Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Tereza Gondková: Bratr chtěl riskovat, Ollies pak rychle rostlo. Chci se věnovat hlavně cukrařině

Tereza Gondková: Bratr chtěl riskovat, Ollies pak rychle rostlo. Chci se věnovat hlavně cukrařině

Obrázek epizody Tereza Gondková: Bratr chtěl riskovat, Ollies pak rychle rostlo. Chci se věnovat hlavně cukrařině

Poslechněte si podcast

6. 8. 2021

16 min

O epizodě podcastu

Jejich tržby za 8 let vzrostly ze 3 na 80 milionů. „Ze začátku jsem nevěděla, do čeho jdu. Risk nám hodně pomohl. Máme v nabídce i hodně veganských dezertů,“ říká Tereza Gondková, cukrářka a spolumajitelka společnosti Ollies.

Jejich tržby za 8 let vzrostly ze 3 na 80 milionů. „Ze začátku jsem nevěděla, do čeho jdu. Risk nám hodně pomohl. Máme v nabídce i hodně veganských dezertů,“ říká Tereza Gondková, cukrářka a spolumajitelka společnosti Ollies.

Líbí se Vám tento díl? Napište nám o tom!

Popis podcastu

Tým zkušených novinářů každý den odhaluje gastronomické zákulisí a mapuje příběhy, které hýbou Českem a světem. Naučně-publicistický podcast vydává nezávislý online magazín o gastronomii VisitChef.