Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mozaika: To nejlepší z Neila Gaimana na jednom místě? Vychází čítanka jeho textů

Mozaika: To nejlepší z Neila Gaimana na jednom místě? Vychází čítanka jeho textů

16. 10. 2023

16 min

Obrázek epizody Mozaika: Je to daleko? Do Divadla pod Palmovkou se sjíždějí umělci nejen ze střední Evropy

Mozaika: Je to daleko? Do Divadla pod Palmovkou se sjíždějí umělci nejen ze střední Evropy

13. 10. 2023

7 min

Obrázek epizody ArtCafé: Fotograf Festival 2023 v hypertenzi

ArtCafé: Fotograf Festival 2023 v hypertenzi

13. 10. 2023

44 min

Obrázek epizody Mozaika: Virtuální realita je způsob vnímání. Susanne Kennedy přiváží do Prahy své divadelní vidění světa

Mozaika: Virtuální realita je způsob vnímání. Susanne Kennedy přiváží do Prahy své divadelní vidění světa

13. 10. 2023

15 min

Obrázek epizody Vizitka: Sopranistka Marková: Velká kariéra není můj cíl. Chci se neustále zdokonalovat a hledat nové pocity

Vizitka: Sopranistka Marková: Velká kariéra není můj cíl. Chci se neustále zdokonalovat a hledat nové pocity

13. 10. 2023

45 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Vizina: Bob Dylan a miliony pravd

Ranní úvaha: Petr Vizina: Bob Dylan a miliony pravd

13. 10. 2023

4 min

Obrázek epizody Akcent: Galerie lákají publikum. V Hradci Králové návštěvníci vybírají nej dílo, v Praze se myslí obrazem

Akcent: Galerie lákají publikum. V Hradci Králové návštěvníci vybírají nej dílo, v Praze se myslí obrazem

12. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Myšlení obrazem. Vizuální události Miroslava Petříčka v Galerii hlavního města Prahy

Mozaika: Myšlení obrazem. Vizuální události Miroslava Petříčka v Galerii hlavního města Prahy

12. 10. 2023

6 min

Obrázek epizody ArtCafé: Uvidět za soumraku nebeskou sféru jako někdo jiný

ArtCafé: Uvidět za soumraku nebeskou sféru jako někdo jiný

12. 10. 2023

43 min

Obrázek epizody Mozaika: Signal festival zve už po jedenácté na výpravu za světlem a uměním

Mozaika: Signal festival zve už po jedenácté na výpravu za světlem a uměním

12. 10. 2023

14 min

Obrázek epizody Vizitka: Jiří Kniha: V Divadle DNO se nám dařilo. I proto mi unikalo, proč bych se měl jít učit na DAMU

Vizitka: Jiří Kniha: V Divadle DNO se nám dařilo. I proto mi unikalo, proč bych se měl jít učit na DAMU

12. 10. 2023

47 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Eva Janáčová: Přes nepřízeň osudu ke hvězdám

Ranní úvaha: Eva Janáčová: Přes nepřízeň osudu ke hvězdám

12. 10. 2023

4 min

Obrázek epizody Akcent: Filmy Bod obnovy a Úsvit stály desítky milionů. Jak se točí nákladné české snímky bez kompromisů?

Akcent: Filmy Bod obnovy a Úsvit stály desítky milionů. Jak se točí nákladné české snímky bez kompromisů?

11. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody Mozaika: Uprchlá, našel skrýš, stále uniká. Zvířecí zpravodajství v ostravské galerii PLATO

Mozaika: Uprchlá, našel skrýš, stále uniká. Zvířecí zpravodajství v ostravské galerii PLATO

11. 10. 2023

14 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Magdalena Platzová: Alžírsko, skulinou

Ranní úvaha: Magdalena Platzová: Alžírsko, skulinou

11. 10. 2023

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Tahle špinavá kuchyň je jako celý svět. Site-specific inscenace ukazuje život v zákulisí restaurace

Mozaika: Tahle špinavá kuchyň je jako celý svět. Site-specific inscenace ukazuje život v zákulisí restaurace

11. 10. 2023

5 min

Obrázek epizody Akcent: Čestným hostem ve Frankfurtu? Potřebujeme zviditelnit českou knižní produkci a silné autory

Akcent: Čestným hostem ve Frankfurtu? Potřebujeme zviditelnit českou knižní produkci a silné autory

10. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody Mozaika: Takový příběh bych se svým otcem rád zažil, říká režisér filmu Citlivý člověk Tomáš Klein

Mozaika: Takový příběh bych se svým otcem rád zažil, říká režisér filmu Citlivý člověk Tomáš Klein

10. 10. 2023

7 min

Obrázek epizody Vizitka: Martin Pechlát: Když jsem nastupoval do Divadla Komedie, režisér Jařab si myslel, že jsem neherec

Vizitka: Martin Pechlát: Když jsem nastupoval do Divadla Komedie, režisér Jařab si myslel, že jsem neherec

10. 10. 2023

41 min

Obrázek epizody Mozaika: Reakce čtenářů byly krásné. Psaly mi i maminky sebevrahů, říká autorka Smrtholky Lucie Faulerová

Mozaika: Reakce čtenářů byly krásné. Psaly mi i maminky sebevrahů, říká autorka Smrtholky Lucie Faulerová

10. 10. 2023

15 min

Obrázek epizody Mozaika: Představení Na první pohled je inspirováno reálnými případy znásilnění, před nimiž zákon zavřel oči

Mozaika: Představení Na první pohled je inspirováno reálnými případy znásilnění, před nimiž zákon zavřel oči

10. 10. 2023

17 min

Obrázek epizody Mozaika: Celá filmová sezóna na vlastním sedadle. Přehlídka Tady Vary se vrací v novém kabátě

Mozaika: Celá filmová sezóna na vlastním sedadle. Přehlídka Tady Vary se vrací v novém kabátě

9. 10. 2023

5 min

Obrázek epizody Akcent: Umělecká svoboda v Polsku v ohrožení? Filmaři se za Hollandovou postavili, ale do ulic nevyšli

Akcent: Umělecká svoboda v Polsku v ohrožení? Filmaři se za Hollandovou postavili, ale do ulic nevyšli

9. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Milena Slavická: Odešli galeristi i spisovatelé. Válka má svědomí i smrt ruské kultury

Vizitka: Milena Slavická: Odešli galeristi i spisovatelé. Válka má svědomí i smrt ruské kultury

9. 10. 2023

47 min

Obrázek epizody Mozaika: David Prachař je Citlivý člověk. Do kin vstupuje nový film podle románu Jáchyma Topola

Mozaika: David Prachař je Citlivý člověk. Do kin vstupuje nový film podle románu Jáchyma Topola

9. 10. 2023

19 min