi metra ale vznikaly světové stavby, říká historik

Akcent: Za normalizace vládl Praze panel. Nad stanicemi metra ale vznikaly světové stavby, říká historik

16. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Na úzkost a nejistoty nemusí být člověk sám, říká autor hry Luisa Freund letí do Améru

Mozaika: Na úzkost a nejistoty nemusí být člověk sám, říká autor hry Luisa Freund letí do Améru

16. 10. 2023

12 min

Obrázek epizody Vizitka: Loutkář Michal Drtina: Proměna loutky v živou bytost spouští fantazii, nadšení jsou i teenageři

Vizitka: Loutkář Michal Drtina: Proměna loutky v živou bytost spouští fantazii, nadšení jsou i teenageři

16. 10. 2023

46 min